NapaKissa

Rouva
  • Viestit

    79
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän NapaKissa kaikki viestit

  1. Hei pitkästä aikaa! Tulin vaan kertomaan että meidän häät maaliskuussa onnistuivat ihanasti Juhlatila Bisonissa. Oltiin kuulemma ekat jotka piti häät siellä. Yhteensä meitä taisi olla n. 50. Paikassa vähän erilaista menoa ku ns. normaaleissa häissä, porealtaita, suuri sauna, bilispöytä, pöytäfutista, jukeboxia yms. Vieraat ja itse hääpari pidimme kovasti paikasta. Voin suositella lämpimästi http://www.bison.fi/fi/thebison.html
  2. NapaKissa

    wc-kori

    Mä laitan tähän nyt meen hääkorien sisällöt, on siis yks naisten vessa, yks miesten vessa ja sitte sekavessa, nää kaikki tulee jaoteltuna, joka koriin ei tuu samoja.. -2 pkt sukkahousuja -Laastareita -Rakkolaastareita -Savetteja -Siteitä -Tamponeja -Pikkuhousunsuojia -Kortonkeja -Pikkupulloja salmaria, Dooleysiä ja Baileysiä -Kumihanskat (vitsinä) -Stag9000-hirvensarviuutetta miehille -Väritöntä kynsilakkaa -Pinnejä -Minipullo hiuslakkaa -Suolapurkki -Purkkaa -Kurkkupastilleja -Buranaa -Pumpulia ja puhdistusainetta -Viivi&Wagner-lehtiä -Cosmopolitan, Kauneus&Terveys, Mikrobitti-lehdet -Suihkutettava dödö -Huulipuna En ehkä muistanut kaikkea, mutta noi nyt ainakin.
  3. Me kutsuttiin ystäväpariskunnat joitten kanssa ollaan tekemisissä, yks ainoo ystävä oli jolla on kyl poikaystävä, mutta kutsussa ei ollu avecia, koska suhde on ollu aika on-off-touhua eikä olla kyseistä tyyppiä koskaan edes nähty. Hän soitti kyllä kutsun saatuaan ja sanoin että valitettavasti ei oo avec, koska häät on muutenki pienet. Tuntu ymmärtävän pointin.
  4. NapaKissa

    Bora Bora

    Joo o. Ranskan Polynesian saarten yli uutisten mukaan menny nelimetrinen tsunamiaalto Kattelin jotain matkoja, ni siel ois ihana bungalow-tyylinen hotelli ollu, mut suljettuna ainaki syyskuuhun 2010 asti trooppisen myrskyn aiheuttamien tuhojen takia.
  5. Jännitän vaan sitä, että kaikki menis hyvin. Ite vihkimistä en jännitä, jos itken ni itken sitte.
  6. Olen askarrellu kaikille samanlaiset rannekukat. Alussa mietittiin että oisko ollu samanlaiset mekot, mutta kun joka toinen kaasoistani on raskaana eli 2/3 ni sovittiin että saavat laittaa ihan mitä tykkäävät päällensä, ja sitte rannekukat erottaa heidät muista vieraista.
  7. Mulla on kolme kaasoa. Yks on mun sisko, josta on hirveesti ollu apua. Hän oli eka morsiusneito mutta sitte "ylensin" ku auttelikin tosi paljon esim. kutsukorttien kanssa. Toinen kaasoista asuu Turussa, ja valitettavasti vaan jotain ollaan juteltu netin kautta, järjestää kyllä kolmannen kaasoni kanssa polttareita. Eli kolmas kaaso asuu kyl täällä, hän on vaan viimisillään raskaana ja käy töissä ni ei kerkee niin paljoo auttelemaan. Kohta jää äippälomalle ni sitte keritään enempi Ja raskauden takia en viitsiny sälyttää hänelle kauheesti tehtäviä
  8. NapaKissa

    Musiikki CD:ltä - Tanssiiko kukaan?

    Meille on tulossa musiikit cd:ltä. Kaiuttimet ovat koko häätilassa ja ainakin itse haluan tanssia ja paljon! Kaasoni ja morsiusneitonikin on sanonut viettävänsä todennäkösesti tanssimassa koko illan. Ovat siis käyneet auttelemassa mua valkkaamaan musiikkeja.
  9. Meil ois nyt tasan 5 viikkoa häihin, ja ihan hyvällä mallilla mielestäni hääjärjestelyt. Isompia mitä puuttuu, on kaikki sulhasen vastuulla.. Eli valokuvaaja, drinkkiliput, mun huomenlahja ja iltapalatarjoilut Bisoniin. Omat hommani oon niin hyvin hoidellu, että nyt odottelen eka ku huomenna tulee ystävä Turusta ja tuo Ikea-kulhoja, eli hääkarkkikulhot ois hoidettu. Pöytäjärjestystä pitää miettiä, samoin vähän tarkemmin päivän runkoa. Lähinnä kun seremoniamestari on pikkuveljeni, joka tekee myös taikatemppuja, haluaa tietää missä vaiheessa hän niitä tekee yms. Ei oikeestaan jännitä lainkaan, ihmetyttää vaan miten nopeesti aika kuluu. Odotan innolla jo hääpäivää!
  10. Meillä on nyt viikko aikaa vp:hen, ja vielä puolet ilmottautumatta. Todella ärsyttävää. Varsinkin kun osa noista on kutsuttu myös itse vihkitilaisuuteen ja ravintolaan syömään, jolloin pitäis tietää menuvaihtoehto. Toinen puoli sitte on kavereita jotka tulee vaan jatkopaikalle, joten heillä ns. ei oo niin välii. Pitäs vaan ilmottaa ravintolalle noi ruokajutut ajoissa. Kraah.
  11. NapaKissa

