aredhel

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About aredhel

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kukaan löytänyt Suomesta tätä syötävää kultaa (elintarvikeväri E175)? Mekin etsimme booliin kimallusta, mutta olemme vähän epäileväisiä tavallisen lehtikullan käytön suhteen. Täälläkin juttua asiasta: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1183915737
 2. Täällä tuntuu olevan enemmänkin keskustelua siitä onko leikki kulunut vai ei, kiva vai tylsä, kun ideoita sen järkevään, hauskaan ja toimivaan toteuttamiseen... Nyt siis kaipaisin hyviä tehtävävinkkejä niiltä, joiden mielestä leikki on toimiva ja kiva! Olemme päättäneet valita omiin häihimme tämän ohjelmanumeron (en pidä sitä leikkinä; riippuu tietysti aivan toteutustavasta), varsinkin kun olemme vuosin varrella itse olleet VAIN yksissä häissä joissa 12kk on ollut ohjelmanumerona. Kyseisissä häissä leikki toteutettiin siten, että 12 kirjekuorta kiersi yksitellen häävieraiden joukossa bändin soittaessa musiikkia ja aina se kenelle kuori jäi, kun musiikki loppui, luki saamansa tehtävän. Näin ollen kukaan ei joutunut kummemmin esiintymään eikä osallistujia jouduttu myöskään etukäteen valitsemaan. Kaikki tehtävät oli valittu järkevästi; ei mitään "ikäviä" mattojen pesua tai renkaiden vaihtoa (nämä vain satunnaisia esimerkkejä täältä keskustelusta) eikä myöskään mitään kalliita tai muutoin syystä tai toisesta toteuttamiskelvottomia tehtäviä. Ajatustahan se tärkein on! =) Tehtävien pitäisi olla sellaisia, että ne on tehtävän saajan helppo toteuttaa, jolloin ne myös tulevat toteutettua. Mutta mutta, koska en enää muista mitä kaikkia tehtäviä yllä mainituissa häissä oli, kaipaisin hyviä ideoita :=)
 3. Oletko ollut Mauritiuksella Legends -hotellissa loka-marraskuussa ja/tai all-inclusive paketilla? Minkälaiset on säät tuohon aikaan vuodesta ja miten all-inclusive paketti toimi? Olemme itse lähdössä Legendsiin loka-marraskuussa vajaaksi pariksi viikoksi.
 4. Kiitos Bakeandparty.com vinkistä! Otin sinne yhteyttä ja siellä myydään seuraavia tuotteita: Elintarvikeväri-kimallejauhe Kulta Väriaineet:E171, E172 Jauhonparanne: E555 Elintarvike-tahnaväri, Kulta Väriaineet:E171, E172, E102, E133 Jauhonparanne: E555 Pintakäsittelyaine:E904 Alkoholi Alunperin lähdin etsimän E175 joka on käsittääkseni ihan syötävää kultaa, mutta ehkä jompi kumpi ylläolevistakin sopisi..?!
 5. Myös täältä löytyy juttua kultapölystä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...120122670/all-0 Kyseessä on ilmeisesti siis E175 elintarvikeväri (kulta) mutta edelleen on ongelmana mistä sitä saa ostaa? Apteekithan myyvät elintarvikevärejä mutta ainakaan Yliopiston apteekissa ei ole juuri tätä.
 6. Tässä ote eräällä toisella hääsivustolla olleesta artikkelista: "Erityisen näyttäviin juomiin voi sekoittaa vaikkapa kulta- tai hopeapölyä. Edellä mainitut ovat syötäväksi kelpaavaa, aitoa jalometallia, joita myydään muutaman gramman erissä hiutaleina. Neljän gramman pussi kultahiutaleita maksaa n. 4 € ja siitä riittää pienestä annoskoosta huolimatta usean boolin ja lukuisten drinkkien somisteeksi." Tällaista siis etsin... Onko apuja? :=)
 7. Kuka tietää mistä kultapölyä (boolin koristeeksi) voi ostaa?
 8. Etsin Turusta vanhaa 40-60-luvun autoa hääautoksi. Mistä voisi kysellä? Löytyskö ketään yksityistä joka vuokraisi? Ajankohta lokakuu.