Jump to content
Naimisiin.info

Tuppura

Aktiivijäsen
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tuppura kaikki viestit

  1. Tuppura

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me maksettiin kamapukset ja meikit (mikä ei ollut kylläkään lahja) ja häiden jälkeen hoitolaan lahjakortit+ ravintolalahjakortit. Bestman sai pullon hyvää konjakkia. Luulen että kaikki olivat tyytyväisiä Minusta on ihana myös antaa lahjoja, varsinkin kun päivämme oli niin onnistunut juuri kaasojen ja bestmanin ansiosta
  2. Aamupala tuotiin huoneeseen, syötiin rauhassa aamupalaa, mentiin kylpylään hotellin kylpytakit päällä, oltiin poreammeessa, uitiin ja saunottiin. Syötiin hääkakkua jota saatiin mukaan sängyssä ja juotiin shampanjaa.. huone oli meillä kuuteen asti illalla. Kotona avattiin lahjat ja luettiin kortit.. ihana vaikkakain haikea(hääpäivä meni niin nopeaa) päivä se oli.
  3. Nukuttiin kaasojen kanssa hotellissa, pari tuntia olin yöllä hereillä, muuten meni hyvin! jaksoin hääpäivän mukavasti vaikka olikin pari huonosti nukuttua yötä takana. Jännitin etukäteen niin ei tarvinnut hääpäivänä enää (paljoa) hermoilla..
  4. Tuppura

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Ei tullut rakkoja, mutta jalat oli kyllä kipeät päivän päätteeksi! 7 cm koroilla, kun koko päivän liikenteessä niin kyllähän se vähän tuntuu Kengät menivät myös minulla hieman huonoon kuntoon, mutta oli sen arvoista
  5. Meidän häät on nyt juhlittu Kavalton tilalla Tuurun linnassa ja kaikki meni oikein mukavasti. Ruoat oli hyvät ja sitä riitti! Ei tarvinnut pelätä, että olisi loppunut kesken. Pöytäkukat ja kattaukset oli kauniit. Vieraat pitivät tosi paljon paikasta ja kauniista ympäristöstä. Eli kaikinpuolin onnistui juhlat. Jos nyt jotain pientä sanomista mietitään niin hieman ihmetytti se että henkilökunta alkoi aika aikaisin purkamaan pöydistä kukkia ja musiikki loppui tasan siihen mihin hääpaikka oli varattu. Eli aikaisemmin oli puhetta että voi ottaa lisätunnin jos tarvis. Kukaan ei kuitenkaan kysynyt meiltä miten halutaan tehdä vaan alkoivat tavallaan sulkemaan paikkaa. No vieraat joita oli vielä paikalla viihyivät ulkosalla istuskellen sen aikaa että taxit saapuivat eli en usko tämän häirinneen vieraita. Kutsussa oli kuitenkin ilmoitettu juhlan kesto. Ja vieraita oli 50 ja bändi pystyi soittaan ulkona. Itse en järjestäisi yli 60 hengen häitä sielä, tulisi ahdasta, mutta nyt oli sopivasti tilaa.
  6. Tuppura

    Turun kukkakaupat

    Häät on juhlittu ja kimppuni Vivahteesta oli aivan ihana! Myös vieheet olivat kauniit. 125e maksoivat yhteensä.
  7. Tuppura

    Suuteloittako kirkossa?

    Me myös sormuksen laiton jälkeen ihan oma aloitteisesti vaikkei pappi ollut siitä mitään maininnut tai kehoittanut mutta eipä tuo paheksuenkaan katsonut meitä, päinvastoin
  8. Pitopalveluun tai häämatkaan, vaikka ne riittävätkin vain pieneen osaan siitä. Emme pyytäneet rahaa lahjaksi ja lahjalistalta tuli melkein kaikki lahjat
  9. Kyllä olimme! Sai aivan ihanan tunnelman häihimme ja varsinkin häävalssi (elokuun häävalssi) oli aivan ihana. Se soitettiin meille myös viimeisenä biisinä. Myös sulhanen ja kaaso esittivät kumpikin kappaleet bändin kanssa yllärinä. 700e maksoi 3x45 min Ja bändi oli siis Harkko Beat Tampereelta
  10. Meillä on myös n. kuukauden päästä häät kavalton tilalla, Tuurun linnassa (eli se pienin tila lammen rannalla). Meillä tulee n. 50-55 vierasta eli hyvin mahdutaan sinne. Hinnat ovat tainneet tosiaan nousta, koska varasimme sen viime syksynä ja hinta oli silloin 250e. Voin kirjoitella sitten, kun häät on ohi miten kaikki meni Täytynee todella toivoa, ettei sada kun olisi ajatuksena, että bändi soittais siinä ulko "terassilla" missä mahtuu tanssimaan kivemmin kuin sisällä.
  11. Tuppura

