PiPö

Rouva
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

About PiPö

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. törmäsin netissä hääkakkuun jossa oli koristeena morsian ja sulhanen aiheiset pez-karkkiannostelijat. kuvaa en saa liitettyä mutta linkki siihen tässä. varmaan tarvii jotain "virittelyä" että saa ne pysyy pystyssä. hauska idea varsinkin jos hääpari sattuis tykkää noista karkeista
 2. No edullista ja talvisen tunnelman luovaa materiaalia on hallaharso, josta on tuossa alempana ketju. Ystäväni häissä oli sitä mm. pöydällä silleen ilmavasti ja siinä valkeita lyhtyjä joissa sisällä kynttilät, oli tosi kauniin näköistä. Lyhdyn sisälle voi myös laittaa jouluvalot. Oksia voi sprayillä maalata esim. valkoiseksi. Niitä maljakkoon ja pieni kirkkaan värinen led-valosarja siihen (sellaiset jotka toimii pattereilla ettei tarvi sähköjohtoja olla). Tai voisi olla kaunista jos olisi tosi paksu, koukeroinen oksa, joka makaisi pöydällä ja ympärillä olisi kynttilöitä (onkohan paloturvallista...) tai sit pieni led-valosarja. Jouluista tunnelmaa voisi välttää niin ettei olisi kauheasti punaista (just sellaista joulunpunaista) eikä mitään kultaisia tähtiä tms. jouluista...ehkä mä myös liitän havunoksat jouluiseen tunnelmaan.
 3. Googlettamalla löytyy esim. tälläisiä nettikauppoja joissa Eiffel-torni -paikkakorttitelineitä. En vaan tiedä että minkä suuruisiksi tulee postikulut Suomeen ja kauanko toimitus kestää ylipäätänsä. Miten pian teillä on häät? http://www.dinendecor.com/servlet/the-625/...-HOLDERS/Detail http://www.kristengrace.com/eiffel_tower_p...rd_holders.html Eiffel Tower Confetti. Add some to invitations or sprinkle it on tables. http://www.shindigz.com/catalog.cfm?caid=751229 http://www.shindigz.com/catalog.cfm?pgp=4S059F Jos teiltä tai joltain tuttavalta löytyy PhotoShop tai muu kuvankäsittelyohjelma, niin kutsun voi tehdä itse ja viedä painatettavaksi painotaloon tai sitten itsekin voi printata. Kirjapainoon jos sen vie niin kunhan muistaa tallentaa sen pdf-muodossa niin se on tärkeintä. Mm. tällaisia kutsuja löytyy nettikaupoista jos haluatte tilata valmiit tai ottaa näistä inspiraatiota omiin http://www.invitationconsultants.com/invit...paign=SHOPZILLA Tää on UPEA! Tää on kanssa ihana: http://www.finestationery.com/product.cfm?..._id=2&cat=2 Ihan Googlen kuvahakuun kun kirjoittaa hakusanaksi "paris invitations" niin löytyi mm. nuo. Tälläisen kuvan muuten löysin netistä, tässäkin yksi idea paikkakorttien pidikkeiksi ja varsinkin jos on raskalaisista viinipulloista korkit niin sopii hyvin Niitä myydään täällä: http://www.beau-coup.com/wine-cork-place-c...tm?SSAID=180039 Miten ois sit sellainen somistamisidea, että jos etsisi netistä ihania kuvia Pariisista ja teettäisi niistä valokuvia ja laittaisi kehystettyinä pöydille niitä. Esim:
 4. Googlettamalla löytyi Pariisissa asuvan hääsuunnittelijan pitämä blogi http://www.parisianevents.com/parisianparty/ Siellä oli esim. idea että minikokoiset Eiffel-tornit voisivat olla paikkakorttien pidikkeenä. Ja jollain sivulla oli upean näköisiä Eiffel-tornin mallisia lahjarasioita joita voi tilata jostain.. Ideoita joita mulla tulee mieleen näin äkkiseltään: voisko hääkakun koriste olla jotain ranskaan liittyvää (Eiffel-torni ja hääpari tms), kutsuissa ja kiitoskorteissa jotain ranskalaista symboliikkaa , hääkarkin tilalla lahja vieraille esim ranskalainen saippua: .
 5. Mä kävin Trendissä sekä kampauksessa että meikissä. Siellä on siis yksi kampaaja jolla on myös koulutus meikkaukseen. Voin suositella! Oli kätevä että sai samassa paikassa tehtyä molemmat niin ei tarvinut ravata pitkin kaupunkia. Hintaa en valitettavasti yhtään muista..
 6. Luulisi että kanttoreilla on itsellään nuotit yleisimpiin häämarsseihin. Mut kannattaa tietty varmistaa olemalla yhteydessä kanttoriin ja varsinkin jos on erikoisempi biisi häämarssiksi mielessä niin varmistaa suostuuko kanttori sen opettelemaan. Näin olen käsittänyt. Meillä ei ollut omissa häissämme kanttoria vaan itse hankitut viulisti ja kitaristi. Ja nuottejahan saa ilmaiseksi kun kirjastosta käy nuottikirjsta monistamassa ne
