Rottation

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Rottation

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/30/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Maksettiin yks vuokra ja lyhennettiin häälainaa...
 2. Ihan täydestä peestä toi että nimenvaihdoksen yhteydessä tulee merkintä ajokorttiin 103(1) kaksoiskappale = varokaa! rouva liikenteessä! Ihan kuin mussa olis jotain vikaa.
 3. Nyt kun häistä on kulunut jo muutama kuukausi, kerron kokemukseni Kassiopeiasta. Kosmetologin tekemät kynnet eivät kauaa pysyneet, mutta rakennekynsillehän ei voi takuita antaa. Kampaus pysyi hyvin ja oli nätti. Meikkiin vein oman meikkivoiteen (Kanebon liquid finish) ja kokemukseni mukaan meikki onnistui.
 4. Siis rasvoittuvalle iholle nimenomaan öljytön!!!
 5. Kävin Kassiopeiassa koekampauksessa, koemeikissä ja sitten minulle tehtiin rakennekynnet. Kynnet onnistuivat loistavasti, ja tekijä oli vuosi sitten valmstunut kosmetologi, Sokoksessa kynsiä kehuttiin heti vaikkei niissä ollut päällä edes lakkausta. Samaa ei voi sanoa meikistä. Minulla on rasvoittuva pintakuiva sekaiho, joka on tosi ongelmallinen. Yleensä itse tekemäni meikki kuitenkin pysyy hyvin, mutta tämän Grimas-väreillä tehdyn meikin pysyvyys oli jotain tunnin mittainen. On tosi hassua että kampaaja/meikkaaja/stylisti kertoi käyneensä koulua ½ vuotta lukion jälkeen. No, ilmeisesti kokemusta ei oikein ole vielä kertynyt niin paljon että olisi osannut minut meikata. Otan oman meikkivoiteeni mukaan kun menen sinne lauantaina. Onneksi silmämeikki onnistui hyvin. Ihmettelen vain että saa sitä kaikilla koulutustasoilla käyttää nimikkeitä... Kampauksesta kerron sitten lisää häiden jälkeen, mutta Kassiopeian kosmetologi oli tosiaan minusta asiansa osaava.
 6. Ulvilan nuorisoseuran talosta voin kertoa sen verran että olimme siellä käymässä kun katsastimme eri vaihtoehtoja hääpaikaksemme. Talo on todella huonokuntoinen! Katto on vesijäljillä ja varmaankin homeessa, vessat vanhat kuin anopit (tosin kyllä ihan siivotut), kaikki pinnat kuluneet puhki. Talo oli sisältä ja ulkoa suuren remontin tarpeessa! Ainoa hyvä puoli talossa oli että neliöitä löytyi ja yläkerrassa oli hyvin tilaa myös morsiamelle, kaasolle ja bändille. Mä en itse vuokraisi sitä paikkaa ikipäivänä, sillä koristelulla saisi peittää virheitä, joka tulisi kalliimmaksi kuin vuokrata uudempi talo. Enkä sano että vanha olisi ruma, mutta siellä olivat pinnat aivan kuluneet ja homeisen, tunkkaisen näköiset. En suosittele.
 7. Voi tsiisus, meillä on häät 21.7. ja onneksi ei varattu Rientolaa, vaan pienitöisempi Mies-Laulun talo! Sympatiani niille kahdelle parille, jotka joutuvat etsimään uuden hääpaikan palon takia! :-/
 8. Mä olen neuroottinen listojentekijä Huomenna Frankfurttiin ja tein listan: KÄSIMATKATAVARAAN: · puuteri, huulipuna · purkkaa · korvakipuihin lääkettä, tulpat · matkapahoinvointilääke · sontikka · tulitikut · informaatiota kohteesta, passi ym. LÄÄKKEET: · reseptilääkkeet, reseptit · matkapahoinvointi · särkylääke · lacto seven, hiertymälaastareita VAATTEET: · rintsikoita · sukkia · alushousuja · siistejä pukuja · sukkahousuja · baarivaatteet · bikinit · yöasu · t-paitoja · housuja · pitkähihaisia · vöitä · kenkiä <3 MUUTA MUKAAN OTETTAVAA: · kännyn laturi · rannekello · sormus · kamera HYGIENIAPUSSIIN: · sampoo, hoitoaine, kasvopesu, kuorintahanskat · rasvat · aurinkorasva · harja, kampa · hammasharja ja –tahna · dödö · hajuvesi · pinnejä, hiuslenkkejä · hiuskiinne · karvojen ajeluvehkeet · meikit · itseruskettava
 9. Istumajärjestys 26.01.2004 23:27 Istumajärjestykseen löytyy malleja joka lähtöön riippuen pöydän mallista ja tietysti seurueesta. Yhteistä niille on kolme perusajatusta: kahta miestä tai kahta naista ei aseteta istumaan vierekkäin, aviopareja ei sijoiteta vierekkäin sekä arvojärjestyksessä ensimmäinen nainen asetetaan isännän oikealle puolelle ja vastaavasti ykkösherra emännän oikealle puolelle. ^KOPIOITU MTV3-INTERNET-PALVELUSTA ^ Sitä vaan että mikä on häissä arvojärjestys?
 10. Mä varasin nyt ajan sieltä Pick'n'Payn studiosta. Siinä on kampaaja samassa paikassa. Rakennekynsien hinta on 85-105 euroa, mutta jos laatu on kohdallaan niin ei se kirpaise.
 11. EI MITÄÄN YHTEISLAULUA, KIITOS! Mauttomuuden huipentuma ja tylsää kuin joulupukin partaterä.
 12. Halvimpia kertakäyttöastioita olen löytänyt Citymarketista tähän mennessä. Tiimarin tuotteissa on hinta noussut ikävästi. Ennen sieltä sai kaikkea pikkukrääsää melko ilmaiseksi. Käykää läpi myös kaikki alekaupat kuten Hala-Halli, Hintakaari, Talousmarkka jne. mitä omilla paikkakunnillanne onkin.
 13. Sanoisin että Yotuelin valkaisupuikolla lähtevät värjäytymät hampaista. Poltan tupakkaa ja tuolla kynällä saan nikotiini ym. tahrat pois!
 14. Itse olisin sitä mieltä että jos kappale voidaan liittää vasemmistoon tahi oikeistoon, tai jompi kumpi sitä kuuntelee ahkerasti, pitää omanaan, on leimattu poliittiseksi jne. voisin sen tähän ketjuun liittää. Agit popin aikoihin nuoruustangoa ovat kuunnelleet enemmänkin taistolaiset.
 15. Meillä oli tänään hääpalaveri ja mietittiin että vihkimisen jälkeen jäisimme paikallemme, vieraat tulisivat onnittelemaan ja ottaisivat heti maljan käteensä onnittelujen jälkeen.