KooKoo

Rouva
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by KooKoo


 1. ^^ Antin piti kuvata meidän häissä sekä kirkossa, että juhlissa. Vihkimisen ehtikin kuvata ja vähän aikaa myös juhlapaikalla, mutta joutui sitten lähtemään kesken kaiken pois, kun vaimon synnytys alkoi biggrin.gif Hyviä kuvia tuli, tykkäsin. Saatiin tunnus ja salasana nettisivulle, mihin päästiin aika pian katsomaan kuvat. Lisäksi poltti niistä meille cd:n. Ja oli suht edullinenkin muistaakseni.


 2. Katos vaan, ihan sattumalta tulin pitkästä aikaa käymään täällä! Kyllä mun kampaus pysyi tosi hyvänä koko päivän, pari kertaa lisäsin vähän lakkaa, kun olen niin fanaattinen sen kanssa :D Ei sitä välttämättä olisi tarvinnut laittaa lisää, koska kyllä sitä laitettiin ihan tarpeeksi jo silloin aamulla. Ja yöllä olikin sitten aikamoinen homma saada tukka ojennukseen... Pinnejäkin kampauksessa oli 47 kappaletta eli kyllä nekin piti sitä aika hyvin kasassa!


 3. Bändi ei kyllä kovin hyvin Kankaisiin mahdu, ehkä just joku trubaduuri tai duo paremminkin. Tai sitten DJ, niin kuin meillä oli.

  Liuskekivilattialla tanssiminen ei ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla suju. Nojailubiisit ja normi discojammailu sujuu kyllä, mutta valssit ym. ei ihan niin hyvin. Meilläkin muutamat tanssi siellä ylätason puulattialla, kun onnistui paremmin siellä. Kyllä siinä kivilattiallakin tanssia voi, mutta onhan se vähän hankalaa. Kyllä mekin vanhempien kanssa tanssittiin valssi siinä, mutta eipä se lattia pahemmin luista.

  Meilläkin oli Rengon Pitopalvelu ja voin erittäin lämpimästi suositella heitä! Kaikki sujui loistavasti ja ruoat olivat ihan mielettömän hyvät! Tarjouksen saaminen taisi meillä kestää kuukauden verran ja soitinkin sinne lopulta, kun ei sähköpostiin vastattu. Mutta se johtui siitä, että kyseinen henkilö oli lomalla. Kannattaa soitella perään, jos ei mitään ala kuulua!


 4. No eipä niitä kyllä juhlissa availtu. Suurin osa lahjoista oli kyllä kääritty sellofaaniin, joten sisällön näki avaamattakin :) Tämä on varmaan aika yleistä nykyään, koska harvoin niitä lahjoja häissä aletaan avata ja vieraatkin sen useimmiten tietävät.


 5. Tänä vuonna oli mun mielestä ainakin syyskuun alussa vielä ihan vihreää ja lämmintä. Ennemmin ottaisin sen kuin toukokuun, jos kesäiset kuvat haluaa :)

  *Muoks* Nämä kuvat on otettu tänä vuonna syyskuun 21. päivä ja sillonkin oli vielä aika vihreää, vähän alkoi vasta osa lehdistä kellastua. Mutta tästä kahden viikon päästä olikin sitten jo ihan syksy, niin kuin pitikin ^_^

  Tausta.jpg

  Tausta1.jpg


 6. Meillä vieraat tuli pääasiassa kai eteisen kautta, koska meidän vanhemmat oli siinä portaiden yläpäässä heitä vastaanottamassa. Mattimyöhäiset tuli kyllä sitten lasiovista, kun näkivät, että mekin mentiin niistä. Ja illalla lasiovet oli kyllä ahkerassa käytössä ja hyvä niin, koska ilmastointi siellä ei ole ihan paras mahdollinen.

  Me varattiin sinne sivuhuoneeseen lapsille pelejä, kyniä ja paperia ja se huone oli kyllä kovassa käytössä. Tosi hyvä juttu, jos on tulossa lapsivieraita.

  Muuten ei mulle tule mitään ihmeellistä mieleen. Mutta saa kysyä, jos jokin asia mietityttää :)

  Niin joo ja Idänpään torppa on tosiaan ihan kiva paikka myös, oli meillä yhtenä vaihtoehtona. Suht lähellä keskustaa ja koristelemalla siitä saa ihan nätin. Olin siellä kaverin 30-vuotisjuhlissa toissa kesänä ja oli jotenkin tosi toimiva tila. Ja mikä parasta, erittäin edullinen!


 7. Me päädyttiin Rengon Pitopalveluun osittain hinnan perusteella ja osittain fiilispohjalta. Pyydettiin tarjoukset myös Parolan Rosolllilta ja Pito-Piioilta, joista Rosolli oli halvin ja Pito-Piiat reilusti kalliimpi kuin nuo kaksi muuta! Rengon Pitopalvelusta soitettiin meille tarjouspyynnön lähetettyämme ja heistä tuli heti tosi ammattimainen kuva, joten valittiin sitten heidät. Lisäksi he olivat ainoat, jotka eivät veloittaneet erikseen tarjoilijoista tai matkakuluista.

  Mutta suosittelen kyllä heitä ehdottomasti, ei ole mitään valitettavaa ja vieraat kehuivat ruokia todella paljon!! Meilläkään ei ollut heistä mitään aiempaa kokemusta, mutta jos jatkossa joskus tarvitaan pitopalvelua, niin tiedän kyllä keiden puoleen käännyn :)


 8. Mahtava paikka se onkin ja jatkossa varmaan yksi Hämeenlinnan suosituimmista!

  Palokunnantalokin on ihan kiva, oltiin siellä häissä kolme viikkoa sitten. Ihan kauniiksi sen paikan saa koristelemalla ja siitä on ainakin lyhyt matka yöelämään, jos vieraat haluavat jatkoille ;) Ja tietty sinne mahtuu paljon enemmän vieraita, joku 130 henkilöä.


 9. Häät Kankaisten tilalla juhlittu ja ei voi muuta kuin kehua! Oli aivan ihanan tunnelmallinen paikka ja juuri sopivan kokoinen, kun vieraita oli n. 70. Olisi sinne vielä vähän enemmänkin kyllä mahtunut.

  Syöttötuoleja tuolta löytyi neljä ja ne riittivät meille. Jos olisi tarvittu enemmän, niin varmaankin oltaisiin kysytty, jos päiväkodista olisi saanut lainaan.