enne_08

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About enne_08

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Itsekin suosittelen tuota Välivainion puutarhaa, sain sieltä aivan upean morsiuskimpun ja muistaakseni erittäin edullisesti (tyyliin 80e)! Lisäksi ostettiin murattia ja valkoisia ruusuja pöytiin. Kanervassa oli mielestäni ihan ryöstöhinnat kaikessa.
 2. Se on ihan ihkaoikeaa murattia. Sitten siinä on valkoista helminauhaa myös muratin kanssa, oli tosi nättiä!
 3. Tässä meidän kattaus viime vuodelta:
 4. Minulla oli kaksi kaasoa ja miehellä yksi bestman. Mielestäni raja kulkee kolmessa, mutta kaipa niitä voisi enemmänkin olla.
 5. Olen yhdessä polttariporukassa ollut mukana ja siinä me kyllä yhteisvoimin suunniteltiin polttaria. Vaikka kaaso suunnittelisikin itse, olisi hyvä, tiedustella porukalta budjettia, aikatauluja ja varmaan myös vinkkejä.
 6. En muista, olenko vastannut jo tähän ketjuun, mutta näin jälkeenpäin voin sanoa, että Kiimingin Alakylässä sijaitseva Toivola kyllä täytti tarpeemme oikein hyvin. Hyvää siinä on tilava juhlasali, johon mahtuu hyvin noin 80-100 henkeä. Paikasta sai oikein kauniin koristamalla. Neljän päivän vuokraus oli vain 500e.
 7. Itse en käynyt koekampauksessa vaan kampauksen suunnittelu tapahtui samalla kun kävin värjäämässä ja leikkauttamassa hiukset. Sain onneksi todella upean kampauksen!
 8. Ellan kirjoitukset ovat aivan ihania ja ajatusta herättäviä. Mainittakoon vielä tässä, että pidin oman nimeni. Ja syynä ei ole mikään harvinaisuus tms. vaan se, että pidän todella paljon nimestäni ja se on osa minun identiteettiä. Toisaalta mieheni ei painostanut minua, vaikka sanoikin, että olisi kiva, jos ottaisin hänen nimensä. Hän ei kuitenkaan harkinnut minun nimeni ottamista, joten miksi minunkaan olisi pitänyt tosissani harkita oman nimen vaihtoa? Mietin kyllä asiaa siltä kannalta, että pitääkö minun suostua siihen... Se on tosiaan kumma juttu, että häissäkin tullaan kysymään morsiamelta, että mikä sun nimi nyt sitten on. Ja joissakin paikoissa oli kirjoitettu suoraan että miehen etunimi ja minun etunimi + miehen sukunimi. Mielenkiintoinen oletus nykypäivänä.
 9. Kyllä muisti. Olin kyllä aivan ällikällä lyöty kun pöydältäni löytyi Aalto maljakko!
 10. Brides.com PastryWiz Food Resource Center
 11. Tässä jotain näin ensialkuun: Tuolta voisi myös saada idoita: Country Theme Wedding
 12. No, niin kävin sitten tänään Kanervan kukkakaupassa. Kukille tulee sitten hintaa aikas paljon... Ja sitten tuntui vähän omituiselta, että piti heti maksaa 35€:n varausmaksu. Olin hieman itse ajatellut, että teen pientä vertailua, mutta taitaa sitten jäädä tekemättä. Morsiuskimpun hinnaksi tulee kuulemma max. 120€ (sis. n. 5 isoa callaa), heittokimpun 35€ ja sulhasen vieheen 20€.
 13. Minä menin nyt varaamaan ajan huomiselle kukkakauppa Kanervaan. Eivät ruvenneet sielläkään muutoin mitään palveleen, oli vissiin niin kiirettä etteivät olisi ehtineet vastailla kysymyksiin lauantaina. Saas nähdä millaisen tarjouksen kanssa kävelen sieltä huomenna ulos.
 14. Eikö kukaan ole käyttänyt netissä olevia lahjalistoja?
 15. Netissä näyttäisi olevan palveluja, joihin voi tehdä lahjalistan eikä ne ole sidottuja mihinkään liikkeisiin tms. Onko kukaan täällä käyttänyt näitä ja osaisiko joku suositella, mikä olisi hyvä palvelu? Esimerkkejä: Lahjatoiveet Lahjalista MTV3:sen lahjapalvelu