Jump to content
Naimisiin.info

-Jonski-

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän -Jonski- kaikki viestit

  1. -Jonski-

    wc-kori

    VapaaValinnasta ostin, luulisi Tokmanniltakin löytyvän ja varmaan muualtakin. Paperissa on sellainen sydänketju toisessa reunassa. Ihan nättiä mielestäni.
  2. -Jonski-

    wc-kori

    Aihetta sivuten, Lambilla on nyt myynnissä vaaleanpunaisilla sydämillä koristeltua vessapaperia. Tämän OT:n jälkeen rouva poistuu taas takavasemmalle...
  3. Pitopalvelut hinnoittelevat palvelunsa tosi kirjavasti. Toisilla on vain yksi hinta, johon kuuluu kaikki ruoasta lautasliinoihin. Toisissa paikoissa on hinnoiteltu erikseen ruoka, tarjoilu, astiat, liinat, lautasliinat, somistukset. Selvitä siis tarkkaan, mistä olet oikeasti maksamassa, jotta vertaileminen helpottuisi. Lisäksi kannattaa selvittää, miten juhlapaikka on käytettävissä eli milloin voi mennä koristelemaan ja koska paikan pitää olla "tyhjä". Kysy myös, minkälainen jälkisiivous pitää tehdä (luututaanko lattiat talon puolesta?). Etukäteen kannattaa myös kysyä korvausvastuusta, jos jotain menee rikki (esim. astioita). Kuka maksaa ja kuinka paljon? Ravintoloilla on tietysti erilaiset käytännöt, niistä joku toinen voi vinkata enemmän!
  4. Onko juhlaohjesääntö ihan must juttu vai ehdoton nou nou? Millä perusteella päädyitte valintaanne?
  5. Heippa 20-07-2007. Kokeiluversion kukat ostin ihan ruokakaupasta, taisi olla 3,90 € 10 ruusun nippu. Varsinaiseen kimppuun tuli sitten ruusut kukkakaupasta, mutta puntteina nekin. Itse käytin vähän pienempiä ruusuja ja tosiaan tukusta tilattuna. Mitä pitempi varsi, sitä kalliimpi ruusu. Spiraalin muotoon ladoin ruusut ja rautalangalla sitten varret piukkaan kiinni ja lopuksi satiininauha päälle.
  6. Yleensä kirkossa esitettävästä musiikista vastaa kanttori. Oletko tarkistanut häneltä, että ystäväsi bändi yleensä ottaen voi soittaa siinä kirkossa?
  7. Ehdottomasti kiellettyä oli kaikki ylimakea hempeily, vaaleanpunainen ja -sininen, kenenkään nolaaminen. Aikuisten häät rennolla mielellä saatiin aikaiseksi.
  8. Luulisin, että "väärän" oikean nimen antamisessa ei ole mitään väärää. Ainakin silloin aikaan, kun olin matkatoimistossa töissä, oli tärkeää, että passi ja matkustajaluettelo olivat samansisältöiset. Eli jos lähdet matkalle uudella nimellä, varaa matkakin niin. Tyttönimellä matkustaminen onnistui ainakin Viron maalle ilman minkäänlaisia ongelmia. Ei siis syytä paniikkiin.
  9. Meidän häämatkalla tullissa piipattiin passin tiedot viivakoodista. Henkilötunnuksella voidaan tietysti hakea eri tietokannoista tietoa ja siinä se nimenmuutos voi tulla vastaan.
×
×
  • Create New...