Ren

Naikkari
 • Content count

  1224
 • Joined

 • Last visited

About Ren

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1646 profile views
 1. ^ Siskoni on käyttänyt Beauty-Boxia ja on tyytyväinen. Hän on ottanut siellä mm. ripsien pidennyksen ja huollattaa ne tietysti tuolla myös.
 2. Olisiko täällä mitään vinkkejä?
 3. ^ Oletteko tuoreet morsiamet lukeneet tätä ketjua alusta? Täällä on vinkkejä noista lakanoista ja monet ovat niitä menestyksekkäästi käyttäneet. Kenenkään pahansuovista riidanhaastokommenteista ei kannata välittää.
 4. Välissä muistutan moottoripyöräaiheisesta ketjusta.
 5. Me ostimme karkit ihan tavallisesta kaupasta.
 6. Me maksoimme kaiken heti laskun saatuamme. Viimeinen lasku oli kuvaajan lasku, parisen viikkoa sitten. Naimisiin menimme 8. elokuuta ja syyskuun alussa kaikki oli maksettu, mitä nyt kiitoskortit odottavat lähettämistä. -projekti08 tuossa yllä sanoikin, ettei niistä kuitenkaan isoa laskua pitäisi tulla. Häämatkallakin on jo käyty ja kaikki siihen liittyvät kulut (luottokorttimaksut reissusta) maksettu, joten häät ovat kaikin puolin onnellisesti ohi.
 7. Täältäkin kehut Andreasenille! Oma vihkini teetettiin heillä, mutta miehen vihki teetettiin muualla, koska Andreasenilla eivät olleet halukkaita titaanin työstämiseen. Suosittelen liikettä kaikille kultakoruja etsiville.
 8. Turhien topicien avaamista tulee välttää palstan luettavuuden ja käytettävyyden säilyttämiseksi. * Somistus ja teemat -alueelle ei tarvita uutta topicia jokaikiselle eri teemaväriyhdistelmälle. Lähes jokaiselle värille ja teemalle on jo omistettu keskustelu, joten niitä hyödyntämällä ja niihin kirjoittamalla pääsee varmasti eteenpäin. * Opettele käyttämään hakua. Tarkasta aina foorumin oikeasta yläkulmasta löytyvän haku-toiminnon avulla, onko aiheesta jo keskusteltu. * Voit myös selata palstan sivuja taaksepäin ja lukea otsikot. Palstalla on alle 10 sivua, joten siinä ei kauaa nokka tuhise. * Se, että jokin keskustelu on tippunut palstan viimeiselle sivulle ei ole syy aloittaa uutta topicia asiasta. Kirjoita asiasi olemassa olevaan topiciin ja nosta samalla ketju ihmisten tietoisuuteen. * Jos palstalta löytyy keskustelu ruusuista somistuksessa, mutta ei esimerkiksi keskustelua otsikolla "siniset ruusut", älä aloita uutta keskustelua aiheesta. Ruusut ovat ruusuja ja mahtuvat kaikki saman otsikon alle. Tämä oli siis vain esimerkki. Samaa asiaa käsittelevät asiat saman otsikon alle, ihan loogisesti. Tämä helpottaa kovasti myös palstan lukemista. * Pohdi siis aina ennen uuden topicin avaamista, sopisiko asiasi johonkin olemassa olevaan topiciin. * Jos uuden topicin perustaminen on tarpeen, yritä kirjoittaa otsikosta mahdollisimman kuvaava. Palstalla suljetaan ja poistetaan rankalla kädellä topiceja, joita ei periaatteessa olisi tarvinnut avata lainkaan.
 9. Meillä oli tällainen pikkuinen buffa.
 10. Tosiaan, mietin miten kosinnan oikein pitäisi mennä? Meillä meni niin, että kävelimme eräänä lokakuun iltana kotiin päin. Mies vei sivummalle ja minä ihmettelin, että miksei mennä suoraan kotiin. Mies otti hartioista kiinni, katsoi silmiin ja sanoi rakastavansa minua. Sitten kysyi, että menisinkö naimisiin hänen kanssaan. Minusta se oli ihanan romanttista, vaikka tilanne oli aivan arkinen, myöhäinen ilta lokakuun loskasäässä. Sormuksesta ei ollut tietoakaan (eikä siinä tilanteessa osannut sormusta kaivatakaan), kävimme ostamassa ne seuraavana päivänä. Jos haluaa kosinnan menevän jotenkin tietyllä tapaa, kannattaa varmaan kirjoittaa miehelle käsikirjoitus valmiiksi. -Tai kosia sitten itse, että menee varmasti oikein.
 11. Kupit saa nopeasti kyllä myytyä eteenpäin, kunhan vain ei pidä niillä mitään kiskurihintaa.
 12. Kihlat hankittiin, mutta tiesin jo kuukausia sitten, etten halua käyttää kihlaa ja vihkiä yhdessä. Valitsin vihkiksi sormuksen, joka on kaunis yksinään, eikä kaipaa mitään kaverikseen. Nyt on siis kihla vaihtunut vihkiin. Kihlaa voisin käyttää vielä jossakin muussa sormessa.
 13. Meille tulee henkikirjoittaja Varkauden maistraatista juhlapaikalle perjantai-illaksi. Suunnittelimme sulhasen kanssa omannäköisen vihkitekstin, mihin tietenkin sisällytimme siviilivihkimisen virallisen kaavan. Mailasimme tämän vihkijällemme etukäteen ja hän kommentoi, että kaunis teksti, että lukee sen vihkitilaisuudessamme oikein mielellään.
 14. Meillä ei ryöstetä ketään, eikä heitellä mitään (kimppua/sukkanauhaa tms.). Olen itsekin samaa mieltä edellisen kanssa, että kaasoilta mautonta tehdä vasten tahtoanne.
 15. ^ On kyllä, muistaakseni kahdellakin eri osastolla. Käytä hakua.