Jump to content
Naimisiin.info

-Jonski-

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by -Jonski-

  1. Pitopalvelut hinnoittelevat palvelunsa tosi kirjavasti. Toisilla on vain yksi hinta, johon kuuluu kaikki ruoasta lautasliinoihin. Toisissa paikoissa on hinnoiteltu erikseen ruoka, tarjoilu, astiat, liinat, lautasliinat, somistukset. Selvitä siis tarkkaan, mistä olet oikeasti maksamassa, jotta vertaileminen helpottuisi.

    Lisäksi kannattaa selvittää, miten juhlapaikka on käytettävissä eli milloin voi mennä koristelemaan ja koska paikan pitää olla "tyhjä". Kysy myös, minkälainen jälkisiivous pitää tehdä (luututaanko lattiat talon puolesta?).

    Etukäteen kannattaa myös kysyä korvausvastuusta, jos jotain menee rikki (esim. astioita). Kuka maksaa ja kuinka paljon?

    Ravintoloilla on tietysti erilaiset käytännöt, niistä joku toinen voi vinkata enemmän!

  2. Heippa 20-07-2007. Kokeiluversion kukat ostin ihan ruokakaupasta, taisi olla 3,90 € 10 ruusun nippu. Varsinaiseen kimppuun tuli sitten ruusut kukkakaupasta, mutta puntteina nekin. Itse käytin vähän pienempiä ruusuja ja tosiaan tukusta tilattuna. Mitä pitempi varsi, sitä kalliimpi ruusu.

    Spiraalin muotoon ladoin ruusut ja rautalangalla sitten varret piukkaan kiinni ja lopuksi satiininauha päälle.

  3. Luulisin, että "väärän" oikean nimen antamisessa ei ole mitään väärää. Ainakin silloin aikaan, kun olin matkatoimistossa töissä, oli tärkeää, että passi ja matkustajaluettelo olivat samansisältöiset. Eli jos lähdet matkalle uudella nimellä, varaa matkakin niin.

    Tyttönimellä matkustaminen onnistui ainakin Viron maalle ilman minkäänlaisia ongelmia. Ei siis syytä paniikkiin.

×
×
  • Create New...