    Kotitekoinen huntu

    Kiva huomata, että monet ovat saaneet kauniin hunnun itse tehden! Samaa myös suunnittelen, sellainen puolipitkä tai lyhkäinen huntu olisi mielessä.
  12. Meillä vihkiminen 15.6, eli ihan kohta ja siunaaminen 11.8 Haluttiin myös vihkiminen "ajoissa", kun juuri ennen siunaamista on kuitenkin paljon muutakin hommaa. Vihkimisen jälkeen kaasojen ja bestmanin sekä sisarusten kanssa syömään jonnekkin. Siunaamispäivä on meille sitten se virallinen hääpäivä.
  13. Tottakai sitä ymmärrystä pitänee olla puolin ja toisin. Varsinkin jos olisi oikeasti niin ettie hoitajaa olisi. Tuntuu vaan, että jotkut eivät vaan osaa ajatella asiaa niin, että morsiuspari on varmasti miettinyt tätä asiaa paljon ja esimerkiksi hääpaikka, iltahäät jne.. ei sovellu lapsille. Joten ei pitäisi vaan heti loukkaantua (niinkuin tässä tapauksessa on kyse) vaan ajatella, että se ei ole mikään hetken mielijohde vaan tarkasti mietitty juttu. Itse en edes tarvisi mitään perusteluja vaan kunnioittaisin hääparin toivetta. Luulisi, että vanhemmat haluaisi oikeasti juhlia kerrankin ilman lapsia rauhassa. Itse kyllä olisin valmis hankkimaan maksullisenkin lapsen vahdin jos olisi veljen häistä kyse.
  14. Meillä jatkuu nämä ongelmat tämän "ei lapsia" asian kanssa. Nyt sulhon sisko sanoi, etteivät tule, kun eivät kuulemma saa lapsenvahtia. Niin onhan se outoa jos ei saa lapsenvahtia , kun on vielä yli 2kk aikaa.. Ärsyttää tuollainen kiukuttelu! Tämähän tarkoittaa vaan, että suuttuivat kun lapset ei pääse ja eivät tule. Sillä satun tietämään, että hoitajia kyllä löytyy heidän lähipiirissä. Harmittaa sulhon puolesta tosi paljon, on se aika kamalaa kun oma sisko ei vaivaudu paikalle. Aletaan kumpiki olla kiukkusia, kun koko ajan joku (lähinnä miehen suvusta) esittää omia vaatimuksia häiden suhteen. >
  15. teippipidennyksiä suosittelen minäkin. samoja hiuksiahan voi siis käyttää 1-2 vuotta aina uudelleen ja uudelleen. Eli noin kaks-kolme kuukautta voi pitää hiuksia(tyvestä on silloin kasvanut 2-3cm) ja sitten irroitetaan ja mahdollisesti värjätään omat hiukset, monet pitävät muutaman viikon tauon tässä välissä. Sitten taas samat hiukset kiinnitetään uudella teipillä uudelleen. Hiusten kesto riippuu tietysti miten niitä kotona hoitaa. Hiuksia saa ainakin 20cm ja 45 cm pituisina. tuuhennukset ja lyhyemmät hiukset tietysti ovat edullisemmat kuin pitkät ja koko pidennys. Sanoisin hinta haitariksi n.250-650e. Ekalla kerralla kirpasee, mut jatkossa maksetaan vaan hiusten kiinnilaitosta(tunti taksa) ja laitto on nopeaa puuhaa Kannattaa olla myös tarkkana, että hiukset on remy hiusta, halpishiuksia saa halvalla, mutta menevät kamalan näköiseksi tosi pian joten laadusta kannattaa maksaa!
  16. Meillä mies näkee puvun vasta hääpäivänä kirkossa. Kuvaus on vasta hääpaikalla juuri tämän takia ettei nähdä toisiamme ennenkuin kirkossa. Jonkun mielestä voi olla turhaa/tyhmää, mutta me halusimme ehdottomasti näin!
  17. Järkyttävä idea kerätä rahaa vierailta missään muodoissa häissä! Eriasia jos on pyytänyt lahjaksi, mutta vielä morsiamenryöstön yhteydessäkin.. Onneksi meille ei tule mitään ryöstöjä, eikä rahankeruuta niin ei travi hävetä silmiään päästä. Todellakin riittää, kun vieraat kunnioittavat läsnäolollaan ja tuovathan he jokatapauksessa lahjoja mihin ovat käyttäneet rahaa.
  18. Emme ole kutsuja vielä laittaneet, mutta niinkuin tuolla jo aijemmin mainitsin laitamme ehdottomasti kutsuun "juhlimme aikuisten kesken" tekstin, koska ihmiset eivät tunnu ymmärtävän, että kutsu koskee vain heitä ei koko perhettä. Meidän ongelma on nyt se ettei Sulhasen sisko hyväksy tätä ei lapsia käytäntöä. Hänelle on sanottu suoraan tämä jo useasti ja aina hän vänkää vastaan ja ehdottelee omia ehdotuksia siitä miten lapset vosi sittenkin tuoda.. Kiusallista ja outoa minun mielestä, ettei kunnioiteta hääparin toivetta viettää aikuisten iltajuhla missä pienet lapset (mitä hänellä on) eivät jaksa olla hereillä edes siihen saakka, kun illallinen on tarjolla. Sanoimme myös, että olemme ajatelleet vanhempia myös. Saisivat kerrankin juhlia rauhassa ilman kiljuvia lapsia. Inhottavassa välikädessä vaan sulhanen nyt ja hänen sisko luulee, että tämä on minun ideani vaikka se on täysin minun ja sulhasen yhdessä ajat sitten päätetty asia. Saa nähdä tuleeko hän nyt ollenkaan häihin vai vetikö herneen lopullisesti nenään, kun jouduimme sanomaan hieman napakammin asiasta jälleen eilen.
