KooKoo

Rouva
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About KooKoo

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 10/10/81

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. ^ Hyvän valinnan olette tehneet, Kankaisten tila on aivan ihana paikka! Meidän häät juhlittiin siellä syksyllä 2008
 2. Mä olen ollut siellä juhlissa, jossa oli neljän vai viiden hengen rockbändi soittamassa ja hyvin mahtui siihen alatasolle eli sisältä katsottuna niiden liukuovien oikealle puolelle. Ja vieraille jäi tilaa tanssia. Vieraita oli varmaan joku 60-70.
 3. Idänpään Torppa on kyllä ihan kiva ja hyvällä paikalla Tosin myös aika suosittu eli kannattaa ajoissa kysellä!
 4. Mites Palokunnantalo? Sinnehän mahtuu aika paljon ihmisiä ja on ihan keskustassa.
 5. ^^ Antin piti kuvata meidän häissä sekä kirkossa, että juhlissa. Vihkimisen ehtikin kuvata ja vähän aikaa myös juhlapaikalla, mutta joutui sitten lähtemään kesken kaiken pois, kun vaimon synnytys alkoi Hyviä kuvia tuli, tykkäsin. Saatiin tunnus ja salasana nettisivulle, mihin päästiin aika pian katsomaan kuvat. Lisäksi poltti niistä meille cd:n. Ja oli suht edullinenkin muistaakseni.
 6. Juu huomasin yksissä häissä siellä ollessani, että kyllä sinne bändikin mahtuu
 7. Kaisan Kukasta haen aina kaikki kukat ja ikinä ei ole ollut valittamista!
 8. ^ Kankaisten tila, Idänpään torppa ja Palokunnan talo ainakin Hämeenlinnassa on sellaisia paikkoja, että voi vuokrata pelkän tilan. Onhan niitä sitten vaikka mitä seurojentaloja näissä lähikunnissa.
 9. Katos vaan, ihan sattumalta tulin pitkästä aikaa käymään täällä! Kyllä mun kampaus pysyi tosi hyvänä koko päivän, pari kertaa lisäsin vähän lakkaa, kun olen niin fanaattinen sen kanssa Ei sitä välttämättä olisi tarvinnut laittaa lisää, koska kyllä sitä laitettiin ihan tarpeeksi jo silloin aamulla. Ja yöllä olikin sitten aikamoinen homma saada tukka ojennukseen... Pinnejäkin kampauksessa oli 47 kappaletta eli kyllä nekin piti sitä aika hyvin kasassa!
 10. Meillä ainakin kalla kesti tosi hyvin vielä monta päivää häiden jälkeenkin eikä ollut missään vaiheessa vedessä. Käytettiin sitä kimpussa, vieheissä ja hiuskukkana.
 11. Bändi ei kyllä kovin hyvin Kankaisiin mahdu, ehkä just joku trubaduuri tai duo paremminkin. Tai sitten DJ, niin kuin meillä oli. Liuskekivilattialla tanssiminen ei ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla suju. Nojailubiisit ja normi discojammailu sujuu kyllä, mutta valssit ym. ei ihan niin hyvin. Meilläkin muutamat tanssi siellä ylätason puulattialla, kun onnistui paremmin siellä. Kyllä siinä kivilattiallakin tanssia voi, mutta onhan se vähän hankalaa. Kyllä mekin vanhempien kanssa tanssittiin valssi siinä, mutta eipä se lattia pahemmin luista. Meilläkin oli Rengon Pitopalvelu ja voin erittäin lämpimästi suositella heitä! Kaikki sujui loistavasti ja ruoat olivat ihan mielettömän hyvät! Tarjouksen saaminen taisi meillä kestää kuukauden verran ja soitinkin sinne lopulta, kun ei sähköpostiin vastattu. Mutta se johtui siitä, että kyseinen henkilö oli lomalla. Kannattaa soitella perään, jos ei mitään ala kuulua!
 12. No eipä niitä kyllä juhlissa availtu. Suurin osa lahjoista oli kyllä kääritty sellofaaniin, joten sisällön näki avaamattakin Tämä on varmaan aika yleistä nykyään, koska harvoin niitä lahjoja häissä aletaan avata ja vieraatkin sen useimmiten tietävät.
 13. Tänä vuonna oli mun mielestä ainakin syyskuun alussa vielä ihan vihreää ja lämmintä. Ennemmin ottaisin sen kuin toukokuun, jos kesäiset kuvat haluaa *Muoks* Nämä kuvat on otettu tänä vuonna syyskuun 21. päivä ja sillonkin oli vielä aika vihreää, vähän alkoi vasta osa lehdistä kellastua. Mutta tästä kahden viikon päästä olikin sitten jo ihan syksy, niin kuin pitikin
 14. Katos vaan, säkin löysit tiesi tänne
 15. Kizze, hyvin mahtuu tuo vierasmäärä Kankaisiin!