elviira

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About elviira

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä suosittelen Pekosen kukkaa. Sain asiantuntevaa palvelua ja yhdessä suunnittelimme minulle täydellisen kimpun. He palvelivat todella ystävällisesti vaikka jahkasin ja jahkasin ja vaihdoin mielipidettäni moneen kertaan. Sain hääkimpun (jossa mm. kalloja ja ruusuja), 5 viehettä ja kukat kampaukseen hintaan 120 e.
 2. Olimme mieheni kanssa molemmat häitä edeltävänä päivänä töissä. Töiden jälkeen saimme juhlapaikan avaimen ja vanhempieni sekä kaasojen ja pitopalvelun kera menimme sinne järjestämään pöytiä ja koristelemaan paikat. Siinä meni n. 5 tuntia. Päätäsärki ja olo oli todella nuutunut. Jännittänyt ei siinä vaiheessa yhtään. Sitten kävin kaasojen kanssa pizzalla ja suuntasin kotiin sulhon kanssa saunomaan. Vietimme ihan rauhallisen illan tv:n ääressä. Sängystä nousimme illalla vielä ylös ja puimme hääpukumme päälle ja kokeilimme, kuinka tanssi onnistuu. Totesimme, että kaikki tulee menemään hienosti - nyt loppui hermoilu ja huomenna keskitymme vaan nauttimaan häistä. Kävimme ajoissa nukkumaan ja nukuin oikein makeasti, kunnes heräsin vessahätään aamukuudelta. Sydän alkoi jyskyttää saman tien ja sen jälkeen ei ollut toivoakaan nukkumisesta. Onneksi jännitys kyllä laantui aamun puuhien myötä hieman.
 3. Olin vasta viikon ollut uudessa työpaikassani, kun häitämme juhlittiin. Osa uusista työtovereista tiesi häistäni, osa ei. Monet onnittelivat ja kyselivät, miten häät meni, mutta muuten he eivät muistaneet. Työtoverit kolme työpaikkaa takaperin kyllä muistivat ja yksi oli asiakkaiden kera (pieni hoitokoti) kirkossakin. Kyseinen työpaikka oli minulle tärkeä ja olen pitänyt yhteyttä lähtöni jälkeen, josta on nyt vuosi. Miehen työporukka oli kutsuttu häihin ja heiltä saimme lahjaksi käteistä.
 4. Hymyilin leveästi. Mies taas kertoi, että koko naama nyki, eikä saanut oikein hymyä eikä vakavaakaan ilmettä pysymään naamallaan.
 5. Häiden jälkeinen viikko ja etenkin maanantainen töihin paluu oli kieltämättä todella ankeaa. Häät olivat mahtavat ja kaikki onnisuti yli odotuksien ja olisin vain halunnut jatkaa ja jatkaa juhlia... Äidin ja monen ystävän kanssa oli kovat "jälkipuinnit ", mutta kun kaikki oli yht`äkkiä ohi, tuli tyhjä olo. Jälkipuintien lisäksi masennusta kuitenkin helpotti, kun saimme pian paljon kuvia häistä nähtäväksemme ja sitten olikin taas tekemistä, kun valitsi kuvia teetettäväksi, potreteiksi, kiitoskorteiksi ja hääkirjaa varten... Videon kanssakin pääsemme kohta fiilistelemään. Kovasti ollaan pohdiskeltu, että milloin seuraavaksi on noin mahtava porukka ihmisiä kasassa juhlimassa yhdessä..? Kukahan pitäisi seuraavaksi häät..? Ja nyt kun uusia projekteja alkaa olla viritteillä (vauva ja ikioma asunto), niin häidenjälkeinen masennus on voitettu!
