Memmuli85

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Memmuli85


 1. Samaa mieltä olen. Ylipäätään ajatus siitä, että rahalahjatoive tarkoittaisi automaattisesti sitä, että hääpari haluaa maksatuttaa juhlansa vierailla tuntuu vähän kummalta :-? . Luulisin, että suurimmalla osalla syy siihen, että tavaraa ei toivota, on juuri se, kun kotiin ei vaan kerta kaikkiaan mahdu tai tarvita lisää tavaraa. Aika hölmö saa olla, jos jättää häiden kustantamisen lahjarahojen varaan - mistäpä sitä tietää, kuinka paljon rahaa edes tulee.

  Olen aivan samaa mieltä. Meillä ainakin toivottavasti sukulaiset ymmärtävät kun haluamme mielummin rahaa häämatkaa varten kuin mitään turhan päivästä ja ei meidän sisustukseen sopivaa tavaraa. Häät muuten kustannetaan omasta pussista koska olemme säästäneet sitä varten.

  Niin ja tuohon alkuperäiseen lisään vielä että kyllä minäkin maksaisin pääsymaksun jos muuta lahjatoivetta ei ole.


 2. En pelkää, aion itse olla mukana järjestelyssä koska haluan että kaikilla polttareihin tulevilla on mukava ja rattoisa ilta.  :) Ja koska kaasolla ei muutenkaan ole hirveästi aikaa järjestellä mitään polttareita niin näin oli parempi meille molemmille.


 3. No nyt on sitten testattu servettien painamista,  sellaisella kohokuvio leimasimella ja normaalilla leimesin tyynyllä.(tai siis tuleva anoppi testasi) Tulos oli kuulemma hyvä, ei ollut levinnyt. Jos tekee siihen ohueen kahviservettiin vaatii tietenkin paperin väliin, muuten menee läpi.

  Ongelmia tulee sitten, jos tuo liina kastuu pahasti, sillä silloin muste leviää. Tähän saattaisi auttaa se, että käyttäisi kankaalle tarkoitettua leimasin tyynyä, jonka voi silittää pysyväksi. Tällaista mustetta saa ainakin sinooperista.

  Kiitoksia. Tulin kyllä siihen päätökseen että itse en paina, en halua ostaa mitään kangas servettejä tämän yhden illan takia. Enkä myöskään halua että vieraat saavat mustetta naamalleen.  ;D