-Julianna-

Rouva
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -Julianna-

 1. Vaihtaisin häävalokuvaajaa ja pitopalvelua. Niitä kyllä kehuttiin näillä sivuistoilla, mutta ei olisi pitänyt uskoa... Eli ei mitenkään etukäteen aavistettavissa että eivät olisikaan olleet meille ne parhaimmat... Ottaisin studiokuvauksen lisäksi/sijaan ulkona kuvauksen. Nyt meillä ei ole yhtään hyvää kuvaa meistä ulkona, vieraat kun eivät oikein käyttäneet kameroitaan. Kaasollakin vaivaiset 10 kuvaa koko häistä, vaikka sanoin että ota paaaaljon kuvia! Kutsuisin vähemmän vieraita, pelkästään vanhemmat ja sisarukset perheineen. Meillä oli 40 vierasta, mulle olisi piisannut vähempikin. Ehkä aika kultaa muistot ja harmitukset unohtuvat ja joskus voi miettiä häitä ihanana päivänä
 2. Minä en kyllä lähtisi sellaisiin häihin ollenkaan, jossa hääpari on jo mennyt naimisiin. Jää se tärkein osa näkemättä. Jotenkin vaan suunnattomasti ärsyttää sellainen.
 3. Ongelma on siis seuraava: saamme kuvaajalta kolme studiokuvaa valmiiksi kehyksissä. Mutta miten saamme kuvan lehteen? Kun kuva tosiaan ei ole digimuodossa, jotta sen voisi sähköpostilla lehdelle lähettää. Älkääkä vastatko että kuvaamon kautta, se ei ole mahdollista.
 4. Minä halusin ainakin olla mahdollisimman luonnollinen itseni, kun hääpäivä koittaa. Eihän siinä ole mitään järkeä, että on hääpäivänä ihan eri näköinen kuin normaalisti. Minulla oli ihan oma väri hiuksissa, kynsissä väritöntä lakkaa ja meikkiäkin vain hyvän verran eli ei liikaa. Tunnistaa sitten itsensä kuvasta vielä 50 vuoden jälkeenkin
 5. ^no älä nyt hiillostu. Mutta näin ne asiat vaan minun ja monen muunkin mielestä ovat. Järki käteen.
 6. Tuttuni on menossa naimisiin. Morsian on 23v. ja mies 40v. Minun mielestäni aivan järjetöntä kuten myös työkaverini mielestä, joka on 40v. Jossain vaiheessa elämää tuo ikäero kuitenki tulee olemaan ongelma.
 7. Luulen tietäväni eilisen pariskunnan kanttorin ja hänelle ei kyllä kelpaa oikein mikään. Prinsessa Ruusunenkin oli siinä rajoilla. Vähän samantapaista purkausta meillä tuli kanttorille soiton jälkeen, vaikka meillä oli kyseessä niinkin yleinen hääkappale kuin Hymni rakkaudelle.
 8. Ai kauhee mikä jakso tänään Satuhäistä Ei pystynyt kattoon kymmentä minuuttia kauempaa.
 9. Kyllä sitä häiden jälkeen tuntuu olevan kaikennäköistä tekemistä, etenkin töitä. Minä askastelin kiitoskortit itse, ei niitä ihan hetkessä väsää. Häistä on nyt melkein 3kk kuukautta ja ensi viikolla pitäisi saada kiitoskortit postiin.
 10. http://www.canon.fi/vuodenhaakuva2009/
 11. Miksi vain ette voi kävellä miehenne kanssa yhdessä alttarille? Meillä ei mikään muu vaihtoehto tullut mieleenkään.
 12. ^pois lähtiessähän se jaetaan. Meillä oli ihan tavallista puuroriisiä eikä olisi tullut mieleenkään huuhtoa sitä ensin. Kuka nyt sellaiseen viitsisi ryhtyä
 13. Meilläkin oli vihkiminen klo 13 ja haettiin kukat aamulla yhdeksältä. Ehdottomasti kannattaa hakea hääaamuna.
 14. ^^Meillä oli kyseessä ihan ketju, jolla on studioita ympäri Suomea. En nyt viitsi sen enempää selitellä sitä sotkua. _argh_*: ei kannata raivostua asiassa, mistä ei kaikkea tiedä.
 15. Elli-Nelli: meillä kävi tapaus, jossa vihkitilaisuuden kuvaaja osoittautuikin ei-ammattilaiseksi vaikka luulimme saaneemme ammattilaisen kuvaajaksi. Soitimme Kuluttajaneuvontaan ja sieltä saimme neuvon, että voimme pyytää maksetusta palvelusta puolet takaisin. Ja sen saimmekin. Neuvon sinua ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvoja/ Se ei tietenkään tuo hääkuvia takaisin.
 16. Siis ongelmana oli se, että kuva on vain fyysisessä muodossa. Elikkä ilmeisesti sitten pitää skannata kuva ja lähettää se lehteen.
 17. Käytiin hääkuvauksessa Reija Vilmillä. Kuvaustilanteesta on vain hyvää sanottavaa, mutta sitten itse kuvista ei niinkään.
 18. ^en tarkoittanut tietenkään, että kuvia olisi pitänyt olla edestäpäin. Kun valokuvauspalaverissa nimenomaan sovittiin, että sormusten laitto ja pusu kuvataan alttariin päin, niin että siis näymme molemmat sivusta, niin ei, kuvaaja oli kuvannut senkin sivustapäin, niin että sulhosta näkyy vain selkä. Ja pususta kuvaaja ei sitten saanut kuvaa olleenkaan
 19. Meistä otettiin studiopotrettikuvia noin 300. Näistä kuvaaja valkkasi 50 kuvaa koevedoksiksi. No, suurin osa koevedoksista oli sellaisia, että jommallakummalla meistä oli joku ihme ilme tai silmät osittain kiinni. Kuvaaja ei ilmeisesti ollut lainkaan katsonut mitä kuvia hän koevedoksiin laittaa! Mielestäni vaikuttaa epäammatilliselta... No loppujen lopuksi hyviä kuvia oli enintään 10 noista koevedoksista. Soitin kuvaajalle josko muita kuvia olisi vielä nähtävillä, mutta ei, ne oli jo poistettu filmiltä. Että sellaista, empä mene tuonne kuvaamoon enää ikinä mihinkään kuvaukseen uudelleen. Ja kaiken lisäksi vihkitilaisuuden kuvaus vaikutti aivan amatöörimäiseltä. Kuvakulmat olivat huonoja. Kuten esim. sivusta, jolloin vain toinen hääparista näkyi
 20. Eleniel: Minä olin Frenckellin Estradissa morsiuskampauksessa ja siellä olisi ollut mahdollisuus laittaa puku päälle. En sitten tiedä millainen se tila on, kun ei minulla siihen ollut tarvetta. Tässä samalla voisin kehua Frenckellin Estradin Lilaa, teki minulle ihanan kampauksen ja meikin
 21. Meillä on kolme päivää häihin. Tuntuu että sitä mukaa kun listalta lähtee tehtyjä asioita pois, niin aina niitä tekemättömiä vaan tulee lisää!
 22. Meillä ei ole kihlasormuksia, molemmilla on vihkisormukset.
 23. Minä eli morsian maksaa. Mies maksaa vain oman pukunsa.