NapaKissa

Rouva
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

About NapaKissa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Hei pitkästä aikaa! Tulin vaan kertomaan että meidän häät maaliskuussa onnistuivat ihanasti Juhlatila Bisonissa. Oltiin kuulemma ekat jotka piti häät siellä. Yhteensä meitä taisi olla n. 50. Paikassa vähän erilaista menoa ku ns. normaaleissa häissä, porealtaita, suuri sauna, bilispöytä, pöytäfutista, jukeboxia yms. Vieraat ja itse hääpari pidimme kovasti paikasta. Voin suositella lämpimästi http://www.bison.fi/fi/thebison.html
 2. Mä laitan tähän nyt meen hääkorien sisällöt, on siis yks naisten vessa, yks miesten vessa ja sitte sekavessa, nää kaikki tulee jaoteltuna, joka koriin ei tuu samoja.. -2 pkt sukkahousuja -Laastareita -Rakkolaastareita -Savetteja -Siteitä -Tamponeja -Pikkuhousunsuojia -Kortonkeja -Pikkupulloja salmaria, Dooleysiä ja Baileysiä -Kumihanskat (vitsinä) -Stag9000-hirvensarviuutetta miehille -Väritöntä kynsilakkaa -Pinnejä -Minipullo hiuslakkaa -Suolapurkki -Purkkaa -Kurkkupastilleja -Buranaa -Pumpulia ja puhdistusainetta -Viivi&Wagner-lehtiä -Cosmopolitan, Kauneus&Terveys, Mikrobitti-lehdet -Suihkutettava dödö -Huulipuna En ehkä muistanut kaikkea, mutta noi nyt ainakin.
 3. Me kutsuttiin ystäväpariskunnat joitten kanssa ollaan tekemisissä, yks ainoo ystävä oli jolla on kyl poikaystävä, mutta kutsussa ei ollu avecia, koska suhde on ollu aika on-off-touhua eikä olla kyseistä tyyppiä koskaan edes nähty. Hän soitti kyllä kutsun saatuaan ja sanoin että valitettavasti ei oo avec, koska häät on muutenki pienet. Tuntu ymmärtävän pointin.
 4. Joo o. Ranskan Polynesian saarten yli uutisten mukaan menny nelimetrinen tsunamiaalto Kattelin jotain matkoja, ni siel ois ihana bungalow-tyylinen hotelli ollu, mut suljettuna ainaki syyskuuhun 2010 asti trooppisen myrskyn aiheuttamien tuhojen takia.
 5. Jännitän vaan sitä, että kaikki menis hyvin. Ite vihkimistä en jännitä, jos itken ni itken sitte.
 6. Olen askarrellu kaikille samanlaiset rannekukat. Alussa mietittiin että oisko ollu samanlaiset mekot, mutta kun joka toinen kaasoistani on raskaana eli 2/3 ni sovittiin että saavat laittaa ihan mitä tykkäävät päällensä, ja sitte rannekukat erottaa heidät muista vieraista.
 7. Mulla on kolme kaasoa. Yks on mun sisko, josta on hirveesti ollu apua. Hän oli eka morsiusneito mutta sitte "ylensin" ku auttelikin tosi paljon esim. kutsukorttien kanssa. Toinen kaasoista asuu Turussa, ja valitettavasti vaan jotain ollaan juteltu netin kautta, järjestää kyllä kolmannen kaasoni kanssa polttareita. Eli kolmas kaaso asuu kyl täällä, hän on vaan viimisillään raskaana ja käy töissä ni ei kerkee niin paljoo auttelemaan. Kohta jää äippälomalle ni sitte keritään enempi Ja raskauden takia en viitsiny sälyttää hänelle kauheesti tehtäviä
 8. Meille on tulossa musiikit cd:ltä. Kaiuttimet ovat koko häätilassa ja ainakin itse haluan tanssia ja paljon! Kaasoni ja morsiusneitonikin on sanonut viettävänsä todennäkösesti tanssimassa koko illan. Ovat siis käyneet auttelemassa mua valkkaamaan musiikkeja.
 9. Meil ois nyt tasan 5 viikkoa häihin, ja ihan hyvällä mallilla mielestäni hääjärjestelyt. Isompia mitä puuttuu, on kaikki sulhasen vastuulla.. Eli valokuvaaja, drinkkiliput, mun huomenlahja ja iltapalatarjoilut Bisoniin. Omat hommani oon niin hyvin hoidellu, että nyt odottelen eka ku huomenna tulee ystävä Turusta ja tuo Ikea-kulhoja, eli hääkarkkikulhot ois hoidettu. Pöytäjärjestystä pitää miettiä, samoin vähän tarkemmin päivän runkoa. Lähinnä kun seremoniamestari on pikkuveljeni, joka tekee myös taikatemppuja, haluaa tietää missä vaiheessa hän niitä tekee yms. Ei oikeestaan jännitä lainkaan, ihmetyttää vaan miten nopeesti aika kuluu. Odotan innolla jo hääpäivää!
 10. Meillä on nyt viikko aikaa vp:hen, ja vielä puolet ilmottautumatta. Todella ärsyttävää. Varsinkin kun osa noista on kutsuttu myös itse vihkitilaisuuteen ja ravintolaan syömään, jolloin pitäis tietää menuvaihtoehto. Toinen puoli sitte on kavereita jotka tulee vaan jatkopaikalle, joten heillä ns. ei oo niin välii. Pitäs vaan ilmottaa ravintolalle noi ruokajutut ajoissa. Kraah.
 11. Oon kaks kertaa käyny, ekalla kerralla oli tosi paljon kaikkea mielenkiintosta, viime vuonna pettymys. Näyttelyalueen kiersi muutamassa minuutissa ja täts it. Sitte oli iso sivuhuone jossa jotain ylijäämä alennuspukuja, aika simppeleitä kolttuja ja bridezillat kynnet terävinä repimässä parhaat päältä. En saanut kyl mitään irti, mut aattelin silti mennä huomenna käymään. Asutaan muutenki ihan Pripolin lähellä. Toivottavasti on tänä vuonna parempi ku viime vuonna.
 12. Ostin extempore sellasen Muumien vieraskirjan, se on musta ja siinä on Mörkö kannessa. Toi laatikkoidea kuulostaa kyl tosi hyvältä. Hmm. Pitääpä miettiä
 13. Mimosa123:n runovinkistä sama tuli meillekin, eli kutsukorttiin sisäsivulla oli tuo runo "Kuin taisi se poikanen vastustaa sen tyttösen silmäin tulta. Ja mitäpä mahtoi tyttökään, kun vastahan sattui kulta" Ja siihen alapuolelle molempien lapsuuskuvat Kovasti ovat ihmiset kehuneet kutsuamme.
 14. Porissa ois nyt sunnuntaina 31.1. Pripolissa häämessut. Taidan mennä käymään, jos löytys jotain tiaraa tai huntua samalla. http://www.porinjuhlava.fi/haat3.htm
 15. HolaChica, oih Kiva että vinkki kelpas! Mun pitää viel odottaa ton kaks kuukautta että saan ottaa ton musan ns. käyttöön