Jump to content
Naimisiin.info

Sea Breeze

Rouva
  • Viestit

    2035
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sea Breeze kaikki viestit

  1. Delia, mistä tuo ylempi sormus on? Olen etsinyt juuri tuon tyylistä itselleni. Eikös tuo ole Sandbergin Kallioranta -sarjaa? Itselläni on melkein samanlainen.
  2. Hei! Minulla on vihkinä Kallioranta V-66-7. Kiinnostuin saman sarjan kaulakoruista V-286 ja V-287 sekä korvakoruista V-186 ja V-187. Mitä kyseiset korut maksavat?
  3. Sea Breeze

    Venezuelaan!!!

    Lähtö olisi 5. tammikuuta Isla de Margaritan saarelle, ihanaa! En malta odottaa!
  4. Me päädyttiin vaihtamaan matka, ei voi tietää jatkuuko Bangkokin levottomuudet, vaikka finski nyt sinne taas lentääkin. Ei olis kivaa hermoilla lomalla. Ollaan nyt lähdössä Karibialle, ihanaa.
  5. Ollaan lähdössä 3. tammikuuta Bangkokiin Finnairin reittilennolla... Nyt kyllä hieman hirvittää, että mitä jos ei päästäkään reissuun mielenosoitusten takia! Toivon mukaan ne ei kestä enää kauaa! Onko kohtalotovereita?
  6. Sea Breeze

    Kenkien pesu

    Valkoiset satiinikengät pystyy pesettämään pesulassa, ne putsaa ne siellä höyryllä. Riippuu kenkien likaisuudesta, kuinka puhtaiksi ne tulee. Kun vein häitteni jälkeen pukuni pesulaan harkitsin kenkienikin pesettämistä, mutta näin siellä toiset morsiuskengät jotka eivät olleet lähteneet kovin puhtaiksi. Joten värjäsin siis itse omat kenkäni silkkivärillä mustiksi ja nyt ne ovat kuin uudet. Kannattaa miettiä, kannattaako likaantuneita valkoisia satiinikenkiä todella putsata vai värjääkö ne suosiolla. Likaantuvatko kengät pesun jälkeen taas niin, että ne pitää putsata joka käyttökerran jälkeen uudestaan?
  7. Pappi kysyi, joten hänelle myös vastasimme.
  8. Yritin hymyillä mutta kyllä meni nieleskelyksi. Joistakin kuvista kyllä näkee, että ainakin jonkin verran hymyilin. Sulhanen ei!
  9. Sama juttu täällä. Uusi sukunimeni on kyllä todella tavallinen, mutta en tykäänyt kauheesti edellisestäkään. Toivottavasti aika tekee tehtävänsä ja nimeen tottuu.
  10. Näin on. Paitsi että meillä ruokailu on 26,50 e/hlö. Kaisa + muu henkilökunta on ollut kyllä todella ystävällistä.
  11. Meillä vieraat sijoitetaan kolmeen huoneeseen, pääsaliin mahtuu n. 50 henkeä (yhteensä vieraita tulee 90). Sivuhuoneista on jonkinasteinen näköyhteys pääsaliin. Ajattelimme hoitaa virallisen osuuden kartanossa nopeaan tahtiin, jotta voidaan siirtyä hyvissä ajoin latoon jossa vieraat voivat sitten hengailla miten tykkäävät. Lato on kyllä ihan tilava, reunoja kiertää penkit ja nostamme vielä muutaman pöydän + tuolit sisälle. Tansit meillä on ladossa, satoi tai paistoi.
  12. Sea Breeze

    Bändien hinnat

    Ohhon, musta toi on aika kova hinta... Meille on tulossa ammatikseen soittava tanssibändi, jossa 4 muusikkoa, vetävät 4x45 min. setit ja hinta on 600 euroa.
  13. Meillä on häät heinäkuussa joten luulisi tarkenevan. Meillä on tanssit ladossa, ja niissähän tunnetusti ilma lämpenee ihmisten hikoilun seurauksena. Joten ei viedä lämmittimiä. Viedään varmaan myös hyttyssavuja ulkoterassille. Meillä on iltapala ladossa, anoppi tekee sen. Viemme sinne jääkaapin (sellainen "kaljakaappi", jos saadaan lainaan) ja sinne sit laitetaan iltapalat + juomat valmiiksi.
  14. Meillä juhlitaan häitä Kyyhkylän kartanossa, joka on aivan mahtava paikka n. 7km päässä Mikkelin keskustasta. Kartano on entisöity todella kauniisti, ja pihapiirissä on tanssilato johon saa tuoda omat juomat. Koko paikka on Saimaan rannalla, majoitusta löytyy sieltä myös. Se on todella suosittu paikka ja ensi kesälle on jo paljon varauksia. Mut kannattaa kysyä... Itse ainakin tykästyin paikkaan heti kun sen näin. Kartanossa on istumapaikkoja n. 100:lle hengelle.
  15. Kokemusta on. Pyysimme kutsussa ilmoittamaan tulosta tai mahdollisesta esteestä tiettyyn päivämäärään mennessä. No, ilmeisesti lukutaito ei ole kaikilla ihan hallussa. Kävi kyllä korpeamaan, kun eräät kutsutut (jotka kaiken lisäksi työskentelevät itse ravintola-alalla tai pitopalvelussa) eivät vaivaudu ilmoittamaan tulevatko vai eivät. Sitten saa perään soitella ja kysellä... Kaikista paras, kun yksi kaverini ilmoitti facebookissa ettei tule! Mikä juttu nykyajan ihmisillä on, kun ei hallita edes peruskäytöstäpoja ja soiteta kohteliaasti, ettei valitettavasti pääse? Tosi tökeröä toimintaa... Mikä siinä on niin helv**** vaikeaa? Meilläkin tosiaan on näitä "tullaan jos tullaan" -tyyppejä. No, paikka varataan niille, jotka ilmoittautuu, loput jotka eivät älynneet ilmoittautua voivat sitten syödä vaikka juhlapaikan keittiössä jos änkeävät paikalle.
  16. Sea Breeze

