-Julianna-

Rouva
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About -Julianna-

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Vaihtaisin häävalokuvaajaa ja pitopalvelua. Niitä kyllä kehuttiin näillä sivuistoilla, mutta ei olisi pitänyt uskoa... Eli ei mitenkään etukäteen aavistettavissa että eivät olisikaan olleet meille ne parhaimmat... Ottaisin studiokuvauksen lisäksi/sijaan ulkona kuvauksen. Nyt meillä ei ole yhtään hyvää kuvaa meistä ulkona, vieraat kun eivät oikein käyttäneet kameroitaan. Kaasollakin vaivaiset 10 kuvaa koko häistä, vaikka sanoin että ota paaaaljon kuvia! Kutsuisin vähemmän vieraita, pelkästään vanhemmat ja sisarukset perheineen. Meillä oli 40 vierasta, mulle olisi piisannut vähempikin. Ehkä aika kultaa muistot ja harmitukset unohtuvat ja joskus voi miettiä häitä ihanana päivänä
 2. Minä en kyllä lähtisi sellaisiin häihin ollenkaan, jossa hääpari on jo mennyt naimisiin. Jää se tärkein osa näkemättä. Jotenkin vaan suunnattomasti ärsyttää sellainen.
 3. Minä halusin ainakin olla mahdollisimman luonnollinen itseni, kun hääpäivä koittaa. Eihän siinä ole mitään järkeä, että on hääpäivänä ihan eri näköinen kuin normaalisti. Minulla oli ihan oma väri hiuksissa, kynsissä väritöntä lakkaa ja meikkiäkin vain hyvän verran eli ei liikaa. Tunnistaa sitten itsensä kuvasta vielä 50 vuoden jälkeenkin
 4. ^no älä nyt hiillostu. Mutta näin ne asiat vaan minun ja monen muunkin mielestä ovat. Järki käteen.
 5. Tuttuni on menossa naimisiin. Morsian on 23v. ja mies 40v. Minun mielestäni aivan järjetöntä kuten myös työkaverini mielestä, joka on 40v. Jossain vaiheessa elämää tuo ikäero kuitenki tulee olemaan ongelma.
 6. Luulen tietäväni eilisen pariskunnan kanttorin ja hänelle ei kyllä kelpaa oikein mikään. Prinsessa Ruusunenkin oli siinä rajoilla. Vähän samantapaista purkausta meillä tuli kanttorille soiton jälkeen, vaikka meillä oli kyseessä niinkin yleinen hääkappale kuin Hymni rakkaudelle.
 7. Ai kauhee mikä jakso tänään Satuhäistä Ei pystynyt kattoon kymmentä minuuttia kauempaa.
 8. http://www.canon.fi/vuodenhaakuva2009/
 9. Miksi vain ette voi kävellä miehenne kanssa yhdessä alttarille? Meillä ei mikään muu vaihtoehto tullut mieleenkään.
 10. ^pois lähtiessähän se jaetaan. Meillä oli ihan tavallista puuroriisiä eikä olisi tullut mieleenkään huuhtoa sitä ensin. Kuka nyt sellaiseen viitsisi ryhtyä
 11. Meilläkin oli vihkiminen klo 13 ja haettiin kukat aamulla yhdeksältä. Ehdottomasti kannattaa hakea hääaamuna.
 12. ^^Meillä oli kyseessä ihan ketju, jolla on studioita ympäri Suomea. En nyt viitsi sen enempää selitellä sitä sotkua. _argh_*: ei kannata raivostua asiassa, mistä ei kaikkea tiedä.
 13. Elli-Nelli: meillä kävi tapaus, jossa vihkitilaisuuden kuvaaja osoittautuikin ei-ammattilaiseksi vaikka luulimme saaneemme ammattilaisen kuvaajaksi. Soitimme Kuluttajaneuvontaan ja sieltä saimme neuvon, että voimme pyytää maksetusta palvelusta puolet takaisin. Ja sen saimmekin. Neuvon sinua ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvoja/ Se ei tietenkään tuo hääkuvia takaisin.
 14. Siis ongelmana oli se, että kuva on vain fyysisessä muodossa. Elikkä ilmeisesti sitten pitää skannata kuva ja lähettää se lehteen.