Tinsi

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Tinsi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. Tällaisia sekoiteltavia sulhanen-morsian vaihtoehtoja myyvät ainakin ulkomaiset nettikaupat: http://www.weddingmountain.com/p-590-ethni...ke-toppers.aspx Näyttäisi olevan tarjolla vaaleaihoista sulhasta ja morsianta molempia blondi, brunetti tai punahiuksisena variaationa.
 2. Onko kellään kokemusta Kukkatertusta Puutarhakadulla Mikaelin kirkon vieressä? Kävin tänään kysymässä tarjousta sieltä hääkukista ja sain todella hyvää palvelua ja nuorekas myyjä ymmärsi heti mitä tarkoitin, eikä hintakaan mielestäni ollut paha. Ajattelin ottaa sieltä kukat, mutta olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ennen lopullista päätöstä.
 3. Juu, meillekin Maarian pappilan emäntä nimen omaan sanoi, että juomat pitää tuoda itse, kun heillä ei ole A-oikeuksia. Ja pappilan pihapiirissä on erillinen leivintupa, jossa voi tanssia, kun päärakkenuksessa ei oikein ole tilaa tanssimiselle.
 4. USA:sta saa ainakin tilattua kertakäyttölautasia haluamansa värisenä ja haluamallaan tekstillä. Esim eBayssä on näitä myyjiä, kuten: http://stores.ebay.com/Milestone-Occasions Noilla on joillain vielä silleen, että kun tilaa lautaset, niin saa cocktail-lautasliinat kaupan päälle. Ja värivaihtoehtoja on aika kiitettävästi. Ei toi tietenkään halvin vaihtoehto oo, mutta ei nyt mitenkään älyttömän kallistakaan. Ja ihan hauska idea oikeestaan Ite mietin, että jos tarjotaan myöhemmin illalla vielä iltaplaa, niin sen vois tarjota kertakäyttöastioilta, koska pitopalvelu tuskin kahteen kertaan niitä astioita tiskaa samaan hintaan.
 5. Meillä on hääjuhla Maarian Pappilassa ja olisi tarkoitus näillä näkymin ottaa ruuat Siru-Maariasta. Saimme alustavan listan, josta voimme ruokalajeja häihimme valita ja hyvältä ja monipuoliselta vaikutti. Kaipailisin kuitenkin vielä enemmän kokemuksia Siru-Maariasta, ja jos jollain sattuisi olemaan valokuvia heidän tekemistään hääkakuista, niin niitäkin olis tosi kiva nähdä
 6. Jee! Kiva jos niitä kuvia löytyy, siristiina Laitoin sulle yksityisviestiä.
 7. Olisiko kellään kuvia Maarian pappilasta kesällä? Meidän olisi tarkoitus juhlia siellä häitämme ja kävimme katsastamassa paikan muutama viikko sitten ja kivalta näytti. En oikein löytänyt netistä kesällä otettuja kuvia pappilan pihapiiristä ja haluaisin nähdä, miltä ympäristö näyttää kun puissa on lehdet ja kaikki on vihreää.
 8. Mikaelinkirkossa ehdottomasti! Muutama kuukausi täytyy vaan vielä jännittää sen varauksen kanssa... Heti kun näin Mikaelinkirkon ensimmäisen kerran, niin päätin että meidän häät pidetään siellä (siinä vaiheessa olin tosin tuntenut sulhoni vasta pari viikkoa ;D )
 9. Tietoa ja muutama esimerkkikuva syötävästä kullasta löytyy täältä: http://www.delafee.com/index.php?cPath=45&...page=ediblegold Googlettamalla (edible gold) löytyy aika paljon tietoa ja kauppoja mitkä tuota myyvät levyinä tai siroteltavana hileenä.