    Biisi-listaa!!

    Tämän tyylistä settiä olen pyytänyt bändiltämme, lista todennäköisesti lyhenee sillä annoin bändille valinnan varaa. Bändimme soittaa 4x45 min. Tapio Rautavaara: Häävalssi Akseli ja Elina Metsäkukkia Kulkurin valssi Saarenmaan valssi Satumaa Tähdet meren yllä Ikkunaprinsessa Näitä polkuja tallaan Harva meistä on rautaa Ehkä suukon antaa saan (Kirka) Ramona Bourbon street Let´s twist again Eläköön elämä (Sonja Lumme) Tuuliviiri Kesäkatu -Summer in the city- Päivin öin Tyttö tuollainen (Mamba) Minä rakastan sua Kultainen nuoruus Ilta skanssissa Hopeinen kuu Se jokin sinulla on Tulipunaruusut Heili Karjalasta Hymyhuulet Jaksaa vanhakin tanssia Kauppaopiston naiset Äidin pikku poika Sinut haluan vain Kuin tuhka tuuleen Hyvännäköinen Kun Chicago kuoli Hengaillaan R-A-K-A-S Dirlanda Tähti ja meripoika Moskovan valot Tähdet tähdet Satumaa Katson sineen taivaan Vasten auringon siltaa Jykevää on rakkaus Pitkät päivät pakerretaan Kesänlapsi Teryleeniä Charlie Brown Mun sormuksein Krokotiilirock Ja rokki soi Fiilaten ja höyläten Mä jäin kii Paratiisi Pääsi rinnallein painuu (Kirka) Anna käsi (Kirka) Kaksin rannalla yksinäiset (Kirka) Muistan kesän (Agents) Sinä vain (Agents) Keinu kanssani (Quien sera) Tahdon olla sulle hyvin hellä TV:n kokoinen haitari Kaiken takana on nainen Keskiyön aikaan Suuret setelit Se jokin sinulla on Sata kesää, tuhat yötä Linda linda Sata salamaa Matkalla Alabamaan (Pitkä) Kuuma kesä Jäätelökesä Aikuinen nainen Haaveissa vainko oot mun Mombasa
  17. Juuri näin! Itse haluaisin saattaa hommat siihen pisteeseen, ettei viimeisellä viikolla ja varsinkin viimeisenä iltana tarviis enää kovin paljon tehdä, mutta voin arvata että ukko on ns. "myöhännäisherännäinen" ja riehuu sitten paniikissa viimeisellä viikolla kauheessa stressissä kaikki hommat läpi.
  18. Ei vaan ukkokulta saa hoidettua ajoissa niitä asioita, mitkä oon siltä pyytäny...
  19. Mä en kyllä ikinä uskaltais tilata vihkosormusta netistä! Ei voi yhtään tietää mitä saa, ja saako rahoilleen ylipäätään vastinetta. Kuvissa sormus voi näyttää aivan toisenlaiselta kuin "livenä". Isot rahasummat voivat päätyä ns. kankkulan kaivoon, eli rahoista kyllä pääset eroon mutta sormusta et välttämättä saa koskaan. Internet-kaupassa on riskinsä... Itse uskalsin tilata hääpukuni Kiinasta, mutta kyseessä oli vain reilun satasen ostos, jonka menetys ei olisi ollut niin suuri kuin esim. yllä mainittu 1500 euroa.
  20. Meillä menee varmaankin noin 500 euroa. Ruoan kanssa ei tarjota alkoholia, sillä pitopalvelu laskuttaisi siitä melkoiset summat. (Onnittelukuohari tulee kyllä, mutta se lasketaan ruokakustannuksiin.) Ruokailun jälkeen siirrymme juhlapaikan tanssilatoon, jossa ei ole a-oikeuksia, ja voimme siis tarjota siellä itse hankkimamme juomat. Tarjoamme 40 litraa boolia, 5 lavaa olutta ja 4 lavaa siideriä. Nyt kun luen täällä muitten määriä, alkaa mietityttämään onko juotavaa sittenkään tarpeeksi... Alkoholia juo n. 60 henkeä.
×
×
  • Create New...