Jump to content
Naimisiin.info

aredhel

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän aredhel kaikki viestit

  1. Onko kukaan löytänyt Suomesta tätä syötävää kultaa (elintarvikeväri E175)? Mekin etsimme booliin kimallusta, mutta olemme vähän epäileväisiä tavallisen lehtikullan käytön suhteen. Täälläkin juttua asiasta: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1183915737
  2. aredhel

    12 kuukautta -leikki

    Täällä tuntuu olevan enemmänkin keskustelua siitä onko leikki kulunut vai ei, kiva vai tylsä, kun ideoita sen järkevään, hauskaan ja toimivaan toteuttamiseen... Nyt siis kaipaisin hyviä tehtävävinkkejä niiltä, joiden mielestä leikki on toimiva ja kiva! Olemme päättäneet valita omiin häihimme tämän ohjelmanumeron (en pidä sitä leikkinä; riippuu tietysti aivan toteutustavasta), varsinkin kun olemme vuosin varrella itse olleet VAIN yksissä häissä joissa 12kk on ollut ohjelmanumerona. Kyseisissä häissä leikki toteutettiin siten, että 12 kirjekuorta kiersi yksitellen häävieraiden joukossa bändin soittaessa musiikkia ja aina se kenelle kuori jäi, kun musiikki loppui, luki saamansa tehtävän. Näin ollen kukaan ei joutunut kummemmin esiintymään eikä osallistujia jouduttu myöskään etukäteen valitsemaan. Kaikki tehtävät oli valittu järkevästi; ei mitään "ikäviä" mattojen pesua tai renkaiden vaihtoa (nämä vain satunnaisia esimerkkejä täältä keskustelusta) eikä myöskään mitään kalliita tai muutoin syystä tai toisesta toteuttamiskelvottomia tehtäviä. Ajatustahan se tärkein on! =) Tehtävien pitäisi olla sellaisia, että ne on tehtävän saajan helppo toteuttaa, jolloin ne myös tulevat toteutettua. Mutta mutta, koska en enää muista mitä kaikkia tehtäviä yllä mainituissa häissä oli, kaipaisin hyviä ideoita :=)
  3. aredhel

    Kultapöly?

    Kiitos Bakeandparty.com vinkistä! Otin sinne yhteyttä ja siellä myydään seuraavia tuotteita: Elintarvikeväri-kimallejauhe Kulta Väriaineet:E171, E172 Jauhonparanne: E555 Elintarvike-tahnaväri, Kulta Väriaineet:E171, E172, E102, E133 Jauhonparanne: E555 Pintakäsittelyaine:E904 Alkoholi Alunperin lähdin etsimän E175 joka on käsittääkseni ihan syötävää kultaa, mutta ehkä jompi kumpi ylläolevistakin sopisi..?!
  4. aredhel

    Kultapöly?

    Myös täältä löytyy juttua kultapölystä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...120122670/all-0 Kyseessä on ilmeisesti siis E175 elintarvikeväri (kulta) mutta edelleen on ongelmana mistä sitä saa ostaa? Apteekithan myyvät elintarvikevärejä mutta ainakaan Yliopiston apteekissa ei ole juuri tätä.
  5. aredhel

    Kultapöly?

    Tässä ote eräällä toisella hääsivustolla olleesta artikkelista: "Erityisen näyttäviin juomiin voi sekoittaa vaikkapa kulta- tai hopeapölyä. Edellä mainitut ovat syötäväksi kelpaavaa, aitoa jalometallia, joita myydään muutaman gramman erissä hiutaleina. Neljän gramman pussi kultahiutaleita maksaa n. 4 € ja siitä riittää pienestä annoskoosta huolimatta usean boolin ja lukuisten drinkkien somisteeksi." Tällaista siis etsin... Onko apuja? :=)
  6. aredhel

    Kultapöly?

    Kuka tietää mistä kultapölyä (boolin koristeeksi) voi ostaa?
  7. Etsin Turusta vanhaa 40-60-luvun autoa hääautoksi. Mistä voisi kysellä? Löytyskö ketään yksityistä joka vuokraisi? Ajankohta lokakuu.
×
×
  • Create New...