 7. Mä oot tottunut, että häälahjat pakataan läpinäkyvään sellofaaniin eli niitä ei tarvitse avata juhlassa, mutta vieraat silti näkevät mitä lahjoja on tullut. Ainakin mun kokemuksen mukaan se on aika harvinaista, että häälahja paketoidaan ns.piilopakettiin eli lahjapaperiin. Joissain häissä on ollut niin, että lahjapöydänhoitaja(t) avaavat ne lahjat joita ei ole älytty tai haluttu laittaa sellofaaniin, että vieraat saavat nähdä lahjat silti. En muista, että missään ois ollut hääparilla aikaa alkaa availee lahjoja hääpäivänä.
 8. Joo-o, meillä ei mies suostunut menemään enää sinne Eskeliselle sovittaa frakkeja kun oli vanhojen tansseihin joskus vuokrannut frakin sieltä ja oli ollut niin tiukka täti. Mä kävin ystävän kanssa sovittelee itselleni pukuja siellä ja oli kyllä outoa se meininki. Just jotain mainitsi, että voithan sä ton tyylisen puvun ottaa jos haluat näyttää pullealta hääpäivänä, kun en löytänyt hänen luotaan sen mallista mitä olin ajatellut ja mistä mulla oli kuva mukana. Muutenkin hän ei näyttänyt mulle kauheasti sitä valikoimaa, toi vain itse jostain mulle muutamia pukuja joita sain sovittaa. Nettisivujen mukaan siellä ois pitänyt olla tosi laajat valikoimat pukuja... Liekkö hän sitten ajattelee että osaa itse parhaiten valita sopivimmat puvut morsiammelle ja morsian menis vaan sekaisin jos näkis koko valikoiman!?
 9. Joku kyseli makeispurkeista. En tiedä varmaksi, mutta suosittelen käymään Carlsonilla. Siellä on paljon kaikenlaisia purkkeja ja purnukoita. Ja sit tietty Anttila, Sokos, Tokmanni ja Tiimarikin vois olla kans sellasia joista löytyis Me ostettiin karkkibuffaan karkit ihan Prismasta ja Citymarketista. Mun mielestä irtokarkit tulee edullisemmiksi ostaa valmiissa pusseissa, esim niitä kaikkee Fazerin isoja Missä-x, Mättö mix -pusseja kuin jos ihan irtokarkkitiskiltä keräilee niitä itse. Just silloin oli Citymarketissa Plussakortti tarjouksella ne Fazerin isot karkkipussit. Ainiin ostettiinhan me myös R-kioskilta osa karkeista. Siellä oli silloin laatikoittain myynnissä Ässämix-lakuja ja ne tuli edullisemmaksi ostaa sieltä isossa pakkauksessa kuin tavallisesta kaupasta irrallisina. Ja myös mini-ChupaChups tikkareita ja Bonbon-tikkareita ostettiin Ärrältä!
 10. Kävin aamupäivällä kosmetelogilla vähän korjauttaa mun kestoripsiä. Sit mä en kyllä muista mitä tein.. Kävinköhän ostaa ruusuja koristeluja varten vai teinkö sen jo edellisenä päivänä..!? Tais olla jo edellisenä päivänä... Iltapäivällä mentiin koristelee juhlapaikkaa. Sitten käytiin Sokoksella ostaa energiapatukoita ja istuin sulhasen seurana Hesessä. Näin yhtä kaveria ja sen äitiä sattumalta ja ne onnitteli mua ihan innoissaan ja mua jännitti ihan sikana. Mentiin mun kämpille nukkuu päiväunet, jonne mun isä ja velikin oli jo saapuneet. Laitoin itselleni irtokynnet ja mut vietiin yöksi kaason luo. Siellä sit syötiin iltapalaa, yritin nukkua, kelasin läpi tulevaa hääpäivää, ja kait mä lopulta nukahdin...
 11. Musta tuntuu että meistä otettiin hirveesti potrettikuvia, joita me toivottiinkin, mutta sitten kuvat joissa oltais oltu vain me kaksi jäi vähemmälle. Varsinkin kun aiottiin teettää kiitoskorttiin kuva meistä, niin oli vaikee löytää sellaista jossa oltais oltu vain me kaksi... Unohdettiin kertoa kuvaajalle että teetetään kiitoskorttikuva hänen ottamistaan kuvista. Elikkä kuvaajan informointi on todella tärkeää! Sitten lisäksi ois vaan pitänyt jossain välissä lähtee pelkästään kuvaajan kaa jonnekin "vähän etäämmälle" ottaa meistä kuvia rauhassa. Jos siinä on 15 ihmistä kameran kaa räpsii kuvia niin vaikea keskittyä. Jotenkin sitä vaan aateltiin, että ettei vieraille tuu tylsää eikä vieraat joudu odottaa niin ei sit menty mihinkään.. Kaikenkaikkiaan valokuvaukseen kannattaa panostaa, kuten täällä on monessa viestissä tullut ilmi. Mun mielestä yksi juhlien parhaita kohtia oli se, kun kahvin jälkeen kierreltiin sulhasen kaa vieraiden joukossa juttelee. Mukava oli vaihtaa muutama sana jokaisen kanssa, varsinkin kun harvoin näkee. Aika harva kuitenkaan tuli juttelee meille meidän pöytään, jossa istuttiin kahdestaan.
 12. Me painatettiin meidän kutsut Kopijyvässä sellaiselle helmiäiskartongille ja hienot tuli! Mutta ihan itse suunniteltiin ne, että siitä en osaa sanoa antavatko he suunnittelu apua. Kannattaa tietty kysyä.
 13. Meillä oli sisääntulomarssina Nuoruustango, mutta ei tangomaisena versiona. Ja poistuttaessa oli How deep is your love. Viulisti ja kitaristi esittivät ne ja kuulosti oikein hyvältä!!