 6. Meille on tulossa tämä maljojen kohottelu. Nämä ovat kyllä auttamattomasti myöhässä, mutta jos jollekin muulle vaikka olisi näistä apua, niin täläisia me mietimme: -hääparin kummit -kaikki ketkä ovat opiskelleet morsiammen kanssa -kaikki, ketkä ovat pelanneet jalkapalloa sulhasen kanssa -kaikki ketkä ovat tulleet kaakkoissuomesta -kaikki, jotka ovat leikkineet, syöttäneet tai vaihtaneet morsiammen tai sulhasen vaippoja -kaikki paikkakuntalaiset -työkaverit -ja lopuksi kaikki, ketkä ovat tulleet pitämään hauskaa
 7. On se niin epäreilua! > Siis että toiset kanttorit hyväksyvät kappaleen, kuin kappaleen ja toiset taas vain tiukasti hengelliset. Ja tietystihän se meni niin, että meidän kanttorilla on tuo tiukka linja.... Pitäisivät sitten kaikki tuosta säännöstä kiinni, niin ei tarvisi kysellä eikä tulisi pettymyksiä. Ja vielä vastaus tuohon otsikon kysymykseen... Meillä kuullaan Rakkaus on lahja jumalan.
 8. Nyt kaipaisin apuanne Lahtelaiset! KTV-majalla ei saa juhlia kuin puoleen yöhön, joten nyt olisi pikaisesti keksittävä, mihin voisimme vielä kaveriporukalla lähteä jatkamaan iltaa. Vihkiminen kun on vasta klo 16, niin tuntuu, että juhlat loppuvat kesken, jos klo 24 kaikki lähtevät koteihinsa. Joten nyt ehdotuksia, kiitos!
 9. Jos kimppatilaus lähtee, niin minulle myös! Luottokorttia kun en omista... Laittaisitko Sipu YV:n, jos asia edistyy..?
 10. Näen joka viikko unia, joissa vasta alttarille astellessa tai juhlapaikalla huomaan, että olen unohtanut käydä kampaajalla laittaa kengät jalkaan tai laittaa hääpuvun päälleni. Siitä seuraa sitten aina itkut ja häiden keskeytyminen. Toisessa usein toistuvassa unessa olen aina kamalan myöhässä ja mitä uskomattomampia vastoinkäymisiä tulee eteeni, kun yritän päästä häihini, enkä lopulta niihin ikinä pääse. Pari viikkoa sitten näin myös unen, jossa kaasoni tulikin tilalleni alttarille ja minut passitettiin kirkon penkkiin katsomaan, kun sulhaseni meni naimisiin kaasoni kanssa! Sitten istuin kaason äidin vieressä häävastaanotolla vuolaasti itkien ja tämä yritti minua sitten parhaansa mukaan lohduttaa: "Ehkä seuraavalla kerralla sitten onnistuu.." Myös muut vieraat minua säälien kävivät tervehtimässä siinä sivussa, kun juhlivat tuoretta pariskuntaa. KAMALAA! ;D
 11. Joo samaa mieltä! Me ollaan monet kerrat naurettu katketaksemme sulhon kanssa, kun ollaan kuviteltu, miten pönötettäs siellä kaaren alla eristyksissä muista.
 12. Ehdoton NOU NOU meidän häissä: -huntu ja laahus -morsiammen luovutus -hassun hauska teksti hääauton takalasissa -leikit -polkaisu kakkua leikatessa -kimpun heitto -sukkanauhan heitto -morsiammen ryöstö -jäykkyys ja hissuttele
 13. Itse olen askarrellut samoista materiaaleista kokeeksi erilaisia kutsuja ja hullulta tuntuisi heittää osa menemään ja tehdä loput vain yhdenlaisia. Tuskin vieraat missään vertailevat keskenään kutsujaa ja huomaavat, että ovat erilaiset. Ja mitä sitten vaikka huomaisivatkin? Ei nämä erilaiset kutsut mitenkään mielestäni vaikuta siihen, että "juhlat ovat tyyliltään yksinkertaiset ja tyylikkäät".
 14. Tietysti morsian voi laulaa. Yleensäkin kantani tämän kaltaisiin kysymyksiin on, että kuka tahansa voi esittää mitä tahansa. Kaikki puheet ja esitykset ovat kivoja ja tervetulleita!
 15. Me maksamme (matkakulut mukaan laskettuna) nuorekkaasta 4 hengen bilebändistämme 800€. Emme halunneet mitä tahansa humppatrioa, joten hampaat irvessä maksamme tuon verran, että voimme luottaa saavamme häihimme hyvän menon.