Jump to content
Naimisiin.info

sussiliina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    70
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by sussiliina

  1. Oikein mukavaa matkaa kaikille jotka matkaatte Zakinthoksen saarelle :)

    Olimme itse siellä viime vuonna elokuussa viikon ja nyt tulimme pari viikkoa sitten sieltä taas.

    Viime vuonna kävimme läpi kaikki aurinkomatkojen järjestämät retket ja voin vain suositella niitä! Ehdottomasti antoi toidella kaikenkattavan kuvan kauniista saaresta.

    Tänä vuonna vuokrasimme auton ja ajoimme itse pari päivää saarta läpikotaisin ja hauskaa oli!

    Omalla autolla pääsee todella huikaiseviin paikkoihin, sellaisiin joihin bussilla ei ole mitään asiaa.

    Saari on täynnä ystävällisiä ihmisiä ja mielettömän hyvää ruokaa, esim stifado eli lihapata on todella maistamisen arvoista!

    Toinen mahtava ruoka on Souvlaki eli varras. Tietenkään unohtamatta Tzatzikia ja viininlehtikääryleitä. Nam!

    Itse olemme molemmilla kerroilla majailleet kalamakissa, hotelli Louros Beachissa ja aina olleet todella tyytyväisiä.

    Ihanan rauhallinen paikka eikä lentokoneiden äänetkään meitä häirinneet.

    Kysykää jos jotain haluatte tietää...

  2. Itse puolestani en voi mitenkään kehua Väänäsen pitopalvelua viime kesästä...

    Aluksi saimme luvan itse tehdä osan tuotteista mutta sitten yhtäkkiä emme saaneetkaan tehdä, kaikki pitikin tilata heiltä.

    Monen kädenväännön jälkeen saimme luvan tehdä muutaman tuotteen kuitenkin.

    Juhlien aikana sattui monta todella typerää juttua jotka aiheuttivat paljon mielipahaa..

    mm. tarjoilijat alkoivat siivoamaan juhlapaikkaa puoli tuntia ennen juhlien päättymistä ja heittivät mm.vieraidemme hääkonvehtirasiat roskiin kun muka olettivat etteivät ota niitä mukaan.

    Seurauksena se että jouduin häiden jälkeen tekemään monta uutta rasiaa ja postittamaan niitä vieraillemme jotka halusivat ne muistoksi.

    Toiseksi meidän kaitaliinat heitettiin roskiin vaikka ne olivat puhtaat ja olin ajatellut hyödyntää ne myöhemmin uudestaan.

    Kolmanneksi minun tekemät paperiruusuköynnökset rutattiin roskiskuntoon vaikka nekin piti pelastaa myöhempää tarkoitusta varten...niitä oli vain 200 kpl:lta jotka meni roskiin Väänäsen toimesta...

    Neljänneksi: iltapalalla piti olla rieskaa mutta se oli unohdettu hankkia.....

    Viidenneksi: tämän naisen kanssa ei ole voinut mistään neuvotella vaan olen saanut todella törkeää palvelua, en mitenkään voi kehoittaa ketään tilaamaan häneltä juhlien ruokapalvelua.

    Ruoka oli osin syötävää , mutta ei mitenkään kehuttavaa...

    Onneksi juhlat onnistui muuten todella hyvin eikä tämä nainen onnistunut pilaamaan meidän rakkauden täytteistä juhlaamme...

  3. Itsellänikin bellabellasta todella huono kuva, vaikka vain yhden kerran siellä käynyt.

    Näillä sivuilla jo aiemmin mainitsinkin asiasta.

    En todellakaan mene suosittelemaan kenellekkään, paitsi siinä tapauksessa että haluaa itselleen pahan mielen ja rahan menetyksen   :(

    Itsellä laitettiin kynnet bellabellassa päivää ennen häitä, siskoni sanoi heti kynnet nähtyään että onpa huonosti viilatut ja suttuiset.

    Viisi päivää häiden jälkeen oli jo kaikki kynnet irronneet ja tipahdelleet kuka minnekkin....

