Jump to content
Naimisiin.info

Sea Breeze

Rouva
  • Viestit

    2040
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sea Breeze

  1. Tässä yksi kohtalotoveri.

    Meillä tosin matka vasta helmikuun alkupuolella, mutta matka pitäs maksaa viikon päästä. Vähän tosiaankin arveluttaa.. Joten nyt tässä toivotaanki pikaista ratkaisua tuohon pattitilanteessen. Itse olen aika luottavainen, että tilanne ratkeaa piankin, mutta mies vähän hermoilee asian suhteen.. Onpa tässä jo mietitty vaihtoehtoista kohdetta, mutta katotaan nyt vielä toi ensi viikko. :huh:

    Me päädyttiin vaihtamaan matka, ei voi tietää jatkuuko Bangkokin levottomuudet, vaikka finski nyt sinne taas lentääkin. Ei olis kivaa hermoilla lomalla. Ollaan nyt lähdössä Karibialle, ihanaa. :)

  2. Valkoiset satiinikengät pystyy pesettämään pesulassa, ne putsaa ne siellä höyryllä. Riippuu kenkien likaisuudesta, kuinka puhtaiksi ne tulee. Kun vein häitteni jälkeen pukuni pesulaan harkitsin kenkienikin pesettämistä, mutta näin siellä toiset morsiuskengät jotka eivät olleet lähteneet kovin puhtaiksi. Joten värjäsin siis itse omat kenkäni silkkivärillä mustiksi ja nyt ne ovat kuin uudet.

    Kannattaa miettiä, kannattaako likaantuneita valkoisia satiinikenkiä todella putsata vai värjääkö ne suosiolla. Likaantuvatko kengät pesun jälkeen taas niin, että ne pitää putsata joka käyttökerran jälkeen uudestaan?

  3. Tietynlainen haikeus iski, kun tajusi, että nyt ne häät on oikeesti ohi. Niitä oli kuitenkin niin antaumuksella vuoden päivät suunnitellu. Mutta toisaalta on mukavaa, kun kaikki se häähössötys on nyt onnellisesti takana :-X Vasta näin jälkeenpäin tajusin, kuinka stressaantunu ihan oikeesti olinkaan ennen häitä... En kyllä askartele enää mitään :lol:

    Nimenomaan juuri näin!!!

  4. Ei varsinaisesti kaduta, mutta jonkinlainen identiteettikriisi mulla nyt on... En vielä oikein miellä tätä sukunimeä omakseni. Sinäänsä häistä vasta kaksi viikkoa... Eiköhän aika tee tehtävänsä. Uusi sukunimeni on kuitenkin kaunis ja aika harvinainenkin... Puhelimessa en aina oikein tiedä, millä nimellä itseni esittelen, tai puhelimeen vastaan.... Mut parempi tää uus nimi on, kuin mun edellinen.. Kun tästä kaupungista löytyi ennen kolme täysnimi kaimaa, mutta nyt tiedän (nimen vaihdon jälkeen), ettei toista samannimistä ole koko suomessa.

    Sama juttu täällä. Uusi sukunimeni on kyllä todella tavallinen, mutta en tykäänyt kauheesti edellisestäkään. Toivottavasti aika tekee tehtävänsä ja nimeen tottuu.

  5. Kyyhkylän kartanon vuokra on 500 e, tanssilato 150 ja sauna 130. Ruoat on alkaen 30 e/hlö. Myyntipalvelussa oleva Kaisa on TODELLA mukava ja avulias. Erinomaista palvelua. Hän selvitteli meille mm. tanssiladon lämmitysmahdollisuuksia.

    Näin on. Paitsi että meillä ruokailu on 26,50 e/hlö. Kaisa + muu henkilökunta on ollut kyllä todella ystävällistä.

  6. Varuskuntakerhoa minäkin suosittelen emännän takia. Todella ystävällinen ja asiantunteva. Kerho ei meille muuten vaan tilojen puolesta tule kysymykseenkään juhlapaikkaa valitessa.

