Anukka

Rouva
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Anukka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^ Samoin, mutta onneksi on Trash The Dress-kuvaukset!
 2. Niin ja tärkein unohtui vielä sanoa, olemme erittäin tyytyväisiä kuviin!
 3. Voin lämpimästi suositella Janne Miettistä! Vastaukset sähköposteihin tulivat nopeasti ja suunnittelupalaverissa hän otti vastaan toiveemme mutta myös kertoi suoraan jos joitain ideoita ei kannattanut toteuttaa (ja ehdotti muuta tilalle). Itse kuvauksessa oli helppo rentoutua ja alkujännityksen mentyä jopa nautimme kuvattavana olemisesta! Vihkimisen ja hääjuhlan aikana ei ollut lainkaan olo, että tässä meitä kuvataan vaan Janne hoiti kuvaamisen mukavan huomaamattomasti. Jälkeenpäin kuulimme, että esim. onnittelujen aikana moni vieraista ei ollut edes huomannut tulevansa kuvatuksi. Tämä oli meille erityisen tärkeää koska olemme itse olleet vieraana häissä, joissa kuvaajan lähestyessä seuruetta keskustelu tyrehtyy ja tunnelma on vaivaantunut. Saimme koevedokset potrettikuvista alle kahdessa viikossa ja valittuamme kiitoskorttikuvan saimme sen käsiteltynä jo parissa päivässä. Kaikkien dokumentaaristen kuvien saamiseen sitten meni lähemmäs tuo 6 viikkoa.
 4. Kyselin myös hintaa teetetylle sormukselle ja sain kahdesta eri kultasepänliikkeestä samankaltaiset tarjoukset. Työn osuus olisi ollut 1000 euroa (ei sisällä materiaaleja). Mielestäni aika hintavaa, kun tiedän että jotkut teetetyt sormukset ovat maksaneet kokonaisuudessaan (kivineen kaikkineen) tuon alle. Kyseessä olisi ollut platinainen solitare kruunuistutuksella.
 5. Mäkään en tykkää, liikaa koristetta ja krumeluuria. Mitä yksinkertaisempi istutus, sen parempi.
 6. Hups, tuo ylempi kuva olikin MTV3 Helmi-sivuilta. Solitare+ allianssi on jokatapauksessa klassinen ja Victorian tyyliin sopiva yhdistelmä!
 7. ^ Mäkin muistelisin, että Victorian kihlasormus olisi ollut keltakultaa. Sormuskuvat olivat kuitenkin niin suttuisia, että niistä oli vaikea ottaa selvää. Tällainen kuva oli Expressenin sivuilla:
 8. Meillä oli yhteensä kolme yksittäistä vierasta ja yksi pariskunta, joilta ei ollut lahjaa eikä korttia. En haikaile lahjojen perään mutta huolestuttaa onko vaikka kortti(kortteja) saattanut hävitä jonnekin. En myöskään kehtaa kysyä asianomaisilta oliko heillä nyt korttia vai ei.
 9. Ensimmäiset olivat Kela-kortti ja Eurooppalainen sairasvakuutuskortti. Hyvänä kakkosena tuli kortti serkultani, joka kiitti ihanista häistä ja toivotti tervetulleeksi vierailemaan heidän kotonaan
 10. Ennen häitä sovimme, ettemme anna huomenlahjoja koska halusin käyttää senkin rahan sormukseen. Sain mieheltä kuitenkin Swarovskin korvikset.
 11. ^ Kiitos! Täytyy katsoa jos varaisimme TUIn sivulta suoraan. Laitoin meiliä Rayllen antamaan osoitteeseen, ja sieltä tuli tarjous eri päivälle kuin pyysimme
 12. ^ Kiitos, kuulostaa kyllä helpolta! TUIn sivuilla olikin mainittu jotain "rajoitetuista vaihtoehdoista" jos ei asu Saksassa ja kehoitettiin kääntymään oman maan toimiston puoleen. Näin siis lyhyen saksan ymmärryksellä Toivottavasti tuolta toimiston kautta saa yhtä hyvät hinnat, TUIlla näyttää olevan jotkut kohteet huomattavasti edullisemmin kuin esim. Expedian sivuilta saisi hotellipaketin. Muoks. Tässä vielä teksti TUI Germanyn sivuilta vastauksena kysymykseen voiko heiltä ostaa matkan vaikka ei asu Saksassa. En löytänyt tietoa, mitkä luottokortit hyväksytään. "Eine Buchung über www.tui.com ist grundsätzlich möglich, wenn Sie über eine gültige Kreditkarte oder eine deutsche Bankverbindung verfügen. Unsere Reisen werden überwiegend mit Abflug ab/bis Deutschland angeboten. Das internationale Angebot ist eingeschränkt. Besuchen Sie dazu auch gerne die internationalen Websites der TUI Gruppe. Sie erreichen diese über die entsprechenden Landesflaggen unten auf dieser Seite."
 13. Olen ihan hurahtanut Malediiveihin jo ihan kuvien ja naikkareiden perusteella Meille näyttäisi löytyvän toiveiden häämatka Saksan TUIn sivuilta ja ensikertalaisena kaipaisin neuvoja. Saksasta varanneet, oletteko ottaneet matkan suoraan tuolta sivustolta? Tiedättekö, voiko siellä esim. maksaa suomalaisella luottokortilla ja lähettävätkö liput sitten Suomeen? Olin päättelevinäni että olisitte pyytäneet tarjousta jonkun toimiston kautta.
 14. Diamantea voi sovittaa myös Helsingin Stockmannilla.