JenniV56

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About JenniV56

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me nyt mennään Avilaan ens kesänä ja eka viikko vietetään Aruballa All Inclusive hotellissa Divi Arubassa. Odotan kovasti tuota matkaa...Toivon vaan, että hotellit ovat mukavia molemmissa paikoissa. Mites se auton vuokraus Curacaolla, onko tietoja hinnoista yms..??? Kaivataa lisäinfoa, kiitos!
 2. Aivan, kirjoitelkaahan Avilasta, jos olette olleet siellä? Meillä olis suunta sinne...ens kesänä.
 3. Lisätietoa kaivataan Aruban ja Curacaon matkoista. Elikkä millä olette kulkeneet lentokentältä hotelleihin, itse maksaen kuljetuksenko? Entä oletteko joutuneet maksaa maastapoistumismaksuja saarelta lähdettäessä, kuinka paljon? Vastailkaahan pikaissesti, sillä kohta pitäisi varata ensi kesän häämatka ja vielä on aukkoja...
 4. Minkähintaisia matkoja teillä on ollut Helin kautta Aruballe/Curacaolle tai oletteko jo varailleet ensi kesäksi? Hinnat tuntuvat korkeilta, viikko Aruballa ja toinen Curacaolla maksaa yli 2700 €/hlö???
 5. Guest Täällä ollaan suunniteltu lähteä samaan aikaa myös Aruballe! Eli läht olis ti 17.7. ja sit ollaan viikko Aruballa ja sieltä toiseksi viikoksi Curacaolle. Tosin ollaan siinä viereisessä hotellissa eli Divi Arubassa. Menettekö te Curacaolle? No samalla lennolla ollaan, eipä muuta ku tapaamisiin!
 6. Onko teistä kukaan Lahden lähiseudulta? Todella isot hinta erot kyllä kuvaajilla. Etsimme myös tuollaista harrastelija valokuvaajaa koko päiväksi käyttöön, onko kellään tietoa siis sellaisesta??
 7. Onko joku ollut Curacaolla Avila Beach Resortissa, kertokaahan kokemuksia??!!
 8. Meillä maksaa 107€ Lahden lähiseudulla, ku itse kuulutaan Lahden seurakuntaan
 9. Marzupilami, oisko kuvia saatavilla Arubalta??
 10. Maksu 980 € pelkän paikan vuokra!! Kallista siis, mutta on hintansa väärtti, toivottavasti ainakin!
 11. Pikku-Eetun käyttäjät!! Mistä hankitte astiat vieraillenne vai oliko juhlapaikalla, jossa piditte juhlat. Ja laittakaa niitä menuja & hintoja, joita Pikku-Eetusta tilasitte? Oliko millainen hääkakku?
 12. Mitä oli tarjolla, minkä hintainen menu? Hoitavatko he tarjoilunkin?
 13. Onko Simpasille email osoitetta??
 14. Juu kirjotelkaan Arubasta ja muista ABC-saarista kokemuksia ja vieläpä toivoisin heinäkuussa siellä olleilta. Minkälainen keli oli? Entä hintataso, jos vertaa Thaimaaseen?