Nuppu79

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Nuppu79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. Pussattiin hermostuksissamme (oikeestaan mun aloitteesta) vihkiseremoniassa kirkossa liian aikaisin. No, päästiin pussaamaan vielä sitten uudestaankin siinä oikeassa kohtaa, joten hyvin kävi!
 2. Mun täytyy tulla kehumaan kukkakauppa Reginan loistavaa palvelua! Myyjä (juuri tuo jonkun mainitsema idearikas "nuori tyttö") jaksoi suunnitella kanssani kimppuani kärsivällisesti, kävin siellä varmaan kuusi kertaa säätämässä kimpun värisävyä. Ja aina jaksettiin palvella hyvin, vaikka itselle tuli jo tyhmä olo sen säätämiseni kanssa. Ja upeahan siitä kimpusta tuli, aivan mielettömän kaunis! Täydet pisteet Reginalle ja hyvälle palvelulle. Myös vieheet ja rannekukat onnistuivat mielestäni hyvin. Ainoa miinuspuoli melko korkea hinta, mikä kyllä johtui siitä että halusin kimpustani runsaan ja tyyristä kukkaa. Suosittelen silti lämpimästi!
 3. Rakkaat kanssamorsiot, nyt on se tilanne että pian haetaan juomaa Virosta. Yritin amoriinin laskurilla laskea tarvittavia juomamääriä, ja nyt kaipaisin mielipiteitä/kokemuksia siitä, riittävätkö nämä 100 juovalle aikuiselle (joista osa ei edes välttämättä juo, mutta teoriassa voivat juoda). Eli, 100 aikuista, ja - 35 ploa (75cl) kuoharia (alkumaljat) - 9 x 3l valkkaria - 13 x 3l punkkua - 4 x 50cl konjakkia - 6 x 50 cl likööriä - 7 x 24ploa olutta - 2 x 25ploa siideriä Tarkoitus on tarjoilla juomia lähinnä ruuan kanssa, toki viinaksia varataan sen verran, että jos joku nyt humalaan asti haluaa juoda niin juomaa riittää. Boolia meille ei tule.
 4. Laitatteko itse hiukset ja meikin huomenlahjakuvaukseen? Mulla oli alunperin tarkoitus saada koemeikki ja -kampaus samalle päivälle, muttei nyt sit kuitenkaan onnistunu.
 5. Mä olen nähnyt jo monta monituista unta, painajaisia ja ei-painajaisia liittyen häihin.. Olen huomannut, että mitä lähemmä Suuri Päivä tulee, sitä tiheämpään tahtiin nämä unet tulevat, onpa ollut jo muutama yökin putkeen hääunia! Pahin tähänastisista taisi olla, kun haettiin sormukset kaiverrettuna. Kaiverrukset oli muuten ok, paitsi vuotena oli 2004 eli meidän kihlavuosi, ja nimetkin tais olla väärin. Ne oli siinä unessa kaivertanu mun timanttiaarteen ihan pilalle, ja mä tietty repesin liitoksistani... Huh, aamulla oli helpottunut olo. Muuten olen unissani sovitellut hääpukuani, neuvotellut häämusiikista kanttorin kanssa ym. Kauniita hääunia kaikille!
 6. No, tämä hätähousu sai tänään haluamansa tiedon, eli kanttori on tiedossa ja kesällä otetaan sitten häneen yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta, jossa saamme päätettyä häämusiikin! ;D Niin tai en tiedä riittäisikö pelkkä puhelinkeskustelu, noi biisit on meillä olleen jo kauan aikaa selvillä...
 7. Siksi naimisiin, että se ei periaatteessa muuta mitään. Ollaan sitouduttu toisiimme jo aikoja sitten, ja tuntee toisen jo ihan läpikotaisin hyvine ja huonoine puolineen ja tietää että haluaa olla toisen kanssa koko loppuelämänsä. Emme mene naimisiin sen takia, että saisimme sidottua toisen entistä lujemmin toiseen, vaan siksi että TAHDOMME rakastaa toisiamme, aina. Ja onhan sitä myös kiva juhlistaa rakkaiden ihmisten kanssa, tätä meidän rakkautta. Siksi. Näin mä ajattelen. Rakkaus on mun mielestä hyvin pitkälti myös tahdon asia, elämä on valintoja, ja ihminen on itse viime kädessä itse vastuussa siitä mitä niillä valinnoillaan tekee. :-X
 8. Mua kiinnostaa missä vaiheessa ihmiset noin yleensä ottaen suunnilleen ovat saaneet tietää kanttorin? Soitin tänään seurakuntaan (Turku) kun ohje oli että noin kahta kuukautta aiemmin, niin aattelin että jos ois jo lomat ym. tiedossa. Vaan eipä ollut, kehotti soittamaan myöhemmin toukokuussa uudelleen! Lienee tottuneet kuitenkin malttamattomiin morsiamiin.. 8-)
 9. Meillekin tulee musta saketti roosalla liivillä ja plastronilla. Mites te muut samaan asuun päätyneet huomioitte etiketin? Me ainakin nakkaamme etiketillä vesilintua ja pidämme saketilliset iltahäämme erittäin tyytyväisinä!
 10. Hipshei Nappula, saitko sormuksen? Meillä muuten taitaa olla ihan sama hääpäiväkin, ollaan molemmat taidettu kirjoitella tuonne hääpäivägalluppiin aina tyyliin "tasan 4 kk hääpäivään" ;D Uteliaana nyt utelen, että onko meillä samat sormuksetkin? Sulla on hyvä maku, hih hih
 11. Noh, sanotaan näin että 1650 eurosta alettiin neuvotella alaspäin.. Saatiin ihan tuntuva alennus, joten kannattaa neuvotella! Tarkkaa hintaa en paljasta. ;D
 12. Mulle tulee tuo Stigmationin ja myös Nappulan linkittämä ihanuus keltakultaisena.. Tuskin maltan odottaa että saan sen sormeeni!
 13. Heps, Tietääkö kukaan mistä saisi ostettua kullan värisiä antiikkikynttilöitä (joko sileitä tai sellasia kierteisiä) Turusta tai tilattua muualta? Ainakin Now&Foreverin esitteessä olen nähnyt, mutta tuumin että jos löytyis jostain muualta. Entäs, kultaisia kynttilänjalkoja tällaisille kynttilöille? Ei mitään kauhean korkeita tai monimutkaisia kynttelikköjä, vaan suht yksinkertaisia. Löytyiskös näistä kuvia? Ihanaa häiden suunnittelua kaikille! :-X
 14. Jahuu! Me suunnataan Bangkokiin ja Hua Hiniin!