    Sitten vähän lisäkysymyksiä Kyyhkylän kartanosta. Olen joskus siellä käynyt (en juhlissa) ja kartano oli ihanan näköinen. Mietin vaan, että kuinka moneen eri huoneeseen vieraat pitää ripotella esim. ruokailujen ajaksi?

    Kuinka suuri tuo tanssilato on? Onko mallia 4x4 vai sellainen että siellä mahtuu myös istuskelemaan ja nautiskelemaan..?

    Entäs sitten nuo rantasaunat, onko niiden koosta tietoa?

    Eli mietin vain sitä, kuinka realistista on saada tuollainen 80-100 hengen porukka tuonne juhlimaan viihtyisästä ettei olla sillit purkissa.

    Onko kokemuksia muista kuin keskikesän juhlista Kyyhkylässä? Jos ilma kolea ja sateinen, onko tanssit sitten olleet perinteisesti siinä pääsalissa?

    Helpompaa olisi tietysti olla suoraan yhteyksissä Kyyhkylään, mutta kun täältä tunnetusti saa hyviä vinkkejä... ;)

    Meillä vieraat sijoitetaan kolmeen huoneeseen, pääsaliin mahtuu n. 50 henkeä (yhteensä vieraita tulee 90). Sivuhuoneista on jonkinasteinen näköyhteys pääsaliin. Ajattelimme hoitaa virallisen osuuden kartanossa nopeaan tahtiin, jotta voidaan siirtyä hyvissä ajoin latoon jossa vieraat voivat sitten hengailla miten tykkäävät. Lato on kyllä ihan tilava, reunoja kiertää penkit ja nostamme vielä muutaman pöydän + tuolit sisälle. Tansit meillä on ladossa, satoi tai paistoi.

  7. meillä on yksi bändi kiikarissa ja se ottaa hintaa 1500e ja soittavat 3 x 45 min. ovat siis nelihenkinen ammattilaisbändi.. eli en pidä hintaa mitenkään yli suurena.. Täytyy vielä miehen kanssa tehdä loppupohdintoja että miten paljon halutaan bändiin panostaa..

    Ohhon, musta toi on aika kova hinta... Meille on tulossa ammatikseen soittava tanssibändi, jossa 4 muusikkoa, vetävät 4x45 min. setit ja hinta on 600 euroa.

  8. Me käytiin myös tutustumassa Kyyhkylän kartanoon ja se oli kyllä ihana paikka. Jäimme vaan miettimään sitä tanssilatoa... tarkeneeko siellä? tuleeko hyttysiä sisään? kun niissä seinissä oli pieniä rakoja.. Meidän häät on heti kesäkuun alussa, joten tollasiakin asioita pitää miettiä..

    annika27: oletteko viemässä latoon jotain lämmittimiä? Meinaatteko järjestää iltapalan rantasaunalla vai tanssiladossa?

    Meillä on häät heinäkuussa joten luulisi tarkenevan. Meillä on tanssit ladossa, ja niissähän tunnetusti ilma lämpenee ihmisten hikoilun seurauksena. ;) Joten ei viedä lämmittimiä. Viedään varmaan myös hyttyssavuja ulkoterassille. Meillä on iltapala ladossa, anoppi tekee sen. Viemme sinne jääkaapin (sellainen "kaljakaappi", jos saadaan lainaan) ja sinne sit laitetaan iltapalat + juomat valmiiksi.

  9. Meillä juhlitaan häitä Kyyhkylän kartanossa, joka on aivan mahtava paikka n. 7km päässä Mikkelin keskustasta. Kartano on entisöity todella kauniisti, ja pihapiirissä on tanssilato johon saa tuoda omat juomat. Koko paikka on Saimaan rannalla, majoitusta löytyy sieltä myös. Se on todella suosittu paikka ja ensi kesälle on jo paljon varauksia. Mut kannattaa kysyä... Itse ainakin tykästyin paikkaan heti kun sen näin. Kartanossa on istumapaikkoja n. 100:lle hengelle.

