Jump to content
Naimisiin.info

elviira

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän elviira kaikki viestit

  1. Minä suosittelen Pekosen kukkaa. Sain asiantuntevaa palvelua ja yhdessä suunnittelimme minulle täydellisen kimpun. He palvelivat todella ystävällisesti vaikka jahkasin ja jahkasin ja vaihdoin mielipidettäni moneen kertaan. Sain hääkimpun (jossa mm. kalloja ja ruusuja), 5 viehettä ja kukat kampaukseen hintaan 120 e.
  2. Olimme mieheni kanssa molemmat häitä edeltävänä päivänä töissä. Töiden jälkeen saimme juhlapaikan avaimen ja vanhempieni sekä kaasojen ja pitopalvelun kera menimme sinne järjestämään pöytiä ja koristelemaan paikat. Siinä meni n. 5 tuntia. Päätäsärki ja olo oli todella nuutunut. Jännittänyt ei siinä vaiheessa yhtään. Sitten kävin kaasojen kanssa pizzalla ja suuntasin kotiin sulhon kanssa saunomaan. Vietimme ihan rauhallisen illan tv:n ääressä. Sängystä nousimme illalla vielä ylös ja puimme hääpukumme päälle ja kokeilimme, kuinka tanssi onnistuu. Totesimme, että kaikki tulee menemään hienosti - nyt loppui hermoilu ja huomenna keskitymme vaan nauttimaan häistä. Kävimme ajoissa nukkumaan ja nukuin oikein makeasti, kunnes heräsin vessahätään aamukuudelta. Sydän alkoi jyskyttää saman tien ja sen jälkeen ei ollut toivoakaan nukkumisesta. Onneksi jännitys kyllä laantui aamun puuhien myötä hieman.
  3. Hymyilin leveästi. Mies taas kertoi, että koko naama nyki, eikä saanut oikein hymyä eikä vakavaakaan ilmettä pysymään naamallaan.
  4. Häiden jälkeinen viikko ja etenkin maanantainen töihin paluu oli kieltämättä todella ankeaa. Häät olivat mahtavat ja kaikki onnisuti yli odotuksien ja olisin vain halunnut jatkaa ja jatkaa juhlia... Äidin ja monen ystävän kanssa oli kovat "jälkipuinnit ", mutta kun kaikki oli yht`äkkiä ohi, tuli tyhjä olo. Jälkipuintien lisäksi masennusta kuitenkin helpotti, kun saimme pian paljon kuvia häistä nähtäväksemme ja sitten olikin taas tekemistä, kun valitsi kuvia teetettäväksi, potreteiksi, kiitoskorteiksi ja hääkirjaa varten... Videon kanssakin pääsemme kohta fiilistelemään. Kovasti ollaan pohdiskeltu, että milloin seuraavaksi on noin mahtava porukka ihmisiä kasassa juhlimassa yhdessä..? Kukahan pitäisi seuraavaksi häät..? Ja nyt kun uusia projekteja alkaa olla viritteillä (vauva ja ikioma asunto), niin häidenjälkeinen masennus on voitettu!
  5. Meille on tulossa tämä maljojen kohottelu. Nämä ovat kyllä auttamattomasti myöhässä, mutta jos jollekin muulle vaikka olisi näistä apua, niin täläisia me mietimme: -hääparin kummit -kaikki ketkä ovat opiskelleet morsiammen kanssa -kaikki, ketkä ovat pelanneet jalkapalloa sulhasen kanssa -kaikki ketkä ovat tulleet kaakkoissuomesta -kaikki, jotka ovat leikkineet, syöttäneet tai vaihtaneet morsiammen tai sulhasen vaippoja -kaikki paikkakuntalaiset -työkaverit -ja lopuksi kaikki, ketkä ovat tulleet pitämään hauskaa
  6. elviira

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    On se niin epäreilua! > Siis että toiset kanttorit hyväksyvät kappaleen, kuin kappaleen ja toiset taas vain tiukasti hengelliset. Ja tietystihän se meni niin, että meidän kanttorilla on tuo tiukka linja.... Pitäisivät sitten kaikki tuosta säännöstä kiinni, niin ei tarvisi kysellä eikä tulisi pettymyksiä. Ja vielä vastaus tuohon otsikon kysymykseen... Meillä kuullaan Rakkaus on lahja jumalan.
  7. elviira

