moomio

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About moomio

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Helsingissä Change-liike löytyy Kampista. Suosittelen erittäin lämpimästi!
 2. No mä taas en voi käsittää tota että miten kuplat muka ei tahrais mutta neste sinällään kyllä tahraa : Jos sata vierastakin puhaltaa kuplia ja käy huonosti eli kaikki tulevat morsiusparin päälle, niin mitenkäs kuvittelette käyvän? Onko nesteen määrä silloin sama kuin pienien tippojen vai ei?
 3. Kovastihan ne kaupat väittää ettei aine tahrais. Me saatiin Onnen kupla- näytepullo kun ostin hääpuvun, ja kokeiltiin sit miehen pukuun ja mun toisen puvun helmaan niin että tiputettiin sitä sormen pään kokoinen tippa siihen. Annettiin kuivua seuraavaan päivään ja katsottiin miten kävi. Tahrahan siinä möllötti molempien puvussa. Että ihan ei kyllä mua vakuuttanut tuo.
 4. Meillä oli pienehkö karkkibuffetti vieraskirjapöydässä:
 5. Hei! Hääpäivän meikki onnistui kyllä ihan nappiin, ystäväni nimittäin teki sen. Meikki kesti aivan täydellisenä koko päivän hikoilusta ja hermoilusta huolimatta. Ja kampaajalla kävin Tyyliletissä Jumbossa. Aivan bueno kampaus, vieraista moni ihmetteli että miten minun lyhyestä tukasta oli saatu paljon tuuheamman ja pidemmän näköinen kampauksen avulla. Ja kampauskin säilyi hyvänä päivän! Eli ihan loisto juttu! Niin ja piti sitä vielä sanomani että Jumbon Stockmann Beautyssä on kyllä kaksi ihmistä jotka todella osaavat tehdä häämeikin. Toinen on tämä ystäväni joka teki minulle oman meikkini ja toinen on koulutukseltaankin maskeeraaja. Sitten on näitä kuten tämä täti joka myönsi minulle ihan suoraan puhelimessakin että "en ole kovin haka tekemään meikkejä" (ja sitten voikin ihmetellä että miksi hemmetissä tämmöinen sitten laitetaan tekemään häämeikkiä??!!) >
 6. Stockmann Beautya voin suositella muuten, mutta erästä aikuista naista siellä en missään nimessä! Kävin itse tänään siellä koemeikissä ja lopputulos oli aivan karmea. Hyvä etten itkua vääntänyt kun koemeikistä tulin pois!! Tyyppi ei osannut ollenkaan tehdä silmämeikkiä (olen itse kosmetologi, joten tiedän miten se kuuluu tehdä oikeaoppisesti), poskipunaa levitti toiselta puolelta melkein nenään saakka ja toiselle puolelle ei laittanut juuri lainkaan, laittoi ruskeaa luomiväriä vaikka nimenomaan sanoin etten halua mitään ruskeaa meikkiini jnejne. Yhden silmämeikin otti jo kokonaan pois kun sanoin ettei kelpaa. Sinnikkäästi koitti laittaa aprikoosia ja ruskeaa, vaikka moneen kertaan sanoin etten tunne oloani näissä väreissä kotoisaksi, varsinkaan kun puvussani ja hääkimpussani on päävärinä tumman punainen ja ruskea ei sen kanssa sovi yhtään. Ja paras oli kun laittoi luomiin varjostusta; veti viirut tuonne luomivaon yläpuolelle reilusti niin että siellä kulki selvä raita josta sitten huomautin että eikö se kuuluisi olla tuossa alempana luun kohdalla vaossa eikä noin ylhäällä. Perusteli sitten että minun tulisi ymmärtää että kun on pyöreät kasvot ja isot silmät niin tuolla tavalla niitä tulee korostaa. Ja samalla tavalla perusteli sitä ruskeaa luomisuttua, että ei voi laittaa selkeitä värejä koska se ei sovi minun pyöreille kasvoilleni. : Pelottavinta oli se, että mieheni totesi meikkini nähtyään että silmän rajaukset ovat 1mm ripsien juuren yläpuolella. Näytti kuulemma kamalalta. Huomenna soitan sinne ja perun häämeikkini. Onneksi tuttavani on kosmetologi ja lupasi tehdä lauantaina meikkini, silti harmittaa että luvataan ammattilaisen meikkilaatua ja lopputulos on jotain aivan muuta. >