  10. Kokemusta on. <_<

    Pyysimme kutsussa ilmoittamaan tulosta tai mahdollisesta esteestä tiettyyn päivämäärään mennessä. No, ilmeisesti lukutaito ei ole kaikilla ihan hallussa. Kävi kyllä korpeamaan, kun eräät kutsutut (jotka kaiken lisäksi työskentelevät itse ravintola-alalla tai pitopalvelussa) eivät vaivaudu ilmoittamaan tulevatko vai eivät. Sitten saa perään soitella ja kysellä... Kaikista paras, kun yksi kaverini ilmoitti facebookissa ettei tule! Mikä juttu nykyajan ihmisillä on, kun ei hallita edes peruskäytöstäpoja ja soiteta kohteliaasti, ettei valitettavasti pääse? Tosi tökeröä toimintaa... Mikä siinä on niin helv**** vaikeaa? Meilläkin tosiaan on näitä "tullaan jos tullaan" -tyyppejä. No, paikka varataan niille, jotka ilmoittautuu, loput jotka eivät älynneet ilmoittautua voivat sitten syödä vaikka juhlapaikan keittiössä jos änkeävät paikalle.

  11. Tämän tyylistä settiä olen pyytänyt bändiltämme, lista todennäköisesti lyhenee sillä annoin bändille valinnan varaa. Bändimme soittaa 4x45 min.

    Tapio Rautavaara: Häävalssi

    Akseli ja Elina

    Metsäkukkia

    Kulkurin valssi

    Saarenmaan valssi

    Satumaa

    Tähdet meren yllä

    Ikkunaprinsessa

    Näitä polkuja tallaan

    Harva meistä on rautaa

    Ehkä suukon antaa saan (Kirka)

    Ramona

    Bourbon street

    Let´s twist again

    Eläköön elämä (Sonja Lumme)

    Tuuliviiri

    Kesäkatu -Summer in the city-

    Päivin öin

    Tyttö tuollainen (Mamba)

    Minä rakastan sua

    Kultainen nuoruus

    Ilta skanssissa

    Hopeinen kuu

    Se jokin sinulla on

    Tulipunaruusut

    Heili Karjalasta

    Hymyhuulet

    Jaksaa vanhakin tanssia

    Kauppaopiston naiset

    Äidin pikku poika

    Sinut haluan vain

    Kuin tuhka tuuleen

    Hyvännäköinen

    Kun Chicago kuoli

    Hengaillaan

    R-A-K-A-S

    Dirlanda

    Tähti ja meripoika

    Moskovan valot

    Tähdet tähdet

    Satumaa

    Katson sineen taivaan

    Vasten auringon siltaa

    Jykevää on rakkaus

    Pitkät päivät pakerretaan

    Kesänlapsi

    Teryleeniä

    Charlie Brown

    Mun sormuksein

    Krokotiilirock

    Ja rokki soi

    Fiilaten ja höyläten

    Mä jäin kii

    Paratiisi

    Pääsi rinnallein painuu (Kirka)

    Anna käsi (Kirka)

    Kaksin rannalla yksinäiset (Kirka)

    Muistan kesän (Agents)

    Sinä vain (Agents)

    Keinu kanssani (Quien sera)

