Memmuli85

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Memmuli85

 1. Haluaisin tietää hyviksi todettuja kosmetologeja ja manikyyrejä Raumalla. Ja tietenkin parturi-kampaajia voi laittaa myös vaikka itselläni on jo varattu Tinokselle.
 2. Olisiko lisää joitain tekstejä kiitoskortteihin?
 3. Meiän paikkakortit, korteissa oli sama tyyli kuin kutsuissakin.
 4. Me annettiin viime kesänä 50€, eli molemmilta 25€. Mielestäni se on hyvä summa ainakin työssä käyviltä.
 5. En vastannut kumpaakaan koska en pitänyt kummastakaan ohjelmasta.
 6. Ei mullakaan mitään wow tunnetta tullu, mut tunsin ja näin kun kokeilin sitä et tää sopii mun vartalolle ja on todella kaunis puku. Ja ostin sen siis heti
 7. Meillä on kuvaus ennen kirkkoon menemistä joten näemme toisemme silloin jo ykkösissä. Sitä en vielä tiedä että missä nukumme häitä edeltävänä yönä, mutta varmaan kotona. Oon huono nukkumaan muualla.
 8. Löysinkin jo toisenkin numeron netistä sieltä vastattiin.
 9. Se oli kännykännumero mihin soitin. Sama numero joka löytyy klapsakan juhlapaikkoja sivulta, Odd Fellow –talo, 050 533 0809. Voitko laittaa vaikka yv:nä sen numeron jos se on eri kun toi?
 10. Itsekin olisin kiinnostunut juhlapaikoista raumalla. Ja olisi kiva jos joku kertoisi miten tuohon odd fellow paikkaan saa yhteyttä, onko netissä väärä numero kun ei se numero vastaa koskaan?
 11. Aarnkari on nyt sitte varattu. Joten juhlat on siellä ensi vuonna. Odd Fellow ei vastannut kun yritin soittaa...
 12. Meillä on nyt kovasti hakusessa juhlapaikka ens vuodelle mutta aika paljon on jo täyteen varattu paikat. Että näköjään täällä saisi olla jo kaksi vuotta etuajassa... Minuakin kiinnostaisi tuo Odd Fellow?!
 13. Meillekin tulee oma auto, ihana Audi A6. Sopii vallan mainiosti, ja säästää siinä sitten jonkin verran.
 14. Ei kutsuta. Meidän häihin tulee vaan ja ainoastaan tarkkaan valitut lähimmäiset sukulaiset.
 15. En tiedä mitä muut ovat mieltä mutta mun mielestä 20€ on paljon rahaa. Meidän lahjatoiveet eivät edes maksa tuota 20€ kpl.
 16. Olen aivan samaa mieltä. Meillä ainakin toivottavasti sukulaiset ymmärtävät kun haluamme mielummin rahaa häämatkaa varten kuin mitään turhan päivästä ja ei meidän sisustukseen sopivaa tavaraa. Häät muuten kustannetaan omasta pussista koska olemme säästäneet sitä varten. Niin ja tuohon alkuperäiseen lisään vielä että kyllä minäkin maksaisin pääsymaksun jos muuta lahjatoivetta ei ole.
 17. En pelkää, aion itse olla mukana järjestelyssä koska haluan että kaikilla polttareihin tulevilla on mukava ja rattoisa ilta. Ja koska kaasolla ei muutenkaan ole hirveästi aikaa järjestellä mitään polttareita niin näin oli parempi meille molemmille.
 18. Mekin meinattiin aluksi tuonne Aarnkariin, mutta nyt täytyy miettiä uusiksi. Saakosta Rauman Pursikasinolle ottaa omia juomia?
 19. ei nyt kyllä liity liimoihin, mutta itse en liimaa sisälehteäkutsuun vaan laitan sen vaan narulla kiinni, eli rusetti on kaunistamassa kortin kantta.
 20. 16 on kihlasormus ja vihki tulee olemaan todennäköisesti saman kokoinen.
 21. En ostaisi mistään hinnasta.
 22. Itse en omista laseja enkä piilareita, mutta tällain ulkopuolisena voisin sanoa että jos lasit ovat sellaiset sirot tai muuten vaan sopivat pukuun niin ehdottomasti laittakaa. Varsinkin jos ei ole piilareita käyttänyt niin ne voivat tuntua hieman oudoilta alussa ja saattavat kuivattaa silmää. Mutta jokainen tekee niin kuin itse parhaakseen näkee. ;D
 23. Kiitoksia. Tulin kyllä siihen päätökseen että itse en paina, en halua ostaa mitään kangas servettejä tämän yhden illan takia. Enkä myöskään halua että vieraat saavat mustetta naamalleen. ;D
 24. Netistä en ainakaan minä löytänyt yhtään mitään siitä että miten itse painaa nuo kuvat servettiin, joten jos joku olisi niin ihana ja kertoisi.