Jump to content
Naimisiin.info

suvi81

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

suvi81's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minun kallakimppuni maksoi 13 €. Ostin läheiseltä puutarhalta kolmen nipun ja sidoin ne vaan vaalean liilalla silkkinauhalla yhteen. Eipä ollu kovin tyyristä.
  2. minun mihelläni oli ihan normaali puku ja siinä alla vaalean lila kauluspaita ja tumman lila kravatti ja oli todella upea (valkea ruusu rinnassa) Minusta perinteinen pukukin voi olla nätti kunhan laittaa värillisen kauluspaidan alle!!!
  3. suvi81

    Sininen booli

    Ainakin Alkossa pitäisi olla myytävänä elintarvikeväriä jus tollasiin tarpeisiin, esim boolin värjäämiseen jos ei halua ostaa muuten jo sinistä(tai muun väristä) alkoholijuomaa.
  4. suvi81

    Joensuun seutu

    Vähän asiaa tosta Joensuun juhla-asusta. Ostin puvun sieltä vuoden alusta ja samalla vannehameen jonka maksan sit ku puku on lyhennetty. En voinu saaha sitä heti mukaan koska oli vanhojentanssit tulos. Merkitsi kuittiin mikä vannehame oli kyseessä ja mihin hintaan lupasi myydä. Sovittiin puvun lyhennys huhtikuulle. Menin puvun lyhennykseen ja myyjä (joka myös möi puvun) ilmoitti vaan että kyseinen vannehame on jo MYYTY!!!!! Ihmettelin että miksi??Sehän oli luvattu minulle ja myös kuitissa lukee niin. Tokaisi vain että ei ole ja esitteli toista vannehametta, sanoi että tämä paljon kalliimpi koska on uudempi malli!!! Kyllä rupes v.....a!! Ei kertonu edes hintaa, otti vaan mukaan lyhennykseen puvun kans. Aika huonoa palvelua! Seuraavaksi varmaan miula ei ole enää pukuakaan, myövät varmaan senkin ennen kun kerkeen käyä hakemassa. Jos ei myö samaan hintaan sitä uudempaa mihin lupas sen vanhemman mallin, pitää ottaa yhteyttä kuluttaja asiamieheen.. En ole valittaja tyyppiä mut kuitenkin omat ja ekat häät nii pakko..
  5. Tuleva mieheni ei ole käynyt ulkomailla, paitsi tallinna..Minä olen käynyt Turkissa, Kreikassa ja Sveitsissä. Haluaisin Johonkin lämpimään Häämatkalle, ehdessä kun emme juuri ole reissannet kuin tallinnassa. En osaa vielä sanoa mihin mennään. Lapsenvahti hommat pitää sopia, tytär alottaa koulun syksyllä niin ei lähetäkkään ihan millon vain matkalle..
  6. suvi81

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Finlanderssin oikeesti biisi aivan ihana..ja Anita Hirvosen joku rakkauslaulu(hidas biisi) en nyt muista nimee, on kans aika ihana.
  7. Meille tulee häävalssiksi Valkea ruusu. Ihanat sanat.....
  8. Kampaus maksaa n. 20€ kun tukka on aika lyhyt ja meikki koemeikkeineen 60€.
  9. Otettiin sormus jo viime syksynä, häät 2.6.2007. Eräässä kultaliikkeessä oli sormuksia puoleen hintaan ja sanoin miehelle et käydään kattoo millasia ne ale sormukset on jos vaikka löytys vihkisormus sieltä. Kateltiin ja sieltähän se löyty, normaalihinta oli n. 720 € saatiin siis puoleen hintaan. Aivan ihana, kahessa rivissä timantteja yht. 10 kpl. Sormus keltakultaa ja timantit upotettu valkokultaan.
  10. Myö ei meinattu ottaa ammattivalokuvaajaa kun ne maksaa aika tolkuttomasti. Ehdotin miehelleni et vihkimisen jälkeen mentäs(etukäteen käyty valkkaamassa paikka)johonki ottamaan muutama kuva meistä kahdesta. Kuvat ottas meidän kuljettaja. Jos onnistuu kuvat niin hyvä. Isäpuolellani on aika hyvä kamera, jos sitä sais siks ajaks lainaks vaikka. Onkohan kellään kokemuksia tälläisestä "kuvaus tyylistä"??????
  11. Meillä häät kiihtelysvaaran kennelmiesten majalla pe-su 110 €. Nätti paikka lammen rannalla.
  12. Itse olen käynyt "tarjoilija koulua" ja me kävimme eri tilaisuuksissa tarjoilemassa. sääntöhän on et opiskelijat ei saa palkkaa kyseisestä työstä. Minäkään en saanut vaikka olin useammassa tapahtumassa tarjoilemassa.
  13. Mitenhän toi vessassakäynti homma itellä sujuu, kun meidän hääpaikalla on ULKOVESSA......
×
×
  • Create New...