    Tahdon olla sulle hyvin hellä

    TV:n kokoinen haitari

    Kaiken takana on nainen

    Keskiyön aikaan

    Suuret setelit

    Se jokin sinulla on

    Sata kesää, tuhat yötä

    Linda linda

    Sata salamaa

    Matkalla Alabamaan

    (Pitkä) Kuuma kesä

    Jäätelökesä

    Aikuinen nainen

    Haaveissa vainko oot mun

    Mombasa

  12. annika27: Mä luulen et miehet ei aina tajuu miten paljon oikeasti on hommaa häiden järjestelyssä. Ja ne on niin erilaisia, jos pyytää tekee jotain niin ei ne sitä heti tee, tekevät kun "joutavat".. Mut tiiän mikä filis sulla on. Mä rupesin aiemmin jo miettii ettei mies haluu naimisiin olleskaan kun se ei tehny mitää niiden eteen. Toki kommentoi ja kysyi ja jos näyttelin hänelle vaihtoehtoja jne.. Josko se siunkin miehen into sieltä nousis pintaan !! Mut onhan se kurjaa kun hommaa on ihan sikana ja joutuu itse kaiken järkkäämään.

    Juuri näin! Itse haluaisin saattaa hommat siihen pisteeseen, ettei viimeisellä viikolla ja varsinkin viimeisenä iltana tarviis enää kovin paljon tehdä, mutta voin arvata että ukko on ns. "myöhännäisherännäinen" ja riehuu sitten paniikissa viimeisellä viikolla kauheessa stressissä kaikki hommat läpi.

  13. Mä en kyllä ikinä uskaltais tilata vihkosormusta netistä! Ei voi yhtään tietää mitä saa, ja saako rahoilleen ylipäätään vastinetta. Kuvissa sormus voi näyttää aivan toisenlaiselta kuin "livenä". Isot rahasummat voivat päätyä ns. kankkulan kaivoon, eli rahoista kyllä pääset eroon mutta sormusta et välttämättä saa koskaan. Internet-kaupassa on riskinsä... Itse uskalsin tilata hääpukuni Kiinasta, mutta kyseessä oli vain reilun satasen ostos, jonka menetys ei olisi ollut niin suuri kuin esim. yllä mainittu 1500 euroa.

  14. Meillä menee varmaankin noin 500 euroa.

    Ruoan kanssa ei tarjota alkoholia, sillä pitopalvelu laskuttaisi siitä melkoiset summat. (Onnittelukuohari tulee kyllä, mutta se lasketaan ruokakustannuksiin.)

    Ruokailun jälkeen siirrymme juhlapaikan tanssilatoon, jossa ei ole a-oikeuksia, ja voimme siis tarjota siellä itse hankkimamme juomat. Tarjoamme 40 litraa boolia, 5 lavaa olutta ja 4 lavaa siideriä. Nyt kun luen täällä muitten määriä, alkaa mietityttämään onko juotavaa sittenkään tarpeeksi... Alkoholia juo n. 60 henkeä.

  15. Ensi viikolla sormus saapuilee ja sitten näemme, että mitä sieltä tulee. En pidä jenkeistä tilaamista täysin riskittömänä, mutta sillä perusteella uskalsin luottaa laatuun ja aitouteen, että tällä sivustolla joku oli tilannut samaisesta firmasta (otsikon alla "tilaaminen internetistä") Hän oli arvioittanut jenkeistä tilaamansa sormuksen ja se oli arvioitu Suomessa paljon kalliimmaksi, mitä Jenkeissä.

    Sormuksen mukana tulee GIA-jalokivilaboratorion aitoustodistus timantista. Lisäksi platinan hinta siellä on paljon halvempaa, koska sitä on saatavilla enemmän. Näiden lisäksi halpa dollari tekee tilaamisen entistä kannattavampaa tällä hetkellä. Elämässä täytyy vain uskaltaa ottaa riskejä. Nyt minä tämän kohdalla. ;) Ilmoittelen sitten, että miltä näyttää. Voihan se olla pettymyskin, myös minulle itselle. Toivottavasti kuitenkaan ei, sillä hääpäivä lähestyy ja kohta joudun menemään naimisiin suklaamunasormuksella:)

    Laita ihmeessä sitten heti kuvia!! :) Aiotko käyttää omaa sormusta arvioitavana, kun saat sen?

×
×
  • Create New...