Jump to content
Naimisiin.info

Ee Enkeli

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ee Enkeli

  • Syntymäpäivä 03/06/1981

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

519 profiilin katselua

Ee Enkeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ee Enkeli

    Kaaso raskaana

    Kun mä menin naimisiin, mun sisko oli kaasoni, ja hän oli häitten aikaan viimeisillään raskaana (laskettuun aikaan oli pari viikkoa). Mua eikä siskooni EI haitannu kumpaakaan häitten suhteen yhtään hänen raskautensa. Hän teki, mitä jaksoi... eikä hänelle kyllä tainnu muita hommia tullakaan kuin polttareitten järjestäminen ja morsiuskimpun piteleminen kirkossa. No, meillä olikin tosi pienet häät, koska ei haluttu isoja. Joo, ja minä olin sellainen morsian, joka oli tosi innoissaan oman vihkimisen lisäksi myös kaasolle tulevasta vauvasta .
  2. 0 [ch8364] siihen sisältyy majoitus reilulle kahdellekymmenelle ja paikka on aivan ihana, veden äärellä, Saimaan rannalla, niemessä.. ja se on oma kesähuvila
  3. Otan mieheni sukunimen. Ja sen sukunimisiä on Suomessa vain muutama kpl. Oma sukunimenikin on melko harvinainen, mutta haluamme, että meillä on sama sukunimi, jotta sitten jos saa lapsia, niin kaikilla on sama sukunimi. On tuo harvinaisuus siinä mielessä tärkeää, että jos miehen sukunimi ois joku Virtanen, niin sitten hän ottaisi minun sukunimeni... Ja tärkeää on toki myös, että nimi sopii. Etunimeeni sopii onneksi mainiosti mieheni sukunimi.
  4. Meillä ei näy mitenkään... miten vois järkevällä tavalla näkyäkään....? Mun työ on malli ja valmistun joskus tuossa (toivottavasti) myös opettajax, mies on di. Molemmat harrastetaan juoksemista sekä kuntosalilla käymistä ja minä ennen ratsastin.
  5. Oon aika huono noissa kielissä, mutta suomenkielinen Ave Maria kertoo ainakin joulusta "anna harras mieli joulu puhain tuo..... johda meistä jokainen poikas luo Ave Maria..." Eli siinä lauletaan Jeesuksen äidille Marialle. Mennessä meille tulee Mendelsson ja takasi tullessa Oodi ilolle. Häävalssina Akselin ja Elinan häävalssi. Edit: En tiedä, onko Ave Mariaa käytetty hautajaisissa, mut olihan tuolla jollain Bachin Air marssina, kun se taas minulle tuo mieleen eräät raskaat hautajaiset. Eli jotkut kappaleet on ilmeisesti monikäyttöisiä.
  6. Aarrght... en laiskana jaksanu alkaa selaamaan koko ketjua läpi... Voisko joku olla ystävällinen ja kertoa, että missä vaiheessa nimenmuutos kannattaa tehdä? Heti häiden jälkeenkö? Ja minne kaikkialle pitää ilmottaa? maistraattiin? poliisiasemalta uus ajokortti? mites passi? kelalle? yliopistolle? pankkiin (nordea, uus visakortti)? kirjastoon? vakuutusyhtiölle (if)? seurakuntaan menee tieto automaattisesti ja minne muualle? ja? ja? Oon tietämätön ja joiltain kun oon kysyny, nii vastaus on, että en muista...
  7. Käytiin eilen vilkasemassa sormuksia ja vajaan puolen tunnin etsinnän jälkeen löytyi sopivat ja ostettiin ne (siis meille molemmille tulee vihkisormus, koska kihlasormuksia ei olla ostettu). Nyt ovat kaiverrutettavana ja mun sormus myös pienennettävänä. Ja ihanat sormukset löytyi! Eli kyllä sen hyvin ehtii, valinnan varaa löytyy. Mutta kultasepälle kannattaa toki antaa aikaa. Meillä nyt reilut kax kuukautta häihin, joten kultaseppä saa rauhassa tehdä työnsä.
  8. Meillä häihin on jotain kax ja puoli kuukautta mutta sormuksia ei oo vielä hankittu. Ajateltiin mennä katselemaan tässä lähi aikoina. Kyllä mielestäni vielä ehtii. Tai ainakin me ollaan yleensä aika nopeita tekemään tollasia päätöksiä, joten luotan, että löytyy hyvät. Meille molemmille tulee siis vihkisormus, koska kihlasormuksia ei olla hankittu ollenkaan.
  9. Mä EN haluais pukuuni röyhelöitä, leveää helmaa, hihoja, pitsiä... siinä ne tais lyhyesti olla. :
×
×
  • Create New...