minttuli80

Rouva
  • Viestit

    196
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minttuli80 kaikki viestit

  1. Onpa ollut huonoja kokemuksia monella tuosta Kymen Astiavuokraamosta. Aikanaan pyysin heiltä myös tarjouksen omiin häihimme ja siinä tarjouspyynnössä oli ihan itse suunnittelemani menu. Tuntui olevan vaikeaa hänelle tuollaista hinnoitella ja lisäkysymyksiä sateli. Lopulta sain häneltä tarjouksen, joka oli 10 euroa kalliimpi kuin toisessa pitopalvelussa. Ja en voi muuta kuin kehua vielä kerran meillä ollutta pitopalvelua: Annikki Ruokonen Kausalasta
  2. Iitin Kausalassa toimii pitopalvelu Annikki Ruokonen. Kysypä tarjous sieltä. Oli meidän häissä 2010 ja olimme todella tyytyväisiä sekä hintaan kuin myös ruokaan ja palveluun. Kyllä itse tekemällä toki säästää, mutta ongelmaksi muodostuu usein esim: se ettei ole tarpeeksi kylmäsäilytystilaa jne.
  3. Meillä oli häät Tolkkilassa 2010 tammikuussa. Meillä oli vajaa 80 vierasta ja tuolle määrälle paikka oli mielestäni sopiva. Muutaman pöydän olisi kyllä saanut vielä sovitettua, mutta halusimme että saliin jää myös tilaa ohjelmia varten. Koska kyseessä oli talvihäät niin meillä ei ollut se sivurakennuksen tila käytössä ollenkaan. Majoitustilat olivat kaikki käytössä ja me teimme niin että otimme itse vastaan ilmoittautumiset ja rahastimme vieraat ja sitten maksoimme yhtenä könttänä paikan vuokran ja majoituksen. Oli mielestämme helpompi noin päin. Lisäksi päätimme että emme edes tarjoa majoitusta ilman aamupalavaihtoehtoa, jotta oli sitten henkilökunnan helpompi toimia kun kaikille kuului se aamupala. Eikä siitä tainnut kukaan edes huonoa tykätä, kun monet tuli pitkästä matkasta ja oli kiva tankata aamiainen ennen kotiin lähtöä. Tuosta flyygelin roudaamisesta...Jos se nyt on pakko jotenkin sieltä salista roudata niin katsokaa sitten että on riittävästi kantajia. Joku ystävällinen oli sitten raahannut flyygelin väkisin lattiaa pitkin niin että kivilattiassa oli naarmut koko salin pituudelta eteiseen asti. Emäntä oli todella joustava ja avulias joka tilanteessa kun hänen kanssaan asioin. Mukava paikka kaiken kaikkiaan. Vastailen mielelläni kysymyksiin, mutta kannatta laittaa yksäriä kun en välttämättä täältä huomaa katsoa
  4. Markka Katsopas sellanen paikka kuin Hämeen Helmi www.hameenhelmi.fi. Löytyy aika lailla kaikki mitä listallasi mainitsit. Sijaitsee siis Pälkäneellä n.45 min matkan päässä Treen keskustasta. Paikka on ollut pääasiassa yritysten kokous- ja juhlapaikkana, mutta on siis aivan ihanteellinen myös hääjuhliin. Majoitustilaa on yhteensä 22 hlölle ja toki parkkipaikkaa löytyy asuntovaunulle tms.
  5. Laitan tähän muutaman kuvan Tolkkilan kartanosta, missä meillä oli häät viime tammikuussa. Paikka toimi hyvin n.80 henkilön juhlille. Sata henkilöä olisi saliin varmaan maksimi talviaikaan.
  6. Illuusiotar Tuossa ylempänä jo kerroinkin että meillä oli Annikki Ruokonen tammikuussa. Ruoka on todella hyvää ja esim: erityisuokavaliot osataan valmistaa. Voin lämpimästi suositella.Me halusimme häihimme hyvää perusruokaa, mutta varmasti vaativammatkin menut onnistuu.
  7. Muistakaa mainita kutsuissa, että vieraat varaavat lämmintä vaatetta mukaan. Kesäyötkin voivat olla yllättävän kylmiä ja varsinkin jos sitä ennen on hikoiltu jossain sisätiloissa. Olen nimittäin palellut muutamissakin kesähäissä (ihan omaa ajattelemattomuuttani myös). Varsinkin jos on vähän kin epäilystä siitä että kaikki eivät mahdu välttämättä sisälle istumaan. Toki voisi olla hääparilta huomaavaista varata vaikkapa muutamia huopia viluisille. Niiden kanssa tarkenee sitten ulkosallakin. Muuten saunajatkot kuulostavat hyviltä
  8. Meillä oli tammikuussa Pitopalvelu Annikki Ruokonen Kausalasta. Voin lämpimästi suositella. Kaikki asiat oli helposti sovittavissa ja ruoka mitä mainiointa. Myös tarjoilupuoli pelasi aivan loistavasti.