    Lahti ja lähialueet

    Nyt kaipaisin apuanne Lahtelaiset! KTV-majalla ei saa juhlia kuin puoleen yöhön, joten nyt olisi pikaisesti keksittävä, mihin voisimme vielä kaveriporukalla lähteä jatkamaan iltaa. Vihkiminen kun on vasta klo 16, niin tuntuu, että juhlat loppuvat kesken, jos klo 24 kaikki lähtevät koteihinsa. Joten nyt ehdotuksia, kiitos!
  8. Jos kimppatilaus lähtee, niin minulle myös! Luottokorttia kun en omista... Laittaisitko Sipu YV:n, jos asia edistyy..?
  9. Näen joka viikko unia, joissa vasta alttarille astellessa tai juhlapaikalla huomaan, että olen unohtanut käydä kampaajalla laittaa kengät jalkaan tai laittaa hääpuvun päälleni. Siitä seuraa sitten aina itkut ja häiden keskeytyminen. Toisessa usein toistuvassa unessa olen aina kamalan myöhässä ja mitä uskomattomampia vastoinkäymisiä tulee eteeni, kun yritän päästä häihini, enkä lopulta niihin ikinä pääse. Pari viikkoa sitten näin myös unen, jossa kaasoni tulikin tilalleni alttarille ja minut passitettiin kirkon penkkiin katsomaan, kun sulhaseni meni naimisiin kaasoni kanssa! Sitten istuin kaason äidin vieressä häävastaanotolla vuolaasti itkien ja tämä yritti minua sitten parhaansa mukaan lohduttaa: "Ehkä seuraavalla kerralla sitten onnistuu.." Myös muut vieraat minua säälien kävivät tervehtimässä siinä sivussa, kun juhlivat tuoretta pariskuntaa. KAMALAA! ;D
  10. Joo samaa mieltä! Me ollaan monet kerrat naurettu katketaksemme sulhon kanssa, kun ollaan kuviteltu, miten pönötettäs siellä kaaren alla eristyksissä muista.
  11. Ehdoton NOU NOU meidän häissä: -huntu ja laahus -morsiammen luovutus -hassun hauska teksti hääauton takalasissa -leikit -polkaisu kakkua leikatessa -kimpun heitto -sukkanauhan heitto -morsiammen ryöstö -jäykkyys ja hissuttele
  12. Itse olen askarrellut samoista materiaaleista kokeeksi erilaisia kutsuja ja hullulta tuntuisi heittää osa menemään ja tehdä loput vain yhdenlaisia. Tuskin vieraat missään vertailevat keskenään kutsujaa ja huomaavat, että ovat erilaiset. Ja mitä sitten vaikka huomaisivatkin? Ei nämä erilaiset kutsut mitenkään mielestäni vaikuta siihen, että "juhlat ovat tyyliltään yksinkertaiset ja tyylikkäät".
  13. Tietysti morsian voi laulaa. Yleensäkin kantani tämän kaltaisiin kysymyksiin on, että kuka tahansa voi esittää mitä tahansa. Kaikki puheet ja esitykset ovat kivoja ja tervetulleita!
  14. elviira

