häslä

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About häslä

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiitti kun vastasit. kuulostaa kivalta. Mutta itse ei voi järjestää. Pitäis olla kaaso joka lukee ajatuksia
 2. Miten tää "toimii"? Keksiikö sulhanen vaan omasta päästään noi sanat ja lukee sen sitten, vai?
 3. Ja tarjoilijoiden hintojen kanssa kannattaa olla tarkkana, meille 4 tarjoilijaa, vieraita n.120, 27,50€/tunti/tarjoilija ja klo 14 tulee juhlapaikalle ja poistuu kahvien jälkeen (n.klo 20-21, ei tarkkaa tietoa) eli siis kamalan isoksi tulee tarj. palkka =( Meillä tuli kanssa kiire valita pitopalvelua joten jostain kumman syystä päädyttiin Anneihin(en siis tarkoita että olis huono valinta, sen näkee sitten 6.syyskuuta). Voimia ja hali valintaan!
 4. Mulla tulee maksamaan kampaus+koekampaus n. 60€ ja meikki 38€, siihen vielä toinen 38€ koemeikkiä varten eli n.140€, vantaa.
 5. rva2009:Meille tulee Annit. Tarjouspyyntö meni s-postilla ja vastaus tuli n. 1-3 päivän päästä, en tarkkaan muista kun meni niin moneen paikkan tarj.pyyntöjä.
 6. Meillä Seutulan vpk-talo ja hinta on 450€. Perjantai-illasta sunnuntaihin klo 15. lauantaina 01 asti saa juhlia. Ei astioita. siivous sisältyy hintaa, omat tavarat pois ja isoimmat roskat.Tuolit ja pöydät yli sadalle. Ihan ok hinta, pk-seudulla.
 7. Kuinka monta lakanaa ostit että riitti kaikkiin pöytiin? Meillekkin tulossa 120-130 vierasta.. Tietäis vaan vähän et mihin varautua. Oliks isokin homma ommella, tuliko helposti suoria? Kiitti jos jaksat vastailla.
 8. Ainaski tuikkuja ja jotain matalia. Mut ei missään tapauksessa niitä pitkiä ja kapeita, mitä lie kruunu- tai antiikkikynttilöitä ovat, en muista =)
 9. Kopsasin jostain naikkareiden sivulta.. Kuvia löysin(tai siis kuvien osoitteet,jouduin kopsaa osotteen ja avata uuden ikkunan..) tosta ketjusta mikä on Seutulan VPK kuvia ym Katriinantie71, 01760 Vantaa (varaukset) p. 09-897480 Juhlasali: -130 paikkaa, keittiö Hinta: - 450e yhteensä -350e tilavuokra -50e varausmaksu -50e siivous Muuta: -perjantaina iltapäivällä saa mennä koristelemaan -lauantaina klo 01.00 asti saa juhlia -sunnuntaina klo 15 mennessä tavarat haettava pois ja isoimmat roskat -ei astioita Toivottavasti oli jotain hyötyä. Meille paikka varattuna ens syyskuulle,kerran käytiin katsomassa enkä paljoo muista siitä mut näköjään ihastuimme kun kerta varattiin
 10. Heips! Miten aikaisin olette pitäneet ekan suunnittelupalaverin? Mistä kaikesta sovitte ekassa palaverissa? Meillä nyt Annit varattuna ja nelisen kuukautta häihin..
 11. kuulemma tämä miespappi oli ottamassa varauksia puhelimen päässä. mutta oikeassa olet ,enemmän olis tarvittu jonon purkamiseen.