Jump to content
Naimisiin.info

isohoo

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kangasala

isohoo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onneks olkoon rouvalle! Meillä on Knuutilassa häät 11.8. ja kyselisin, sattuisko kenelläkään olemaan jonkinsortin pöytäkarttaa avuksi? Meille tulee vieraita noin 80, ja oon yrittänyt tässä muistella, että mitenkäs ne pöydät sinne saikaan...
  2. Meillä maksaa bussikuljetus Tampereelta Messukylästä Knuutilaan ja takaspäin keskustaan muistaakseni 250 euroa. Kannattaa kysellä useammalta bussifirmalta, hintaerot on huimia! Monesti pienet yrittäjät voivat olla halvempia.
  3. isohoo

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee tulomarssina kaiketi Prinsessa Ruusunen ja poistuessa Marko Hakanpään trumpettisävelmä! Oltiin kirkossa kuuntelemassa noita marsseja, ja sulhanen innostui heti tuosta Trumpettisävelmästä, sano heti että tää otetaan! No mikäs siinä sitten, tykkään siitä ittekkin. Häävalssina on sitten Morsiuspari (onkos se nyt finlandersin kappale)
  4. Hei, onko kenelläkään kokemusta hotelli Pinjan sviitistä?
  5. Mitenkäs olisi Murikka-opisto Teiskossa? http://www.murikka-opisto.fi Tuolla järjestetään paljon häitä, majoitus onnistuu ja ruoka on hyvää! Tosin juomat ymmärtääkseni täytyy ostaa paikan päältä.
  6. Käytiin lauantaina Virossa ja tuomisena oli: 6kpl JP Chenet Cabernet-syrah 3 l:n hanapakkaus 4kpl JP Chenet Colombard-Chardonnay 3 l:n hanapakkaus 7kpl A le Coq olut 24*0,33 l 2kpl Upcider perry 24*0,33 l 2kpl Upcider apple 24*0,33 l 3kpl Valge viin vodka 10*0,5 l (yht 15 l) 40 % Nämä maksoivat yhteensä 373,11 euroa. Tarkoitus olisi että näistä saadaan juomat 74 aikuiselle, joista osa todennäköisesti ei juo ollenkaan. Boolia tuosta 15 litrasta viinaa tulee jotakuinkin 75-80 litraa. Vähän yläkanttiin arvioitu siis, mutta eipähän lopu kesken. Juomat haettiin loppujen lopuksi sataman Rimistä, lauantaina oli niin älyttömästi väkeä Tallinnassa, että monesta muusta paikasta oli siiderit ja viinit loppu. Lisäksi vertailun jälkeen Rimi osoittautui kaikista edullisimmaksi.
  7. Te, jotka olette olleet auton kanssa Tallinnassa, auttakaa vähän! Tarvitaanko Virossa jotain vakuutusyhtiön papereita autosta mukaan? Riittääkö rekisteriote ja ajokortti?
  8. isohoo

    Malesia

    Hei vaan Meitä kiinnostaisi kuulla mielipiteitä Langkawin hotellista nimeltä Berjaya Langkawi beach @ spa resort. Eli kaikki jotka olette majoittuneet kyseisessä hotellissa, niin millainen paikka tuo teidän mielesta oli? Meillä on varattuna sellainen deluxe chalet majoitus ja tarkoitus olisi viipyä 10 päivää paratiisissa. Kiitos vastauksista!
  9. Onko kenelläkään kokemusta parturi-kampaamo Papillonista? Tai Jazz:ista? Minkälaista jälkeä tekevät? Onko kukaan käynyt missään muualla kuin näissä keskustan kalleimmissa paikoissa? Kyllä kai nyt osaavia kampaajia/meikkaajia löytyy muualtakin kun keskustan superkalliista kampaamoista?
  10. Nostelen ketjua Mielelläni kuulisin kokemuksia Knuutilassa juhlineilta, joten rouvat, kommentoikaahan vähän! Mitä hyviä/huonoja juttuja tuli vastaan, mitä kannattaa ottaa huomioon yms yms
  11. En ole vielä päättänyt ja innolla lueskelin mielipiteitänne. Mulla on kuitenkin TOSI iso ongelma. Voisin kyllä ottaa miehen sukunimen mutta: Sillon mun nimenksi tulis sama kun murhaajalla!!! Ja kyseisen murhaajan nimi on ollut lehdessä ja henkilö on vielä melkein saman ikäinen kuin minä. Eli pelkkä miehen nimi ei käy...
  12. Olisin halunnut pukuuni pitkän laahuksen, mutta koska se nyt on lyhyt, ajattelin kompensoida sitä TOSI pitkällä hunnulla. Eli huntu olisi joku 3 metriä pitkä. Kysyisin, onko kenelläkään kokemusta näin pitkästä hunnusta? Pitäisin sitä vain kirkossa ja kuvissa, joten sen pitäisi olla helposti irroitettava. Minkälaisen mekanismin pitkä huntu vaatii?
  13. Meille tulee näköjään 1 kaaso ja 2 bestmania. Mietin vaan, että mitenkäs heidän pitäisi kävellä kirkkoon? Kaaso ja toinen bestman on pariskunta, kävelevätkö he rinnakkain ja toinen bestman perässä vai miten?
  14. Nostelen Ja kyselen, onko kukaan hankkinut bussikuljetusta lähiaikoina Tampereen seudulla? Kiinnostaa lähinnä hinta ja mistä firmoista kannattaisi kysellä. Meillä tulee kuljetus kirkolta juhlapaikalle ja takaisin, matkaa on noin 40 km suuntaansa.
  15. Meille Knuutilan tila varattu 11.8.2007! Saatiin peruutuspaikka. Kuulisin mielelläni kokemuksia paikasta. Meillä on kirkko Tampereella, josta olis tarkotus olla bussikuljetus Knuutilaan ja takasin. Ongelmana on vanhukset, joiden täytyy päästä jollain konstilla kotiin Tampereelle alkuillasta... no ehkä jotain keksitään. Lisäisin vielä ketjuun, että Knuutilasta ei saa pitopalvelua (enää?), vaan se täytyy ottaa muualta. Hinta on 600 euroa pe klo 18 - su klo 12. Siivota pitää sen verran, että pullot, roskat ym täytyy kerätä.
×
×
  • Create New...