maria83-

Morsian
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä maria83-

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä December 13

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Keski-Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

735 profiilin katselua
  1. Meille on tulossa 26 vierasta+ oma perhe 4 henkeä, ja on mun mielestä pienet häät. 50 -> rupee oleen jo isot häät, mut 100 henkeä on isot häät jo!
  2. Missä nettiputiikissa olis oikeen värisiä ruusun terälehtiä tai sydämiä? Ja hakusessa myös saman värinen kapea satiininauha.. Hakusessa on fuksia, hot pink tms. Oikeassa ruusussa oleva väri on aqua nimeltään. Eli vastaavaa tai vähän tummempaa? Vai pitäiskö ottaa vaaleenpunasia tms? Noista löytyy vadelman punasta mikä näyttää melkein oikeelta väriltä, mutta taas haulla fuksia näyttää liian violetilta tai lilalta...Vaikaa valita et mikä olis oikee sävy... Tässä olis suurinpiirtein se sävy mikä hakusessa.
  3. Minkälaiset menut/ohjelmat voisi tehdä pyöreään pöytään? Keskelle pöytään tulee risusydän ja siihen astelma. Kynttilät/kynttilä tulee joko sydämen keskelle tai kolme tuikkua sydämen ympärille. Riippuu nyt millaseen asetelmaan päädytään.
  4. Mitäs mieltä olette siitä että häävieraat saisi vapauttaa järveen tuulen vietäväksi paperiveneet joissa kontaktimuovilla päällystetty vaikka sähköpostiosoite, hääpäivä ja etunimet tms? Toi ois ihana ohjelmanumero kun hääpaikka järven rannalla ja paperihan hajoaa luontoon...
  5. Meille tulee Finlandersin Sinun vuokses jos vaan päädytään häätanssiin. Toi on ihana! Oisin halunnu Oikeesti biisin mutta se olikin kavereiden häissä kuukausi sitten joten se ei käy... Mutta, sulho sanoi ettei tanssi, mutta on kuitenkin tanssinu mun kanssa muidenkin häissä ja se on ollu ihanaa! <3 Voinko yllättää sulhon ja pyytää tanssiin?
  6. Mä oon tykästyny tuohon Finlandersin Sinun vuokses <3 Ja jos nyt saan sulhon suostumaan häätanssiin niin tuon kyllä todennäkösesti valitsen!!
  7. Tänne voisi heittää vinkiksi myös ns "cakepopsit". Ohje on helppo! Yks pötkö vaikka toffee dominoita. Ajetaan vaikka tehosekottimella ihan pehmeeksi massaksi, muruksi, jauhokis täytteineen. Joukkoon lisätään 1-2 rkl tuorejuustoa. Joko maustamatonta tai vaikka vaniljan makuista. Sekoitetaan tasaiseksi massaksi ja pyöritellään puhtain käsin suupalan kokoisia palloja leivinpaperille. Annetaan hetki kovettua jääkaapissa. Sulatetaan suklaata. Testannu olen montaa lajia ja brunbergin tummasuklaa sopinee parhaiten pallojen kuorruttamiseen. Pallot siis uitetaan sulassa suklaassa ja laitetaan varovasti pellille takaisin jähmettymään ja ripautetaan koristeen päälle ja annetaan suklaa myös hyytyä takaisin. Namskis!! Tässä kuva minun tekemistäni:
  8. Mä tein siskon kihlajaisiin tälläsen kakun: Ruskea on kaulittavaa sokerikuorrutetta ja vaalea marsipaania. Ihan tavallisen sokerikakkupohjat ja kostuts normaalisti. Välissä oli pääsrynä ja pätkismousset. Ja pysyi aivan loistavasti kasassa eikä painunu kasaan ollenkaan. Välissä ei ole pahvia eikä tukikeppejä Samalla periaatteella tulee meidän häihin kakut, muttakoristukset erilaiset ja täysin valkoinen kakku
  9. ^Olisko sulla näyttää kuvaa kimpustasi? Suunnittelen itselleni samanlaiselta kuulostavaa kimppua
  10. Kyselin Ateljee Iinasta hintoja. Vetoketjun vaihto nyöritykseen 45e ja puvun kaventaminen 20e.
  11. Mä olen miettiny ihan samaa et vaihdattaisin vetskarin tilalle nyörityksen ostamaani pukuun. Eikö todella ota tuon enempää vaihdosta? Muokkaako tuo nyörityksen vaihtoa mitenkään? Tarkotan kun mun mekko on vyötärön kohdalta aavistuksen liian löysä niin paranisko ongelma pelkästään nyörityksen vaihdolla? vai pitäiskö pukua kavennuttaa?
  12. Nykyäänhän laajavuoren kylpylä ja hotelli olis aika hieno hääyön viettopaikka. Samaan hintaan sais käydä vaikka kylpylässä lillumassa Sitten noi edellä mainitut alexandra ja yöpuu. Sittenhän on vielä jyväshovi ja skandic joita en ite jättäis myöskään laskuista pois
  13. Muakin kiinnostais kuulla et mistä sais kauniin kampauksen ja meikin suht edullisesti? Olisko heittää vinkkejä? Mulla ei itellä ole kokemuksia jyväskylän paikoista..
  14. Onko täällä tullu nyt uusia kokemuksia jyväskylästä? Me varmaan päästään vihdoin varailemaan aikaa tms. Sellanen tuli mieleen että te ketkä on vihitty tuolla maistraatissa niin onko teillä ollu millasen vaatteet? Ihan hääpuvut ja kaikki vai millaset? Itse haluaisin pukeutua oikein kauniiksi, hääpukuineen kaikkineen tuona päivänä, onhan se mun hää päivä
  15. Joo, eihän se niin juhlava paikka varmasti ole kun kirkko. Eikä tarvii ollakkaan Me ei sitten vielä varattukkaan aikaa Katotaan mitä tässä loppukesä tuo tullessaan kun on tuo pikkukakkonenkin tulossa parin kuukauden päästä