  9. Oman kokemuksen mukaan kannattaa käydä juuri sen alueen messuilla missä häät aikoo järjestää. Messuilla kuitenkin esittäytyy juuri sen tietyn alueen yrityksiä/yrittäjiä. Toki sieltä löytyy sitten koko suomenkin kattavia juttuja... Itse kävin viime keväänä Tampereen häämessuilla. Vinkkejä sai näytöksistä sulhasen pukuun ja niistä näytteillä olevista puvuista sitten löytyi The Puku joka on tällä hetkellä mulle tilauksessa. Mulla oli siis kamera mukana ja ihan vinkkinä muista kirjoittaa johonkin ylös minkä liikkeen pukua kuvaat jos kuvaat. Oli aikamoinen salapoliisitehtävä löytää just toi puku kun ei ollut kin valokuva, josta ei sit näkynytkään minkä liikkeen puku on kyseessä Muuten sieltä sit saa vinkkejä koristeluun, kimppuun ja askarteluun. Ja tarjouksia toki on esim: valokuvauksesta jne, mutta meille siitä ei ollut hyötyä koska häät pidetään sen verran kauempana että matkakuluihin olisi mennyt liikaa rahaa.
  10. Meillä on tulossa tammikuussa häät ja tarkoituksena on käyttää orkideaa hääkimpussa ja vieheissä. Aloin nyt vaan miettimään että kuinka käy kun valokuvat olisi tarkoitus ottaa ennen kirkkoa ja mahdollisesti ulkona... Onko kimppuni sitten ruskea läjä kun astelen kirkon käytävää pitkin? Vai pitääkö vaihtaa kukkaa tms? Onko kellään kokemuksia tästä.
  11. Samaa asiaa olen itsekin pohtinut. Vielä ei ole löytynyt sitä itselle "helmeä" biisiä ja meillä siis häät tammikuussa Mutta tässä sulle listaa jospa siellä olis se Sun biisi 51-koodia - Puu Antti Tuisku- Valovuodet Katri Ylander- mansikkamäki Elokuvasta Shrek- Is it you Sir Elwoodin hiljaiset värit- Viimeinkin lou reed- perfect day Harmaja- palavana Noista osa voi olla kyllä hiukan hitaita mutta youtubesta pystyy kyllä suurimman osan kuuntelemaan
  12. Meillä on häät 16.1 Tolkkilan kartanossa. Mietinnän alla on nyt musiikkipuoli juhlassa ja lähinnä tilaongelma. Kartanon päärakennuksessa on sali missä tapahtuu ruokailut ja käytännössä koko muu juhla. Sali on L-muotoinen ja vierasmäärä n.100. Ongelmana on nyt se että jos päätyisimme bändiin niin missä tämä bändi soittaisi? 1. L-muotoisessa salissa niin että raivaisimme L-osasta pöytiä ruokailun jälkeen pois ja bändi soittaisi siinä nurkassa. + Juhla kokonaisuudessaan samassa tilassa + Ei talvi-aikaan turhaa ovien aukomista + Ruoat ja juomat lähellä esim:iltapalaa ja boolia ajatellen - Tila on suht matala ja bändille jäävä osa pieni - Pöytiä pitää roudata - Tilassa on flyygelil jota bändi toki voi käyttää, mutta sitä ei oikein saa siirrettyä mihinkään pois tieltä 2. Erillisessä piharakennuksessa oleva erillinen "luokkahuone" (vähän kuin pieni liikuntasali) + No siellä on sitä tilaa vaikka minkälaiselle kokoonpanolle + Päätalon yläkerrassa nukkumatiloja-> päätalo rauhoittuu kun bileet muualla. - Iltapalalle ja boolille yms ei oikein tiloja avarassa luokassa. - Ovi suoraan ulos joten jos siitä kuljetaan tulee helposti kylmä, mikäli sattuu kovat pakkaskelit - Pelko siitä että porukka juuttuu toisessa tilassa olevan booliastian ympärille ja bändi soittaa yksinään luokkatilassa. - Luokkatila kaikuu Onko kellään kokemuksia talvihäistä Tolkkilassa ja miten musiikkipuoli oli hoidettu? Yksi vaihtoehto olisi tietysti DJ, joka ei veisi niin paljon tilaa mutta miten vaikuttaa tunnelmapuoleen? Tanssivatko ihmiset yhtälailla levyjen mukana?
