Hipsutin

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hipsutin kaikki viestit

  1. Mä menen espoon Jetset kampaamoon ja siellä kampaus 85 ja meikki muistaakseni 35, sisältää koemeikin ja kampauksen.
  2. Meillä on myös värinä oranssi ja nyt pohdiskelenkin kovasti mitä kukkia voisin käyttää... Pöydille ajattelin laittaa kapeisiin pitkiin maljakoihin vain yhdet isot kukat, jotka olisivat oranssit ja mahdollisesti jotain pientä valkoista kukkaa kaveriksi.. Mielestäni tiikerililjat ovat kauniita, mutta en oikein tiedä ovatko sitten tarpeeksi tyylikkäitä.. Meillä on häät "vanhan ajan tyyliin", joten jos jollain olisi ideoita yksinkertaisista ja näyttävistä oransseista kukista niin ideoita otan mielelläni vastaan. Ja sitten pitäisi vielä kehitellä kimppu, joka sopisi tähän.. Kimppuun en taas välttämättä haluaisi kovin kirkasta oranssia.. Apuva..
  3. Herttinen mikä lista.. tuossa onkin jo vähän muistettavaa jos meinaa kaikesta saada kuvat Olishan se tosiaan kiva kun olis kaikesta kuvia, olis niin kiva muistella sitten keinutuolissa
  4. Kiitos tuosta tiedosta, että lapsiperheitä näkyi Luin jostain että hanavettä voi Curacaolla juoda, mikä on plussaa. Tulevat isovanhemmat ovat jo lupautuneet häämatkan ajaksi hoitajiksi, mutta en tiedä raaskinko pientä kultaamme jättää hoitoon niin pitkäksi aikaa :-?, vähän epäilen.. Mutta sitten sen kai näkee kun aika koittaa. Tai sitten ei auta muu kuin ottaa isovanhemmat mukaan matkaan hoitajiksi..heh..tosi romanttinen häämatka..
  5. Kiva lukea täältä ihmisten kokemuksia Isla de Margaritasta Muutamia kysymyksiä tuli paikan kokeneille mieleen.. Millainen on hintataso paikan päällä esim. ravintoloissa? Ja minkälainen tarjonta ravintoloita mahtanee olla eri paikoissa? Meitä ei tuo all inclusive vaihtoehto kovasti kiinnosta, kun ei huvittaisi kaikkia iltoja hotellilla viettää.. Onko merenalainen elämä snorklailulle mielenkiintoista, onko paljon kaloja ym. elämää? Meillä tulee matkalla olemaan n. 1,5v taapero mukana, mitä mieltä olette, sopiiko kohde lapsiperheille?
  6. Minun mielestäni tärkeintä häissä on se että meille tärkeät ja läheiset ihmiset haluavat kanssamme todistaa ja juhlia meidän elämämme tärkeintä päivää ja meidän kahden välistä rakkautta. Lahjoja saa toki antaa, mutta se ei ole mielestäni häiden idea enkä todellakaan loukkaantuisi vaikkei lahjoja tulisi ollenkaan. Aiomme vain vihjaista että jos haluaa niin saa muutaman roposen laittaa häämatkatilille, mutta tärkeintä on että kanssamme tullaan juhlimaan. Välillä tuntuu, että ihmisiltä unohtuu mikä häiden tarkoitus on ja miksi yleensäkin mennäään naimisiin..
  7. Minuakin houkuttelee enemmän jokin ihana perinteinen mansikkakakku tai vaikka kinuskikakku, maku on todella tärkeä ja nuo jenkkikaku eivät ole edes houkuttelevan tai syötävän näköisiä kun tietää ettei ne maistu millekkään.. Olisi kiva nähdä lisää kuvia ihan "oikeista" kakuista, joita on ollut teidän kaikkien foorumilaisten häissä =) Noita konditorian sivuja nyt riittää selattavaksi..
