Sea Breeze

Rouva
 • Content count

  1831
 • Joined

 • Last visited

About Sea Breeze

 • Rank
  Konkari

Recent Profile Visitors

1443 profile views
 1. From the album Laukkuja

 2. Delia, mistä tuo ylempi sormus on? Olen etsinyt juuri tuon tyylistä itselleni. Eikös tuo ole Sandbergin Kallioranta -sarjaa? Itselläni on melkein samanlainen.
 3. Hei! Minulla on vihkinä Kallioranta V-66-7. Kiinnostuin saman sarjan kaulakoruista V-286 ja V-287 sekä korvakoruista V-186 ja V-187. Mitä kyseiset korut maksavat?
 4. Lähtö olisi 5. tammikuuta Isla de Margaritan saarelle, ihanaa! En malta odottaa!
 5. Me päädyttiin vaihtamaan matka, ei voi tietää jatkuuko Bangkokin levottomuudet, vaikka finski nyt sinne taas lentääkin. Ei olis kivaa hermoilla lomalla. Ollaan nyt lähdössä Karibialle, ihanaa.
 6. Ollaan lähdössä 3. tammikuuta Bangkokiin Finnairin reittilennolla... Nyt kyllä hieman hirvittää, että mitä jos ei päästäkään reissuun mielenosoitusten takia! Toivon mukaan ne ei kestä enää kauaa! Onko kohtalotovereita?
 7. Valkoiset satiinikengät pystyy pesettämään pesulassa, ne putsaa ne siellä höyryllä. Riippuu kenkien likaisuudesta, kuinka puhtaiksi ne tulee. Kun vein häitteni jälkeen pukuni pesulaan harkitsin kenkienikin pesettämistä, mutta näin siellä toiset morsiuskengät jotka eivät olleet lähteneet kovin puhtaiksi. Joten värjäsin siis itse omat kenkäni silkkivärillä mustiksi ja nyt ne ovat kuin uudet. Kannattaa miettiä, kannattaako likaantuneita valkoisia satiinikenkiä todella putsata vai värjääkö ne suosiolla. Likaantuvatko kengät pesun jälkeen taas niin, että ne pitää putsata joka käyttökerran jälkeen uudestaan?
 8. Pappi kysyi, joten hänelle myös vastasimme.
 9. Meidän sukulaismummo sanoi mulle tässä yks päivä, että KAIKKEIN PARASTA olisi nyt sulle kun alkaisitte heti tekemään lapsia. Varmaan
 10. Olemme menossa häämatkalle tammikuussa -09, ensin Bangkokissa 4 yötä ja sitten 7 yötä Hua Hinissa. Hotelleina meillä on Bangkokissa Montien Bangkok ja Hua Hinissa Imperial Hua Hin Beach Resort. Onko kokemuksia ko. hotelleista? Varasin matkan heinäkuun lopussa, ja nuo olivat ainoat jäljellä meitä kiinnostavista vaihtoehdoista! Huippua, että on jotain ihanaa odotettavaa talveksi! Onko kukaan teettänyt vaatteita Hua Hinissa? Mikä siellä on räätälipalvelujen hintataso? Suunnitelmissa olisi raakasilkkinen mekko.
 11. Nimenomaan juuri näin!!!
 12. Ainoa asia, mikä harmittaa omissa häistä on se, ettei meistä otettu poseerauskuvaa ulkona, koska juhlapaikkamme oli oikein idyllinen myös ulkokuvaukseen.
 13. Yritin hymyillä mutta kyllä meni nieleskelyksi. Joistakin kuvista kyllä näkee, että ainakin jonkin verran hymyilin. Sulhanen ei!