Anukka

Rouva
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anukka

 1. ^ Samoin, mutta onneksi on Trash The Dress-kuvaukset!
 2. Niin ja tärkein unohtui vielä sanoa, olemme erittäin tyytyväisiä kuviin!
 3. Voin lämpimästi suositella Janne Miettistä! Vastaukset sähköposteihin tulivat nopeasti ja suunnittelupalaverissa hän otti vastaan toiveemme mutta myös kertoi suoraan jos joitain ideoita ei kannattanut toteuttaa (ja ehdotti muuta tilalle). Itse kuvauksessa oli helppo rentoutua ja alkujännityksen mentyä jopa nautimme kuvattavana olemisesta! Vihkimisen ja hääjuhlan aikana ei ollut lainkaan olo, että tässä meitä kuvataan vaan Janne hoiti kuvaamisen mukavan huomaamattomasti. Jälkeenpäin kuulimme, että esim. onnittelujen aikana moni vieraista ei ollut edes huomannut tulevansa kuvatuksi. Tämä oli meille erityisen tärkeää koska olemme itse olleet vieraana häissä, joissa kuvaajan lähestyessä seuruetta keskustelu tyrehtyy ja tunnelma on vaivaantunut. Saimme koevedokset potrettikuvista alle kahdessa viikossa ja valittuamme kiitoskorttikuvan saimme sen käsiteltynä jo parissa päivässä. Kaikkien dokumentaaristen kuvien saamiseen sitten meni lähemmäs tuo 6 viikkoa.
 4. Kyselin myös hintaa teetetylle sormukselle ja sain kahdesta eri kultasepänliikkeestä samankaltaiset tarjoukset. Työn osuus olisi ollut 1000 euroa (ei sisällä materiaaleja). Mielestäni aika hintavaa, kun tiedän että jotkut teetetyt sormukset ovat maksaneet kokonaisuudessaan (kivineen kaikkineen) tuon alle. Kyseessä olisi ollut platinainen solitare kruunuistutuksella.
 5. Mäkään en tykkää, liikaa koristetta ja krumeluuria. Mitä yksinkertaisempi istutus, sen parempi.
 6. Hups, tuo ylempi kuva olikin MTV3 Helmi-sivuilta. Solitare+ allianssi on jokatapauksessa klassinen ja Victorian tyyliin sopiva yhdistelmä!
 7. ^ Mäkin muistelisin, että Victorian kihlasormus olisi ollut keltakultaa. Sormuskuvat olivat kuitenkin niin suttuisia, että niistä oli vaikea ottaa selvää. Tällainen kuva oli Expressenin sivuilla:
 8. Meillä oli yhteensä kolme yksittäistä vierasta ja yksi pariskunta, joilta ei ollut lahjaa eikä korttia. En haikaile lahjojen perään mutta huolestuttaa onko vaikka kortti(kortteja) saattanut hävitä jonnekin. En myöskään kehtaa kysyä asianomaisilta oliko heillä nyt korttia vai ei.
 9. Ensimmäiset olivat Kela-kortti ja Eurooppalainen sairasvakuutuskortti. Hyvänä kakkosena tuli kortti serkultani, joka kiitti ihanista häistä ja toivotti tervetulleeksi vierailemaan heidän kotonaan
 10. Ennen häitä sovimme, ettemme anna huomenlahjoja koska halusin käyttää senkin rahan sormukseen. Sain mieheltä kuitenkin Swarovskin korvikset.
 11. ^ Kiitos! Täytyy katsoa jos varaisimme TUIn sivulta suoraan. Laitoin meiliä Rayllen antamaan osoitteeseen, ja sieltä tuli tarjous eri päivälle kuin pyysimme
 12. ^ Kiitos, kuulostaa kyllä helpolta! TUIn sivuilla olikin mainittu jotain "rajoitetuista vaihtoehdoista" jos ei asu Saksassa ja kehoitettiin kääntymään oman maan toimiston puoleen. Näin siis lyhyen saksan ymmärryksellä Toivottavasti tuolta toimiston kautta saa yhtä hyvät hinnat, TUIlla näyttää olevan jotkut kohteet huomattavasti edullisemmin kuin esim. Expedian sivuilta saisi hotellipaketin. Muoks. Tässä vielä teksti TUI Germanyn sivuilta vastauksena kysymykseen voiko heiltä ostaa matkan vaikka ei asu Saksassa. En löytänyt tietoa, mitkä luottokortit hyväksytään. "Eine Buchung über www.tui.com ist grundsätzlich möglich, wenn Sie über eine gültige Kreditkarte oder eine deutsche Bankverbindung verfügen. Unsere Reisen werden überwiegend mit Abflug ab/bis Deutschland angeboten. Das internationale Angebot ist eingeschränkt. Besuchen Sie dazu auch gerne die internationalen Websites der TUI Gruppe. Sie erreichen diese über die entsprechenden Landesflaggen unten auf dieser Seite."