  8. Vihjeenä.. Alkosta saa siinä määrin hyvää palvelua, että voitte lähettä johonkin Alkoon meilillä menunne ja pyytää että suosittelisivat muutamaa eri hintaluokan viiniä ruokiin sopiviksi. Näin saa varmasti ammattilaisen ehdottamat hyvät viinit ja ne voi sitten itse ostaa mistä ikinä haluaakin, vaikka Virosta. Ettei tule valkkariksi jotain libiksen makuista jne.. Itse en ainakaan ole viinituntija alkuunkaan.. Tosin viinejä ei välttämättä kannata lahden takaa hakea kun Alkossakin suht edulliset hinnat niiden osalta. Ja toimittavat myös pientä lisämaksua vastaan paikan päällekin. Itse ajattelin vähän vertailla Viinien suhteen Alkon ja Viron hintoja.
  9. Minulla on harvinainen nimi, joita suomessa vain n. 300 kpl ja pidän myös omasta nimestäni. Kuitenkin kun naimisiin mennään niin otan 99% varmuudella vain mieheni nimen, joka sekin on ihan kiva nimi. Haluaisin kuitenkin että koko perheellä on sama nimi, eikä niin että äitillä on eri nimi kuin lapsilla ym. Se tuntuisi vähän hölmöltä..
  10. Meillä on näillä näkymin tämän suuntainen menu á 28,80/hlö: Graavia lohta Lämminsavulohta, tillijugurttikastiketta Maksapatéta, mustaherukkahyytelöä Kanapastasalaattia Vihersalaattia, öljyä ja vinaigrettea, mustapippuria Keitettyä perunaa Pieniä karjalanpiirakoita ja munavoita (2kpl/vieras) Karjalanpaistia (nauta, possu, lammas, sipuli, maustepippuri) tai lempeästi haudutettua porsaan- ja naudanlihapataa Höyrytettyjä juureksia Keitettyä perunaa Leipälajitelma, voita Täytekakkua, kahvia/teetä/ mehua + itse tehtyjä pikkuleipiä erikseen ja viinat tilataan itse alkosta tai haetaan Tallinnasta. Onko kellään kokemuksia viinojen hinnasta kun itse ne ostaa, meillä on n. 80 vierasta ja ajatuksena alkumalja, ruokaviinit, kahvin kanssa avec ja tanssin lomassa olut ja siideri. Mikä on ns. normaali tarjoilumäärä, kuinka paljon olette "juottaneet" vieraita..?
  11. Meillä on sellainen ihana Pitokartano, jonka vuokra on n. 1000Eur. HIntaan sisältyy liinat, astiat, kattaus, kauden kukat, juhlan suunnittelu , siivous ym. Tarjoilu maksaa erikseen ja ruoat myös.
  12. Me suunnitteleme myös Curacaolle häämatkaa, lähdemme luultavasti vasta häitä seuraavana kesänä 2008, sillä Joulukuussa -06 meille syntyy pienokainen ja ensi kesänä n.6kk ikäinen on vähän turhan nuori sinne reissaamaan. Teillä, jotka ovat Curacaolla käyneet, näkyikö siellä lapsiperheitä pienten lapsien kanssa? Mietin vain onko ihan hullu idea ottaa 1,5 vuotias mukaan..? Luulenpa vain etten raaski pienokaista jättää 2 viikoksi hoitoon Suomeenkaan..! Joissakin hotelleisa näkyi olevan babysitter palveluita, joita voisi ehkä välillä hyödyntää. Luin myös että hanavesi on puhdasta, mikä vähän auttaisi hygenian kanssa. Onko muita, ketkä olisivat ylipäätään alle 2-vuotiaan kanssa kaukomailla reissanneet?
  13. Mulla kans kaasoja kaksi, kummatkin niin loistotyyppejä ja luonteiltaan ihan erilaisia, että tulee varmasti hyviä ideoita puolin jos toisinkin