    Kun ensimmäinen kynsi putosi niin kävin näyttämässä kynsiä kotikaupunkini kynsihoitolassa ja sanoivat heti että kynsien väliin on päässyt ilmaa ja siksi putoilevat.

    Sellainen virhe kuulemma jota ei ammatilaiselle oikeasti pääse tapahtumaan, ja se on korvattavissa oleva juttu.

    Reklamoin bellabellaa mutta tähän päivään mennessä (kolme kuukautta kulunut) ei ole tapahtunut muuta kuin se että olen saanut todella törkeää sähköpostia heiltä.

    Päällikkö ei ole vaivautunut mitenkään puuttumaan asiaan vaan asiaa "hoitaa" joku heidän työntekijä!

    Olen laittanut nyt asian menemään kuluttuja-asiamiehelle ja sitä kautta eteenpäin.

    Kuluttaja-asiamiehelle kun näytin sähköpostit jotka olen heiltä saanut niin hän oli aivan järkyttynyt miten kukaan voi kirjoittaa sellaista tekstiä...tekisi mieli laittaa se tännekin näytille mutta taidanpa vielä ainakin toistaiseksi jättää laittamatta.

    Mutta niin vihaksi pistää tuollainen homma että huh, huh!!

    Joten hankkikaapa kynnet muualta, sieltä missä homma osataan tehdä.

  4. Jadella: Onnittelut loistavasta valinnasta pitopalvelun suhteen !

    Väänäsen kun olisit mennyt valitsemaan niin olisit saanut roppakaupalla hyvin todennäköisesti ikävyyksiä ja mielipahaa.

    Meidän häiden jälkipuinti jatkuu vielä sillä meillä oli Väänäsen pitopalvelu ja onnistuivat kyllä tunaroimaan oikein kunnolla.

    Laskun loppusummakin oli noussut reilulla neljällä sadalla eurolla viikko häiden jälkeen kun loppulasku tuli...vaikka sopimuksessa luki jotain aivan muuta   >:( >:(

    Onneksi minulla on kaikki paperilla ja nyt niitä todella tarvitaan kun lakimies niitä tutkii...

    Kaikki tunarointi ei kuitenkaan mene yksin Väänäsen piikkiin vaan hänen ammattitaidottoman henkilökuntansa piikkiin joka mm. heitti roskiin (juhlien vielä ollessa käynnissä) vieraidemme hääkarkkirasiat jotka olin kovalla työllä käsin askarrellut, samaten roskiin meni kaitaliinat jotka olin ajatellut jatko hyödyntää askartelussa jouluna (tiesivät asiasta) ja sitten he tuhosivat kaikki 200 kpl itsetehtyjä paperiruusuja tunkemalla ne pahvilaatikkoon vaikka toisin oli sovittu!!

    Onneksi tulin tietämään asiasta vasta pari päivää häiden jälkeen...muuten olisi mennyt kyllä hääyökin siitä mielipahasta pilalle.

    Luulenpa että Oulusta todellakin löytyy kaikille hyvä pitopalvelu niin ettei tarvitse riskeerata häitänsä ottamalla ammattitaidoton Väänäsen pitopalvelu ja jännätä sitten että miten käy..

  5. No niin, rouvana ollaan onnellisesti oltu reilut kaksi viikkoa   :)

    Tässä vähän käytännön kokemusta Turkansaaresta, jos joku vaikka suunnittelisi siellä viettävänsä häitä....

    Paikkana aivan loistava jos vieraita n.50 henkeä.  Meillä sattui satamaan vettä mutta vieraat viihtyivät silti loistavasti ja hauskaa oli.

    Kirkko todella tunnellmallinen ja ihana pienelle porukalle ja hyvänä etuna se, että juhlapaikka heti miltei vieressä.

    Vessat ovat ulkona mutta todella siistit ja mukavat. Sähkövessa on olemassa mutta sitä saa käyttää vain morsian sekä vanhukset tai invalidit.