 13. Olen ihan hurahtanut Malediiveihin jo ihan kuvien ja naikkareiden perusteella Meille näyttäisi löytyvän toiveiden häämatka Saksan TUIn sivuilta ja ensikertalaisena kaipaisin neuvoja. Saksasta varanneet, oletteko ottaneet matkan suoraan tuolta sivustolta? Tiedättekö, voiko siellä esim. maksaa suomalaisella luottokortilla ja lähettävätkö liput sitten Suomeen? Olin päättelevinäni että olisitte pyytäneet tarjousta jonkun toimiston kautta.
 14. Diamantea voi sovittaa myös Helsingin Stockmannilla.
 15. DAM-lehden mukaan arvio Madden kiven painoksi olisi 2 karaattia, samaa luokkaa kuin Vickanilla. Mutta mustakin tuo Madden kivi näyttää paljon isommalta . Mutta kaunis sormus on, kuten myös Love-rannekoru . Onkohan prinsessoilla vaatimattomuus hyve, vai oonko vaan kieroutunut, kun mun mielestä 2 karaattia tuntuu aika pieneltä näihin (seura)piireihin?
 16. Koh Phanganilla majapaikkamme oli Tommy Resort . Meillä taisi olla standard bungalow, joka oli oikein kiva mutta ei mikään luksus. Bungalow'ssa törmäsin kyllä torakkaan, joten siltä osin ei täytä kriteerejäsi , mutta bungalow oli siisti ja allasalue viihtyisä vaikkakin pieni. Koh Samuilla yövyimme Dara Samuissa , jota voin lämpimästi suositella kaikille häämatkalaisille! Huone oli kauniisti thai-tyyliin sisustettu, ei haitannut yhtään vaikka jouduimme viettämään siellä paljon aikaa sateen takia. Aamiainen ja allasalue olivat myös huippuja. Ainoa miinus oli, että hotelli sijaitsee vilkkaalla Chaveng Beachillä, joten jos haluaa sivuun ja piiloon kaikesta, se ei onnistu täällä. Hotellialue itsessään oli kuitenkin rauhallinen ja ulkotila oli tehty viihtyisästi puutarhaksi.
 17. Lisäisin plussiin ja miinuksiin vielä A-vaihtoehtoon helppouden. B vaatii teiltä paljon aikaa ja järjestelyä, vaikka rahaa voisi mennä vähemmän (eikä hintaero ei ehkä ole niin suuri kuin äkkiseltään luulisi jos haluatte tarjota koko illan ruuat ja juomat ja mahdollisesti aamupalaa tms.). Ellei ole mahdollista käyttää stressittömästi paljon aikaa järjestelyihin, valitsisin vaivattomuuden vuoksi An.
 18. Kiva että löytyi muitakin Johanneksenkirkko on kyllä tosi kaunis. Toivottavasti saatte haluamanne päivän! Mulle tuli pettymyksenä, että Mikael Agricolan kirkossa on lauantaisin vihkimiset vain klo 12 ja 13, eikä missään nimessä haluta niin aikaista vihkimistä.
 19. Otsikko on viimevuodelta, mutta aihe muuten taas ajankohtainen. Meillä on vielä aikojen ja päivien järjestys mietinnässä, mutta tähtäimessä ensi kevät. Löytyykö tänä vuonna muita jännittäjiä? Mukava nähdä, että vuosi sitten niin monen ykköstoive toteutui!
 20. ^^^ Kiitos vastauksesta! Ilmapiiri tosiaan vaikuttaa paljon siihen, millaisena kohteen kokee ja millaista oma oleminen on, mutta sitä on aika vaikea kuvailla. Paljaat varpaat ja mutkattomuus kuulostaa mukavan rentouttavalta .
 21. Uusi nosto, löytyisikö lisää kokemuksia?
 22. Stokkalta kerrottiin, että Pronoviaksen puvuissa 34 on pienin koko. Olen ihastunut Raniaan, harmi vaan ettei sitä taida päästä sovittamaan Suomessa.... Onko kukaan uskaltautunut tilaamaan pukuaan sovittamatta? Pronoviasta myyvissä liikkeissä tuntuu olevan lähes samat sovituspuvut. Tietysti oikea koon näkee toista mallia sovittamalla, mutta haluaisin kokeilla pukua päälle ja nähdä kirjailut yms. yksityiskohdat livenä.