 7. Me käytiin Tallinnassa henkilöautolla pari viikkoa sitten hakemassa hääviinat. Meinasi käydä huonosti tuon reissun suhteen, kun matka oli 15.pvä ja vasta 10.pvä loppui Tallinnassa tuo viinanmyyntikielto. Mutta onneksi kävi näin Oltiin tilattu viinat etukäteen tuolta Superalkosta. Vaikka oltiin tilattu kuljetus satamaan, ei autoa näkynyt missään joten soiteltiin sinne ja päätettiin lopulta ajaa itse liikkeen luo. Paikka tosiaan on karu ja aika kolkko ja palvelu lastaajamiesten osalta oli todella töykeää! > Miehenikin oikein ihmetteli että kuka heidän aamumuroihinsa oli pissinyt sinä aamuna, sen verran typerää tekstiä heidän suustaan kuului. Mutta halvalla päästiin, laskettiin että säästettiin yli 500e viinoissa, vaikka matkakin maksoi 130e. Ostettiin kuitenkin n. 120 hengen häihin viinat.
 8. Siis kuinka uusi tää tieto on?
 9. Me taas ostettiin Sinellistä 25arkkia/25e ihan tuollaista vaaleaa kuultopaperia jossa on valkoisia kiekuroita. Tulostettiin lasertulostimella ja ihan ensimmäinen virhe tehtiin siinä että tulostettiin sille puolelle jossa on ne kiekurat. Teksti kuivui kyllä, mutta lohkeili ja ei tahtonut millään pysyä kiekuroiden päällä. No, testattiin sitten toiselle puolelle ja siinä jälki olikin parempaa. Silti osassa papereista teksti lohkeili todella ikävästi pois ja piti varoa hirmuisesti ettei koske sormin tekstiin. Varmaan kymmenisen arkkia meni tuon takia hukkaan, kun teksti oli häipynyt paikkapaikoin.
 10. Meille tuli tämmöiset kutsut: Kuvista ei oikein näy kunnolla, mutta korttipohjat olivat helmiäispaperia. Tuossa kuvassa näyttää lähinnä valkoiselta kartongilta
 11. Meille on tulossa tuollainen boolisuihkulähde häihin ja mietin että vaatiiko booli tällöin jäitä vai jäähdyttääkö kone automaattisesti boolin?
 12. Tärkein ajatus joka minulla on koko ajan kun ajattelen kaasoja ja heille suunnittelemiani tehtäviä on että en halua että yksikään asia alkaa ahdistaa tai stressata kaasojani. Oikeastaan toivon lähinnä että kaasot ovat tukenani hääpäivänä ja rauhoittelevat kun kuitenkin häsellän ja kriisaan hääpäivänä yhtä sun toista asiaa. Askartelutalkoisiin toivon heidän osallistuvan jos innostusta riittää, mutta en todellakaan vaadi. Ja paikan koristelussa toivon myös apua. Haluan että kaasot ovat puolestamme onnellisia ja saavat myös kunniatehtävästään huolimatta nauttia päivästä ja tuntea olevansa meille tärkeitä ystäviä. Sillä sitä he tosiaankin ovat!
 13. Me tilattiin juuri 60kpl omia postimerkkejä, eli omalla kuvalla. Tulivat tosi nopeasti, meniköhän kolme arkipäivää tilauksen jälkeen. Ja yhteensä nuo tulivat maksamaan vähän päälle 70e.
 14. Voiko tuon Scarletin kanssa käyttää ihan tavallisia rintaliivejä? Itse olen isorintainen (80E) ja tarkoituksena on ostaa hyvät, tukevat olkaimelliset liivit hääpuvun alle. Miten luulette, onnistuuko tuon korsetin kanssa?
 15. No eipä ollut tämäkään täysin oikea tieto. Kosmetologit saavat poistaa diatermialla esimerkiksi sellaisia riippuluomia jotka ovat ohuella säikeellä kiinni ihossa.