    Bändien hinnat

    Me maksamme (matkakulut mukaan laskettuna) nuorekkaasta 4 hengen bilebändistämme 800€. Emme halunneet mitä tahansa humppatrioa, joten hampaat irvessä maksamme tuon verran, että voimme luottaa saavamme häihimme hyvän menon.
  15. Hei! Eli kaipailisin kuvia ja kokemuksia pöytien somistuksesta, kukista, kynttilöistä jne. Omat teemavärit vielä hakusessa. Kynttilänjalkoja, palapeilejä, lasikiviä ja snapsilaseja jo hankittu isot kassilliset, nyt kun vielä keksisi mitä niistä saa aikaan... Naikkareiden kattaus- ja somistuskuvia siis tänne, kiitos!
  16. Joo, kyllä ne toiset häät on vaan yksi esimerkki siitä, mitä menoja ihmisille voi sattua samalle päivälle. Kesäviikonloput ovat yleensä täynnä kaikenlaista mökkireissua, ulkomaanmatkaa juhlaa tai töitä. Kyllä minusta olisi mukava tietää läheiseni häistä mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta voisin varata itselleni töistä vapaaksi kyseisen viikonlopun ja tietäisin olla sopimatta päivälle mitään. Enkä kuitenkaan velvollisuudekseni juhliin osallistumista kokisi. Minusta Save the date -viesti on hyvä tapa infota heitä, joille pikkulinnut eivät vielä häistä ole laulaneet.
  17. Meillä kihlapäiväksi sovittiin sama päivä, milloin seurustelukin aikoinaan aloitettiin. Sormukset oli jo aiemmin ostettu alennusmyynnistä. Romantiikka siis kaukana meidän kihlauksesta. ;D
  18. Täällä ei taida olla ketään muuta hääpaikan metsästäjää liikkeellä? Nyt näyttää siltä, että hääjuhliamme vietetään KTV-majassa. Silläkin uhalla, että karavaanarit pyörivät varkkareissa nurkilla. Löysin siitä kuviakin netistä, osoitteesta: http://www.edu.lahti.fi/~tane/kuvia_ktv.htm ja sisätilat näyttivät todella siisteiltä ja sopivan kokoisilta. Nyt kun vielä saisi jonkun langan päähän, kenen kanssa vuokrauksesta voi sopia...
  19. Kotiniemen siirtolapuutarhan päärakennus oli ihana ja olisin ollut valmis vuokraamaan sen siltä seisomalta. Kukkaistutukset olivat mahtavia ja sisätilat kalusteineen siistit ja juuri sopivan kokoiset. Noh, puheenjohtajapa kertoi, etteivät he enää vuokraa päärakennusta kenellekään. :'( Ehdin jo siihen niin ihastua, että nyt vaan mietin, mistä ihmeestä löydän paikan, joka on mitään tuohon verrattuna. Ja tosiaan, kun A-oikeuksilla varustettua paikkaa emme halua...
  20. Vastailempa nyt vähän itse omaan kysymykseeni. Jospa siitä on jollekin toiselle apua. Kahvisaari: Vuokra 170€. Kauniilla paikalla kaunis vanha rakennus. Sisätilat vaativat kunnon somistusta ja kalusteet eivät ole kauniit... Mukava sisäkuisti, jossa pöytä sekä tuolit sekä sisällä erikokoisia pöytiä tuoleineen. Tilaa noin 50 hengelle. Ei esiintymislavaa ja sisätilat muutenkin vähän hankalat ja ahtaat. Ulkona on myös kalusteita. Ja sitten tuo Joutmaja: Vuokrasta en tiedä. Kaunis pihamaa ja hyvät pihakalusteet, paljon istumapaikkoja ulkona. Vanha kaunis rakennus, mutta juhlasali ahdas. Tilaa ehkä 40-50 hengelle. Kalusteet eivät silmiä hivelleet... Heti oven vieressä nurkassa pienen pieni lava/koroke. Kahta seinää peittävät isot ikkunat, joista näköala järvelle. Ja sitten vielä vähän KTV:n majasta: Sisällä emme edes käyneet, koska emme pitäneet pihasta. Se oli kenttämainen ja nurkilla asuntovaunuja ja telttakatoksia asukkeineen. Järvenranta n. 100 metrin päässä, kun kävellään läpi "kentän". Siistin ja tilavan näköinen rakennus.
  21. Meillä on juhlapaikka Lahdesta elokuulle 2007 hakusessa. Kaipaisin kokemuksia ja tietoja seuraavista paikoista: Kilpiäisten VPK ry:n kerhotalo Joutmaja Kotiniemen Siirtolapuutarhan päärakennus KTV:n maja Kahvisaari Eli sopivatko tilat n.70 hengen seurueelle, onko viihtyisä sisältä/ulkoa, onko tilaa tanssia, vuokra, mitä sisältyy vuokraan jne. Kiitollinen olisin kaikista tiedon jyväsistä.
×
×
  • Create New...