Sea Breeze

Rouva
  • Viestit

    2027
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sea Breeze

  • Taso
    Konkari

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1836 profiilin katselua
  1. Albumista Laukkuja

  2. Delia, mistä tuo ylempi sormus on? Olen etsinyt juuri tuon tyylistä itselleni. Eikös tuo ole Sandbergin Kallioranta -sarjaa? Itselläni on melkein samanlainen.
  3. Hei! Minulla on vihkinä Kallioranta V-66-7. Kiinnostuin saman sarjan kaulakoruista V-286 ja V-287 sekä korvakoruista V-186 ja V-187. Mitä kyseiset korut maksavat?
  4. Lähtö olisi 5. tammikuuta Isla de Margaritan saarelle, ihanaa! En malta odottaa!
  5. Me päädyttiin vaihtamaan matka, ei voi tietää jatkuuko Bangkokin levottomuudet, vaikka finski nyt sinne taas lentääkin. Ei olis kivaa hermoilla lomalla. Ollaan nyt lähdössä Karibialle, ihanaa.
  6. Ollaan lähdössä 3. tammikuuta Bangkokiin Finnairin reittilennolla... Nyt kyllä hieman hirvittää, että mitä jos ei päästäkään reissuun mielenosoitusten takia! Toivon mukaan ne ei kestä enää kauaa! Onko kohtalotovereita?
  7. Valkoiset satiinikengät pystyy pesettämään pesulassa, ne putsaa ne siellä höyryllä. Riippuu kenkien likaisuudesta, kuinka puhtaiksi ne tulee. Kun vein häitteni jälkeen pukuni pesulaan harkitsin kenkienikin pesettämistä, mutta näin siellä toiset morsiuskengät jotka eivät olleet lähteneet kovin puhtaiksi. Joten värjäsin siis itse omat kenkäni silkkivärillä mustiksi ja nyt ne ovat kuin uudet. Kannattaa miettiä, kannattaako likaantuneita valkoisia satiinikenkiä todella putsata vai värjääkö ne suosiolla. Likaantuvatko kengät pesun jälkeen taas niin, että ne pitää putsata joka käyttökerran jälkeen uudestaan?
  8. Pappi kysyi, joten hänelle myös vastasimme.
  9. Nimenomaan juuri näin!!!
  10. Yritin hymyillä mutta kyllä meni nieleskelyksi. Joistakin kuvista kyllä näkee, että ainakin jonkin verran hymyilin. Sulhanen ei!
  11. Sama juttu täällä. Uusi sukunimeni on kyllä todella tavallinen, mutta en tykäänyt kauheesti edellisestäkään. Toivottavasti aika tekee tehtävänsä ja nimeen tottuu.
  12. Näin on. Paitsi että meillä ruokailu on 26,50 e/hlö. Kaisa + muu henkilökunta on ollut kyllä todella ystävällistä.
  13. Meillä vieraat sijoitetaan kolmeen huoneeseen, pääsaliin mahtuu n. 50 henkeä (yhteensä vieraita tulee 90). Sivuhuoneista on jonkinasteinen näköyhteys pääsaliin. Ajattelimme hoitaa virallisen osuuden kartanossa nopeaan tahtiin, jotta voidaan siirtyä hyvissä ajoin latoon jossa vieraat voivat sitten hengailla miten tykkäävät. Lato on kyllä ihan tilava, reunoja kiertää penkit ja nostamme vielä muutaman pöydän + tuolit sisälle. Tansit meillä on ladossa, satoi tai paistoi.