Jump to content
Naimisiin.info

mumreli

Rouva
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi

mumreli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä on kissa teema ja kaveri piiristä ja itseltä löytyy kissoja, joten meidän "pöytänumerointi" on tarkoitus järjestää kissoilla. Kerään kissojen kuvia ja nimeän pöydät kissojen nimien mukaan pöytäkarttaan. Pöytiin sitten laitan kehyksiin kissan kuvan ja nimen.
 2. Mitä nyt itse olen kierrellyt etsimässä silkkikukkia, olen todennut, että Plantagenista löytyy parhain valikoima ja aidoimman näköiset kukat. Itse teetän kimppuni heillä täällä omalla paikkakunnalla. Tampereellakin näyttäisi olevan Plantagen, joten suosittelen ottamaan heihin yhteyttä ja kysymään tekisivätkö sidonnan silkkikukista. Tässä heidän sähköposti: [email protected]
 3. mumreli

  Kutsukortteja

  Tässä kuvassa on nyt molemmat sekä kutsu että kiitoskortti, mutta mielestäni ne kuuluukin esitellä vierekkäin, jotta tuon kiitoskortin ajatus tulee esiin. Kuva ei anna oikein tarkkaakuvaa kortista, eli materiaali on valkoista helmiäiskartonkia.
 4. Tässä ovat meidän Kutsu- ja kiitoskortti.
 5. Heh, päätin ihan huvin vuoksi äsken tehdä noita ruusuja ja kun ei ollut kaikkia tarvikkeita kokeilin kans tavallisella teipillä hammastikkuun. Tulos: aivan järkyttävä... Jotenkin ne terälehdet valuu kun käyttää tavallista teippiä, eikä sitä edes huomaa, ennen ku tikku loppuu tai kun aukoo niitä lehtiä niin keskusta on jossain korkeuksissa verrattuna alimpiin lehtiin.
 6. Kävin sitten tuossa pari viikkoa sitten tilaamassa kukat Plantagenista. Tilasin itselleni valuvan kimpun, jossa pää kukkina on neilikat ja gerberat. Valtikkamaisen heittoimpun, jossa samoja kukkia kuin kimpussani ja 3 viehettä. Laitan tänne kuvia kuhan kotiutuvat.
 7. Tuompa omasta päikystäni näitä kissa aiheisia kuvia. Sinellistä saa ostettua muuten tällaisen purkin, missä on erilaisia kissaleimasimia. Tässä se teetetty kakunkoriste
 8. Oisko jollain tietoo, missä Jyväskylän kultasepän liikkeessä onnistuis titaaniin kaiverrus. Käsittääkseni se on sellainen materiaali, ettei kaikkialla kaiverreta?
 9. ^ilmeiseti tarkoitit minua, nimimerkki on siis mumreli ei murmeli.... Toi setti olis ollu muistaakseni 80€ arvonen, mutta häämessujen kunniaks sain sen 20% alennukella, joten ei ollut mielestäni pahan hintainen, verrattuna siihen Kalevalakorun sarjaan, jota ensin haaveilin.
 10. Tällainen kotiutui tänään. Tuossa on siis itse piirtämäni kuva, jota käytetään myös kutsuissa.
 11. Höh, taitaapi sitten jäädä välistä tänäkin vuonna tuo häämusiikki-ilta, kun en tahdo saada ketään kaveriksi....
 12. ^Peppi pitkästossu vastasikin jo puolestani.
 13. Nämä kotiutuivat juuri tänään ja olisi tarkoitus laittaa hääpäivänä, mutta saa nähdä. Tykkään kyllä kovasti ja ovat todella kauniit mielestäni.
 14. Lisäämpä tämän oman sormukseni tännekkin, jos joku vaika saisi siitä jotain ideaa.
 15. Otimpa Plantageniin yhteyttä ja tällasta ne vastas, jos joku vaikka on kiinnostunut niiltä tilaamaan. Teemme sidontatöitä myös silkkikukista. Silkkikukka toimittajamme valikoima on laajempi kuin mitä meillä on Myymälässä. Silkkikukista löytyy hyvä kuvasto, mistä pystyy katsomaan myymälästä puuttuvia kukkia. Näin siis vastattiin tuossa lähellä sijaitsevasta liikkeestä, mutta luulisi että sama periaate on muillakin liikkeillä.
×
×
 • Create New...