KooKoo

Rouva
  • Viestit

    146
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä KooKoo

  • Taso
    Vakkari
  • Syntymäpäivä 10/10/81

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Hämeenlinna
  1. Mä olen ollut siellä juhlissa, jossa oli neljän vai viiden hengen rockbändi soittamassa ja hyvin mahtui siihen alatasolle eli sisältä katsottuna niiden liukuovien oikealle puolelle. Ja vieraille jäi tilaa tanssia. Vieraita oli varmaan joku 60-70.
  2. ^^ Antin piti kuvata meidän häissä sekä kirkossa, että juhlissa. Vihkimisen ehtikin kuvata ja vähän aikaa myös juhlapaikalla, mutta joutui sitten lähtemään kesken kaiken pois, kun vaimon synnytys alkoi Hyviä kuvia tuli, tykkäsin. Saatiin tunnus ja salasana nettisivulle, mihin päästiin aika pian katsomaan kuvat. Lisäksi poltti niistä meille cd:n. Ja oli suht edullinenkin muistaakseni.
  3. Kaisan Kukasta haen aina kaikki kukat ja ikinä ei ole ollut valittamista!
  4. Katos vaan, ihan sattumalta tulin pitkästä aikaa käymään täällä! Kyllä mun kampaus pysyi tosi hyvänä koko päivän, pari kertaa lisäsin vähän lakkaa, kun olen niin fanaattinen sen kanssa Ei sitä välttämättä olisi tarvinnut laittaa lisää, koska kyllä sitä laitettiin ihan tarpeeksi jo silloin aamulla. Ja yöllä olikin sitten aikamoinen homma saada tukka ojennukseen... Pinnejäkin kampauksessa oli 47 kappaletta eli kyllä nekin piti sitä aika hyvin kasassa!
  5. Meillä ainakin kalla kesti tosi hyvin vielä monta päivää häiden jälkeenkin eikä ollut missään vaiheessa vedessä. Käytettiin sitä kimpussa, vieheissä ja hiuskukkana.
  6. No eipä niitä kyllä juhlissa availtu. Suurin osa lahjoista oli kyllä kääritty sellofaaniin, joten sisällön näki avaamattakin Tämä on varmaan aika yleistä nykyään, koska harvoin niitä lahjoja häissä aletaan avata ja vieraatkin sen useimmiten tietävät.
  7. Katos vaan, säkin löysit tiesi tänne
  8. No jos mä saisin näiden mun kokemusten perusteella valita Rengon ja Nylanderin välillä eikä hinnalla olisi merkitystä, niin valitsisin Rengon. Mutta jos Nylander on huomattavasti edullisempi, niin ottaisin varmaan sen, koska kyllä heidänkin ruoat oli todella hyvät!
  9. No meidän kaason ja bestmanin häissä kolme viikkoa sitten oli ruoat Nylanderilta ja hyvät ruoat oli nekin! Kakku oli vähän turhan makeaa, mutta muuten ei kyllä ollut mitään valittamista. Kaikki hoitui oikein hyvin ja nopeasti
  10. Me päädyttiin Rengon Pitopalveluun osittain hinnan perusteella ja osittain fiilispohjalta. Pyydettiin tarjoukset myös Parolan Rosolllilta ja Pito-Piioilta, joista Rosolli oli halvin ja Pito-Piiat reilusti kalliimpi kuin nuo kaksi muuta! Rengon Pitopalvelusta soitettiin meille tarjouspyynnön lähetettyämme ja heistä tuli heti tosi ammattimainen kuva, joten valittiin sitten heidät. Lisäksi he olivat ainoat, jotka eivät veloittaneet erikseen tarjoilijoista tai matkakuluista. Mutta suosittelen kyllä heitä ehdottomasti, ei ole mitään valitettavaa ja vieraat kehuivat ruokia todella paljon!! Meilläkään ei ollut heistä mitään aiempaa kokemusta, mutta jos jatkossa joskus tarvitaan pitopalvelua, niin tiedän kyllä keiden puoleen käännyn
  11. Meillä luki "Auttakaa, mua on huijattu!!" :lol:
  12. Meillä oli aikuisia vieraita n. 60 ja juomia meni seuraavasti: kuoharia alkumaljoiksi 8 pulloa olutta 5 laatikkoa tavallista lonkeroa 2 laatikkoa karpalolonkeroa 2 laatikkoa siideriä (omena ja päärynä) yhteensä 3 laatikkoa lisäksi oli sahtia, mutta en tiedä paljon sitä meni.
  13. Pitopalvelu ja valokuvat on maksamatta.
  14. Kyllä suudeltiin, vaikka harjoituksissa siitä ei mitään puhetta ollutkaan.