    Häämessut

    Oon kaks kertaa käyny, ekalla kerralla oli tosi paljon kaikkea mielenkiintosta, viime vuonna pettymys. Näyttelyalueen kiersi muutamassa minuutissa ja täts it. Sitte oli iso sivuhuone jossa jotain ylijäämä alennuspukuja, aika simppeleitä kolttuja ja bridezillat kynnet terävinä repimässä parhaat päältä. En saanut kyl mitään irti, mut aattelin silti mennä huomenna käymään. Asutaan muutenki ihan Pripolin lähellä. Toivottavasti on tänä vuonna parempi ku viime vuonna.
  12. Ostin extempore sellasen Muumien vieraskirjan, se on musta ja siinä on Mörkö kannessa. Toi laatikkoidea kuulostaa kyl tosi hyvältä. Hmm. Pitääpä miettiä
  13. Mimosa123:n runovinkistä sama tuli meillekin, eli kutsukorttiin sisäsivulla oli tuo runo "Kuin taisi se poikanen vastustaa sen tyttösen silmäin tulta. Ja mitäpä mahtoi tyttökään, kun vastahan sattui kulta" Ja siihen alapuolelle molempien lapsuuskuvat Kovasti ovat ihmiset kehuneet kutsuamme.
  14. NapaKissa

    Häämessut

    Porissa ois nyt sunnuntaina 31.1. Pripolissa häämessut. Taidan mennä käymään, jos löytys jotain tiaraa tai huntua samalla. http://www.porinjuhlava.fi/haat3.htm
  15. NapaKissa

    "Taustamusiikki" häissä

    HolaChica, oih Kiva että vinkki kelpas! Mun pitää viel odottaa ton kaks kuukautta että saan ottaa ton musan ns. käyttöön
  16. Meen kissat saa ihan keskenään olla hääpäivän kotona rauhassa. Kaaso miehensä kanssa tulee meille yöks sillo ku me painutaan hääyötä viettämään, ni saavat kissat ruokaa ja rapsutuksia.
  17. Juu ei. Häädän hääpäivän aattona sulhasen bestmanin luo yöksi, ja seuraavaks nähdään sitte ku isä taluttaa mut kabinettiin jossa henkikirjoittaja vihkii. Kaaso tulee meille yöks, ja toivottavasti toinenki kaaso aamulla. Ykköskaason kanssa mennään sitte yhdessä kampaukseen ja meikkiin, haetaan kukat ja valmistaudutaan.
  18. Ihastuin Body Shopin Love etc... -hajuveteen, ja ehkä laitan sitä häissäkin. Sopis nimensäkin mukaan teemaan. Lempparini on Burberryn Weekend, mutta haluaisin muistaa tuoksulla myös tuon päivän, niin että jos harvemmin laitan sit jälkeenpäin Love etc..-hajua Katotaan nyt.
  19. Vihqu, hmm. Toi oliki paha. Tarvii kattoa sit josko ois jotain muita karkkeja. Ei kai noi vaahtokarkit nyt muutamassa tunnissa kovetu? Kaaos sais ne laittaa ennen jatkopaikalle tuloa kulhoihin..
  20. Käydään maanantaina maistraatissa, häihin aikaa 2kk ja rapiat.
  21. Kävin varaamassa viime kuussa, eli 4kk aiemmin. Sitte aloin miettimään et mitä jos en pidäkään siitä tai kyllästyn ja kattelin kauheesti muita. Lopulta päädyin siihen ekaan ja tänään kävin hakemassa kultasepältä. 2kk 28pv nyt häihin.
  22. 17- Kävin just hakemassa vihkisormuksen ja sitä hiukka piti pienentää ni selkeessä muistissa vielä
  23. NapaKissa

    Häämessut

    Tammikuus on Porissaki messut, ni meen sinne. Yks helsinkiläinen ystäväni kyl on pyytäny sinne Isoon Kaupunkiin häämessuille, mut saa nyt nähdä. Jos vaikka jotain saippuakuplapulloja ja muuta pientä hankkis.