  19. Meillä tulee kutsuun: Juhlimme aikuisten kesken. Pitäisi mennä perille kaikille
  20. En liity kirkkoon häiden takia. Maistraatissa vihkiminen ja avioliittoon siunaus kirkossa tulee meille(mieheni kuuluu kirkkoon). Tämä on tälläinen kompromissi, kun toinen haluaa kirkossa ja toinen (eli minä) ei ole käynyt edes rippikoulua!
  21. Varattiin tänään tuo J:n mainitsema hotelli, ihana kuulla hyviä kokemuksia siitä! Matkaan lähdetään tammikuussa 2008, vaikka häät onkin jo syksyllä. Ajateltiin , että kivempi talvella mennä, kun täälläkin on syksyllä monesti lämmin. Ja tietty tuo sadekausi asia, eli silloin pitäisi kai olla varmemmin hyvä sää. Ollaan jo ihan innoissaan! ;D
  22. Itse en haluasi, että ystävät jotka ovat osallistuneet polttareihin eivät saisi kutsua häihin. Samaa mieltä on myös mieheni. Polttareissahan juhliminen liittyy kuitenkin juuri naimisiin menoon. Itse loukkaantuisin ainakin jos "kelpaisin" polttareihin mutten häihin. Ajattelisin ettei ystäväni halunnut minunun olevan paikalla tärkeänä päivänä. Meilläkin kutsutaan hyvät ystävät, läheisiet ja sitten sukulaiset joiden kanssa ollaan tekemisissä. En oikeasti ymmärrä häitä joissa ei kutsuta ystäviä vaan sukulaiset ja nämä oikeasti läheiset ihmiset (ystävät) jotka ovat monille kuin omaa perhettä jätetään tylysti pois budjetin takia. Mut jokainen tyylillään. Niin ja hyvä idea on myös bileet ystäville erikseen ja miksei sitä voisi soveltaa niinkin, että bileet sukulaisille, kun häihin ei pysty kaikkia kutsumaan.
  23. Sukulaisen häät noin viis vuotta sitten olivat kaikkea sitä mitä itse en häihini halua. Ruoka oli minusta liian arkista häihin ja mitään yö/iltapalaa ei ollut. Kaikki juomat olivat maksullisia, humppabändi, rahan keruuta morsiammen ryöstössä(todella noloa!), ja muuta kiusallista ohjelmaa. Puhumattakaan ettei ollut istumajärjestystä ja sitten istuttiin jonnekkin vain mihin sattui mahtumaa. Meidän häissä panostamme ehdottomasti kunnon ruokaan myös yö/iltapalaan ja juomiin. Sekä kunnon bändiin mikä soittaa meille alle kolmekymppisille sopivaa musiikkia. Mielummin kutsutaan vähemmän vieraita jotka on meille tärkeitä ja tarjotaan kaikille mukavat häät eikä meiningillä 120 virasta rupubudjetilla ja lahjat ja rahankeruu vielä vierailta! Kiitoskorttia ei edes saatu. Enkä tarkoita , että meillä olisi todella iso budjetti, mutta järkeä käyttämällä ja uskomalla , että esimerkiksi ruasta pitää olla valmis maksamaan tietty määrä.
  24. En ole kuullutkaan, että vieraille pitäisi antaa jokin lahja. Tietysti voi olla kiva idea, mutta itse vierastan kaikkea krääsää, ei varmaan tehdä mitää hääkarkkejakaan. Minusta tarkoitus on, että vieraat juhlivat kanssamme meidän päivää ja saavat hyvää ruokaa, juomaa, nauttia (toivottavsti kivasta) tunnelmasta, musiikista ja toivottavasti kaikki viihtyy. Tietysti kiitoskortit lähtee kaikille. Ja kaasoille ja bestmanille kiitoslahjat myöhemmin!
  25. Me varattiin Naantalin kylpylästä, huoneen luovutus klo 18.00, aamupala huoneeseen, kylpylässä voidaan käydä uimassa ja saunassa. Ei otettu hääpakettia, mutta hieman "parempi" huone sieltä "laivahotellin" puolelta. n.211e tulee maksamaan. Kaasot tai sukulaiset tuo meidän laukun ja ehkä jotain muuta kivaa huoneeseen valmiiksi. (ei haluttu maksaa hääpaketin ruusun lehdistä ja kuoharista ylimääräistä ja huoneen luovutuskin olisi ollut jo 15.00, halutaan rauhassa heräillä ja viettää yhdessä päivää ilman kiirettä)
×
×
  • Create New...