Katjuska76

Rouva
 • Content count

  559
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Katjuska76

 1. Niin otsakkeessahan se jo tulikin.. Antakaas tulla dokumenttia.
 2. Kiitos! Kiva "kuulla" sustakin pitkästä aikaa!

  -Katjuska76-

 3. Kinkkusalatti, tonnikalasalaatti, patonki, tuorejuustoja, ruisleipää, lisäksi oli jauhelihapasteijoita. Iltapala oli siinä kello 21.30. Bileet jatkuivat aina 04 asti. Tosin vanhempi väki häippäs siinä kello 02.
 4. Oli TODELLA haikeaa.
 5. Mun käsittääkseni se on ihan yleinen käytäntö, että kirkon jälkeen on se valokuvaus ja vieraat siirtyvät juhlapaikalle siinä välissä, kun pari on kuvassa ja vieraille voi tarjota jotain odotus aikana.
 6. Vähän hankala katsoa kun joka kuva pitää erikseen avata.
 7. 271006 Raision maistraatti
 8. Miksköhän poliisin sivulla lukkee lääkäristä ja tosta toisesta asiasta.. :-?
 9. Mites kun ajokortin uusimista varten pitää käydä lääkärissä (lääkärintodistus) niin kannattaako lääkäriin mennä vasta nimenmuutoksen jälkeen? Muoks muoks.. http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pag...2256BC3004463DB Mitä tarkoittaa tuo.. kirjallinen todistus ajotaidon säilymisestä (luotettava selvitys ajotaidon säilymisestä tai tutkinnon vastaanottajan antama todistus hyväksytyn ajokokeen suorittamisesta)
 10. Mä ihan nettisivuista päättelin, ettei leikkoa olisi.. En oo käynyt, kun ei oo tarvis. Kaikki kukat hommaan normaalisti kukkatalosta.
 11. Menette sinne maistraattiin tekemään sen tutkinnan. Siellä on todistajat sitäkin varten. Niin me teimme.
 12. Meidät vihitään Raision maistraatissa ja tapasimme vihkijän kun veimme nuo esteidentutkinta laput suoraan sinne.
 13. Kyllä Virosta saa tuoda niin paljon kun vaan autoon mahtuu.
 14. Meillä bailut alkaa kello 18. Ja booli kannetaan esille heti kahvin jälkeen eli varmaans iinä klo 19.
 15. Meidän bailuissa tulee olemaan meidät mukaan lukien 18 henkeä. Ostettiin 4 päkkii sakua (alle 10e päkki) 2 golden cup the mansikka (eckerö laivalta (14.90e päkki) 2 golden cup the perryä (eckerö laivalta 14.90e) 3 päkkii 40% saarenmaata ( olisko ollu jotain 45e sadamarketista) puol litraa vana tallinn cream likööriä (en muista hintaa) puol litraa brandyä (en muista tämänkään hintaa)´ Bileemme luonne on juomapainoitteinen, joten siksi suurehko viina määrä.
 16. Joo kukkatalo rules. Mäkin hankkisin sieltä kukkaseni, jos ei mun miehen systeri olis siellä duunissa ja häämme on salaisuus. ;D
 17. Kauppilassa ei varmaankaan ole leikkoa. http://www.kauppila.fi/
 18. Kyllä sinne saa tilattua ihan mitä vaan, mutta tosta tukusta tilaamisesta (itse) en tiedä. Mutta pari viikkoa voi olla liian lyhyt aika, jos haluaa jotain erikoisempia kukkia (siis ihan mistä vaan tilattuna).
 19. Raision kukkatalo. Esm gerberat olikos se nyt 2e kpl. Muissa kukkakaupoissa 3-4 e.
 20. Mä käyn ainakin 2 viikkoa ennen ja juuri nilleen, että meen koemeikin(kin) jälkeen bilettämään, että tiedän miten se pysyy.
 21. Totta hemskatissa voi laulaa.
 22. Meil on bileissä 18 henkeä. Boolia n 2l per nenä. Siideriä 3 päkkiä ja olutta 4.