  13. Me ihan kysyttiin sitä tanssi-asiaa niin sanoi vaan että ei ole sen tilan pienuuden takia aiemmin tanssittu. Siis saa kyllä käyttää siihenkin. Mikäli häät olisi lämpimään aikaan niin ei olisikaan mikään ongelma että tanssi olisi toisessa tilassa, mutta mietityttää toi pihan yli pomppiminen mikäli on pakkasta ja liukasta tammikuussa.
  14. Nyt on hätä täälläkin. Tarkoitus oli mennä seinäkiipeilemään hutunkiin ja kun soitin ja yritin varata sitä niin kertoivat ko.paikan olevan kesällä viikonloppuisin kiinni. Löysin kyllä firmoja jotka järjestävät ulkona kiipeilyä ja kalliolaskeutumista, mutta hinnat menee meidän budjetin yli. Seinäkiipeily olisi maksanut ohjattuna 80 € joten mitä muuta tuolla rahalla saisi? Olisi tietysti ollut kiva että kaikki olisi voinut yhdessä tehdä jotain mutta nyt ollaan kyllä valmiit uhraamaan koko raha siihen että itse juhlasankari saa jotain kivaa.. mutta mitä??
  15. Itsekin jotain vähän kevyempää häävalssia etsineenä laitan tähän pari löytynyttä vaihtoehtoa: Johanna Kurkela: Toisen kerroksen kevät 51-koodia:Puu
  16. Itselläkin tässä vielä hääpaikka hakusessa ja vinkkejä olen kovasti koittanut tästäkin ketjusta etsiä. Iitin kirkossa siis vihkiminen talvella 2010 ja paikka yli sadalle hengelle hakusessa. Muutamaan paikkaan on tarjouspyyntöjä laitettu ja yhteyttä otettu ja niinpä ajattelin laittaa muille tiedoksi että: Viiniverla nimisestä paikasta pyydettiin tarjousta. Osoittautui että nettisivuilla mainittu 120 hengen juhlatila onkin vain kesäkäytössä eli ns.puolilämmin tila. Ilmeisesti siis vanhoille ylisille rakennettu juhlatila ja päärakennuksessa siis vain 60 hengen tila joka meille auttamattomattomasti liian pieni. Mutta jos joku pitää pieniä häitä niin voisi olla aika idyllinen paikka eikä kovinkaan kaukana Kouvolasta. Harmi, ehdin tästä paikasta jo vähän innostua..
  17. Itse pyysin siskoani kaasoksi. Valinta oli vaikea kun on myös kaksi erittäin läheistä ystävää, mutta lopulta päädyin tähän ratkaisuun. Itse haluan siskoni olevan lähinnä apunani hääpäivänä. Teemme sulhasen kanssa yhteistyössä vaadittavat "näperrykset" ja tarvittaessa voinhan pyytää kavereita avuksi. Mutta Kaasona häissäni haluan olevan siskoni. Itse haluan vain yhden kaason, mutta voisitko ajatella pyytäväsi siskoasi toiseksi kaasoksi? Olisi varmasti hänelle kunnia.
  18. "Tää hetki kaunein elämää, Näin tahdon rinnalleni jää. On liitto kahden ikuisesti säilyvää En pelkää koskaan tulevaa, myös aika vaikein kohdataan. Sen tänään ystävämme kaikki todistaa Nyt tiesän mä määränpään Kun huntuni valoa hohtaa Ikuisuutta sun katseessa nään tää matka mun kanssani jaa Ei ota rakkaus antaa vaan , iäti etsii kotiaan Uskon ja toivon voima vastaanotetaan Hehkussa kukkain tuhansin, Valan me teemme sormuksin Häävalssin rakkaan sinetöimme suudelmin Nyt tiedän mä määränpään...jne *2" Toivottavasti tuli oikein kun ulkomuistista kirjoittelin.
  19. hei! Joko on ruoat päätetty?. Itse ehdottaisin perunamuusia ja poronkäristystä suolakurkku ja puolukkahillo lisukkeineen. Jos tuntuu liian hintavalta niin miltei yhtä hyvää on riistakäristys, jossa siis ainakin saksanhirvenlihaa. Tämä on ainakin helppo valmistaa ja voi tehdä etukäteen. Itse olen tätä vaihtoehtoa jo miettinyt vaikka omat juhlat ovat haaveissa vain
  20. Törmäsin tuossa muissa yhteyksissä iavan loistavaan juomaan eli Meukowin vaniljalikööri. Tämä siis konjakkia, joka on maustettu vaniljalla. Prossia taisi olla jotain 20 ja juoma oli aivan taivaallisen hyvää. Maistui myös miespuolisille, jotka yleensä vieroksuvat meillä noita "liköörinlitkuja". En muista saako alkosta, mutta tax freestä ainakin. Tämä hyvä vaihtoehto, jos haluaa tarjota vain yhtä kahvi-avecia.