Jump to content
Naimisiin.info

JenniV56

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by JenniV56

  1. Me nyt mennään Avilaan ens kesänä ja eka viikko vietetään Aruballa All Inclusive hotellissa Divi Arubassa. Odotan kovasti tuota matkaa...Toivon vaan, että hotellit ovat mukavia molemmissa paikoissa. Mites se auton vuokraus Curacaolla, onko tietoja hinnoista yms..??? Kaivataa lisäinfoa, kiitos! ;)

  2. Lisätietoa kaivataan Aruban ja Curacaon matkoista. Elikkä millä olette kulkeneet lentokentältä hotelleihin, itse maksaen kuljetuksenko? Entä oletteko joutuneet maksaa maastapoistumismaksuja saarelta lähdettäessä, kuinka paljon? Vastailkaahan pikaissesti, sillä kohta pitäisi varata ensi kesän häämatka ja vielä on aukkoja...

  3. Minkähintaisia matkoja teillä on ollut Helin kautta Aruballe/Curacaolle tai oletteko jo varailleet ensi kesäksi? Hinnat tuntuvat korkeilta, viikko Aruballa ja toinen Curacaolla maksaa yli 2700 €/hlö???

  4. Guest Täällä ollaan suunniteltu lähteä samaan aikaa myös Aruballe! Eli läht olis ti 17.7. ja sit ollaan viikko Aruballa ja sieltä toiseksi viikoksi Curacaolle. Tosin ollaan siinä viereisessä hotellissa eli Divi Arubassa. Menettekö te Curacaolle? No samalla lennolla ollaan, eipä muuta ku tapaamisiin! ;)

  5. Onko jollakulla kokemuksia kyseisestä kohteesta?

    Kiikarissa siis häämatkakohde tammikuuksi 2008. Ykkösvaihtoehtonamme oli ensin Mauritius, mutta siellä on käsittääkseni ei-niin-hyvä sää silloin ja nyt pähkäillään Aruban ja Thaimaan (Phuket, Karon Beach) välillä... Haluamme lomalta pääasiassa aurinkoa ja löhöilyä, mutta olisi kiva, ettei ihan tekemisen puutekaan iskisi, sillä kahden viikon reissu on suunnitelmissa. Thaimaasta löytyy juttua vaikka kuinka, mutta olisi mukava kuulla myös kokemuksia Arubasta :) .[/quote

    Thaimaa on kyl ihana paikka. Oltiin huhtikuussa just Phuketissa ja Karon beachilla. Voin lämpimästi suositella!!

×
×
  • Create New...