Mardinia

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Mardinia

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/23/77

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kotka
 1. Ehdottomasti äiti oli kutsulistalla polttareihini! Myöhemmin myös selvisi että hänen vastuulle oli annettu "pukeutumiseni" vaikka olinkin vihjaillut että en mitään typerää pukua päälleni halua. Puku olikin loistava valinta ja kukas muu sen olisikaan paremmin osannut valita kuin oma äitini joka tuntee minut parhaiten.
 2. Tässä sitten minun rakas yhdistelmä.
 3. Hyvin tuntuu Egypti jakavan mielipiteitä Itse olemme lähdössä helmikuussa 2008 häämatkalle Sharmiin. Pääsen irtautumaan töistä ainoastaan 10 päiväksi joten 8 päivän reissu silloin tiedossa. Muiden kokemuksia olisi kiva lukea lisää. Mulle ei ole niin väliä onko niitä muita ihmisiä siellä paljon vai ei, kun mulla ei riitä silmiä kuin ihanalle aviomiehelleni ;D
 4. Meille tulee näitä Sisällä tietenkin vihreitä sydäntikkareita
 5. Kihlassa 1x 0,08ct sekä 4x 0,01ct, tyyliin : o : Vihkissä 9x 0,10ct.
 6. Minulla on kihlassa J M 060606 Kovasti paljon ja sulhasella M J 060606 Kovasti paljon. Sulhasen kihla on myös vihkisormus joten kihloihin mennessämme kaiverrus tehtiin niin ylös että myös toinen kaiverrus mahtuu. Vihkeihin siis tuli Ikuisuusmerkki eli 8 kyljellään M 160607 sekä minulle ikuisuusmerkki J 160607. Niin joo,tuo kovasti paljon tulee siitä kun sulhanen sanoo aina että rakastan sinua niin kovasti paljon.
 7. Ainakin NationalPenistä saa tilattua pieniäkin eriä kyniä melko halvalla. www.penseurope.com Kannattaa lähettää tarjouspyyntö. Saimme painatuksen aivan ilmaiseksi kun monissa muissa paikoissa painatuksen lähtöhinta oli jo n.40€.
 8. Me meinataan nauttia Suomen kesästä suomessa jos vaan ilmat ovat yhtä ihania kuin viime kesänä. Häämatkaa suunnittelemme syys-lokakuulle jolloin on ihana lähteä pimeää ja kylmää pakoon.
 9. Mekin suunnittelemme häämatkaa ja Bali tuntuu olevan se ykkösvaihtoehto. Joten nostetaan tätä. Ihanalta kuulostaa mutta kaikki lisätieto on tietysti tervetullutta.
 10. Me maksamme kaasojen kampaukset ja meikit.
 11. Minä en heitä kimppuani vaan ojennan erillisen kimpun, omaa en kuitenkaan kuivata vaan jaan sen osiksi ja vien vaarin ja papan haudalle.
 12. Juuh,kyllä tietää. ;D Käy usein kurkkimasssa olkani yli kun täällä olen. On ollut tyytyväinen kun ollaan löydetty täältä jotain ideoita häihin. Ja odottelee välillä kärsimättömänä että eikö muka siihen ja siihen ketjuun ole tullut vastauksia... ;D On hän vaan niiiiin ihana
 13. Meillä sormus ostettiin marraskuun lopulla kun mieleinen sattu silmään ja liikkeessä oli muuttoale, kaikki -50% ;D Häät kesäkuussa. Sormus odottaa tosin vielä kaiverrusta,tehdään se samalla kun sulhon kihla/vihki kaiverretaan ja kiillotetaan.
 14. Minä saan tämän ihanaisen sormeeni 16.06.2007 Vaikka en koskaan ajatellut haluavani tavallista rivaria niin kokeiltuani tätä kihlani viereen niin olin aivan myyty. Hinnan nähtyäni ja siitä toivuttuani sulhoni onneksi muistutti että oli muuttoale menossa ja hinnoista pois -50%. Joten tätä nyt sitten iltaisin aina välillä (lue; joka ilta) katselen ja huokailen
 15. Me ajateltiin tilata reilusti mustekyniä joissa lukee meidän nimet ja hääpäivä. Jos laitettaisiin vieraskirjan luo nätisti esille ja lappu viereen että kun olet kirjoittanut kirjaan niin saat kynän muistoksi häistämme. Tai jotain sen tapaista,homma vielä hieman mietintämyssyn alla ;D