Hulda

Aktiivijäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Hulda

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Huomenna lähdemme vihdoin matkaan! Lento on Lontoon ja Kuala Lumpurin kautta Langkawille ja paluu KL:n & Frankfurtin kautta ;D Kerron kokemuksista kun palaamme ensi vuonna.
 2. Mulla iski haikea olo jo jokseenkin hääpäivän iltana johtuen ainakin osittain todella vaikeasta suhteesta isäpuoleeni, joka siis häissäkin oli paikalla. Toinen ja surullisempi tapahtuma, joka on vienyt kaikkien ajatukset pois naimisiin menosta, on sulhasen isän terveyden romahtaminen häitä seuraavalla viikolla ja kuolema 3 viikkoa häiden jälkeen. Hautajaiset ovat nyt parin päivän päästä eikä joulufiiliksestä olet tietoakaan.
 3. Noi siirtymät on haasteellisia : Väsäsin juuri 3 cd:tä tanssin / seurustelun / biletyksen taustalle. Meillä ensin 45min. valssia, foxia jne. sitten Agentsilla siirrytään 20min. bluesia ja rock'n rollia 30 min. Suomi popia 20min. bilebluesia 30min. Suomi rockia 30min. parasta biletysmusiikkia, lattareita yms. 30min. metallicaa, Gunnareita jne. 20min. hitaita illan päätteeksi. Ei toi aivan noin kirjaimellisesti mene, vaan siirtymät on just hiukan sekaisin ja soppeleilla biiseillä hoidettu. Voin palata parin päivän päästä kertomaan miten musat toimi :
 4. Hiljaa rakkaudesta Guns'n Roses versiona :
 5. Stay Up -sukkia on monenlaisia. On niitä, jotka pysyvät omalla kaksinkertaisella silikonillaan aivan varmasti ylhäällä sekä niitä, joissa ei ole ollenkaan silikonireunaa vaan tarkoitus on kiinnittää ne sukkanauhoilla. Lisäksi on H&M:n silikonireunaisia sukkia, jotka jäätyvät pakkasella ja putoavat jalasta ;D ;D ;D Mulle tulee ihan perus Lindexin Stay Upit, ja ulkona on todn näk. pakkasta.
 6. Miltä kuullostaisi Madeira? Siellä on paljon levadoita patikoitaviksi, rantaakin löytyy jos sitä kaipaa ja saari on ok kokoinen lähteä vaikka skoottereilla ajelemaan. Turistikauden ulkopuolella myös aika rauhallinen.
 7. Pelkään kuollakseni valitsevani soitettaville kokoelmille ihan käsittämätöntä musiikkia kun oma musiikkimakuni poikkeaa valtavirrasta niin paljon Siellä vieraat sitten seisoskelevat ihmeissään, että mikä hitto täällä oikein soi? Yrittääkö ne häätää vieraat ulos vai mitä? :
 8. Kasailen juuri musiikkeja valmiiksi cd:ille. Suunnittelin niin, että eka cd olisi valssia, foxia ja pari tangoa. Tokalle cd:lle bluesia ja rock´n rollia ja seuraavat kolme cd:tä Suomi Poppia, rockia jne. yhdelle ajattelin laittaa heavyäkin sekaan. Miltä kuullostaa? Järkeilin niin, että alkuillasta ei vieraat kaikkoa vaikka vähän "humppa" raikaisi. Iltaa kohti saa sitten tempo nousta ja ystävämme vallata baarin / yökerhon tanssi nurkkauksen : Toivottavasti toimii. Näen kauhuissani ihmisten yrmeitä ilmeitä, että mitä hiton jee jee -purkkaa tämä on ja voivan suorastaan pahoin levyvalinnoistani....
 9. Täysin avio-oikeuden poissulkeva avioliiton päättyessä avioeroon. (Se toinen liiton päättymistapahan on toisen puolison kuolema.)
 10. Teetätettiin elokuussa kun marraskuussa on H-hetki
 11. Uskomme siinä määrin, että haluamme liitollemme suuremman voiman siunauksen Minulle on tärkeää mennä myös kuulemaan kuulutuksemme.
 12. Vihkimisen aikaan ulkona on pussipimeää, joten ajattelin jouluvaloja sydämen muotoon värkättynä. Ikeassa myydään kuulemma patterikäyttöisiä jouluvaloja : Osaisiko joku vahvistaa tämän tiedon ennen kuin ajan paikan päälle kyselemään?
 13. Tästä lähtien olenkin aina lomaillessani häämatkalla! ;D ;D ;D
 14. Päätimme olla ottamatta malarialääkitystä. Kohteina joulu-tammikuussa Lankawi ja Kuala Lumpur. Diacorin mukaan malarialääkitykselle ei ole tarvetta.
 15. Häämme on marraskuussa. Emme jaksaneet odottaa tammikuuta ;D Lähipiirissämme ketään ei ole juuri ihmetellyt. Perustelemaan en ole joutunut. Suurimman osan mielestä loistavaa, että häämme eivät ole kesällä vaan ajankohtana, jolloin oikein kaipaa piristystä ja juhlia. Itse päädyimme talveen / loskaiseen loppusyksyyn siksi, että kuumien kesäpäivien vietto häissä ei ole koskaan ollut suosikki ajanvietettämme. Marraskuussa myös kaikki kutsutut pääsivät mukaan juhlimaan. Suunnitelmien teko ja toteutus on ollut helppo tehdä puolen vuoden aikasyklillä. Odotan pimeyttä ulkona ja paljon kynttilöitä tunnelmaa luomassa. Häämatkalle lähdemme Malesian Lankawille ja Kuala Lumpuriin joulukuussa.