    Ulkona olevan tanssilavan päälle kun hommaa  kunnon katoksen niin tanssit sujuvat hyvin sateellakin siellä.  (eipä ainakaan meille tullut hiki  :))

    Ainut miinus on tämänhetkinen ravintolan/pitopalvelun pitäjä joka ei aivan toimi niinkuin toivoisi.

    Ruoka toki oli hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta....

    Kakku ei ollut sellainen kuin piti, emme saaneet loppuja ruokia mukaamme vaikka siitä oli sovittu, työntekijöillä oli kova kiire ruveta siivoamaan pöytiä kesken illan, sillä seurauksella että olivat heittäneet vieraidemme muistot roskiin! Yms.

    Pitopalvelun emännän asiakaspalvelu oli todella yrmeää ja hyvin vastahakoista kaiken kaikkiaan. Lapsi vieraista hän laskutti saman verran kuin aikuisista eli 32 € /hlö!!

    Mutta onneksi ei kuitenkaan onnistunut pilaamaan juhliamme!

    Kaikenkaikkiaan siis juhlapaikkana todella hieno ja ihana.

    Me saimme ainakin kovasti kehuja paikan valinnasta vierailtamme   :)

  6. Itse oltiin viikko sitten viinanhakureissulla ja käytiin juuri tuolla superalkossa.

    Oli kyllä aika kolkko paikka mutta todellakin oli halpaa  :)

    Siellä ei ollut noita kärryjä mutta laivalla oli, jotka tosin loppui kesken joten kannattaa mennä heti ostamaan kun menee laivaan ja kauppa aukeaa!

    Me itse tuotiin ihan käsipelillä kaikki juomat ( 3 litran valkkari pönttöjä 4 kpl, 3 litran punkku pönttöjä 6 kpl, mäyräkoira viru valgeaa, mäyräkoira saarenmaata, kaksi laatikkoa olutta ja yksi laatikko siideriä) ja hyvin meni kun vain pakkasi ne oikein  ;D

    Meillä oli yksi pyörillä kulkeva matkalaukku johon laitettiin viinipöntöt ja sitten kaljakärryt johon pakattiin muut kauniiseen pinoon ja hyvin tuli kotiin saakka.

    Olihan kädet kyllä aika puhki kun laivasta pääsi vihdoin autolle mutta kyllä sen jaksaa kun tietää että hyvän asian puolesta sen tekee   ;D

  7. Niin ja varoituksen sanana muistakaa tämä:

    Väänäsen pitopalvelu on ottanut käyttöönsä sellaisen tavan että siinä vaiheessa kun teet varausta niin tulee heti lasku noin puolesta siitä summasta joka ajatellaan olevan lopullinen.

    Eli lasku napsahtaa heti postiluukusta kun varauksen olet tehnyt vaikka juhlat olisivat vasta joskus ensi vuonna. Se on kuulemma ns.varausmaksu vaikkakin aika suuri sellainen   >:(

    Muut firmat eivät Oulussa moista harrasta joten tämä saattaa tulla joillekkin yllätyksenä.

  8. Vuokraa koskilinjoilta bussi jolla kuljetatte vieraat Oulusta Muhokselle ja sitten vihkimisen jälkeen takasin Ouluun jos juhlapaikka olisi Oulussa....

    Tuo 32 km:n välimatka ei minusta ole mitenkään paha kuljettavaksi ja bussi ei kauhean kallis ole.

    Meillä kuljetetaan koskilinjojen museobussilla vieraat Oulusta Turkansaareen ja sitten takasin illalla (juhlat ovat myös turkansaaressa) ja bussi maksaa 280 €.  

    Kannattaa miettiä tuota vaihtoehtoa jos vieraista suurinosa on Oulusta...

    Meillä reilu puolet vieraista tulee omilla autoilla ensin noin 600 km päästä  joten kyllä ihmiset ovat valmiita vähän matkustamaan jos kokevat häänne tärkeiksi   :)

×
×
  • Create New...