devivre

Kaaso/avustaja
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About devivre

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hki
 1. Ja taas yksi uusi kaaso, hei vaan kaikille! Kaasoilen siskolleni, häitä juhlitaan reilun vuoden päästä eli 24.8.2013 Oulun suunnalla. Polttarisuunnittelut on jo hyvässä vauhdissa.
 2. ^ Suosittelen lämpimästi Rakkauden ylityöläisiä, soittivat sekä meidän häissämme reilu vuosi sitten että bestmanimme häissä viime talvena. Yhteyden saa osoitteesta [email protected]
 3. ^ Tervatoppilan Tervatupa? Hintavahan se toki on, mutta ihan mieletön tunnelma tuossa paikassa ja hyvät löylyt saunassa.
 4. Laitoin sulle yksäriä Aleksanterin salista.
 5. Olimpoksessa oon ite käyny vaan pari kertaa mutta molemmilla kerroilla on talon puolelta mokailtu niin, että valitettavasti en voi sitä suositella. Toisella kerralla ruoka oli jopa ihan hyvää, mutta silloinkin annoksen kanssa oli ongelmia... Mutta tämä nyt vaan mun oma henk.koht. mielipide.
 6. Pannu on kiva, tykkään pääasiallisesti paikan ruuista, mutta isompia seurueita varten siellä on ainoastaan yksi pitkä pöytä keskellä ravintolaa, joka ei välttämättä (toki riippuen omista mieltymyksistä) oo paras vaihtoehto. Tuossa kuva: Mutta ei sitä Matalaa kannata säikähtää, se on toki tyylikäs paikka ja ehkä hintatasoltaan perusravintoloita kalliimpi, mutta ruoka on hintansa arvoista ja palvelu pelaa paremmin kuin missään muussa Oulun ravintolassa (disclaimer: niistä missä itse oon käyny ). Katsoitko sitä Toreron listaa? Siellä on myös erillinen "kabinettipuoli" (kabinetti ei anna todellista kuvaa, tila on lähes yhtä iso kuin varsinainen ravintolasalikin ja auki esim. äitienpäiväbuffetin aikaan jne.), jota voinee varata omaan käyttöön. Tai sitten Istanbul? Myös Kirkkokadun kreikkalainen Crecian ja marokkolainen Marrakech on olleet mun kokemuksen mukaan hyviä paikkoja ruokansa puolesta.
 7. Ruska, itse tykkään käydä Torerossa syömässä, mutta erittäin hyvää (ja kallista) ruokaa saa ravintola Matalasta, ja ystäväni ovat kehuneet myös Uleåborgia (torinrannassa oleva aittaravintola). Riippuu vähän siitä, millaisesta ruuasta tykkää.
 8. Meillä lähtö Bangkokiin viikon päästä, eikä huoleta yhtään, karsee matkakuume vaan ja ajatukset harhailee tiukasti lomasuunnitelmissa, vaikka vielä pitäis jaksaa muutama päivä töissä pakertaa..
 9. Me juhlittiin vajaan 70 hengen voimin Tervatoppilan Aleksanterin salissa, ja tila toimi loistavasti. Ihan kaikki ei Tervatoppilan/pitopalvelun puolelta menny täysin nappiin, mutta kaikesta huolimatta ihanat juhlat saatiin vietettyä ja paikkavalinta oli todella onnistunut! Kuvia pääsen toivottavasti lisäilemään lähiaikoina.
 10. Mun vihki rakennetaan kihlasta, tai siis sen ympärille, joten mullakin tulee olemaan periaatteessa vain yksi sormus, vaikka näyttääkin kolmelta.
 11. Meidän Bangkok-Hua Hin -yhdistelmä on Aurinkomatkojen pakettimatka, eihän se halpa todellakaan ollu mutta kun meillä on matkustusajankohtana joulu, niin itse räätälöiden olis tullu kalliimmaksi (lentohinnat olis jo tehneet ton kokonaissumman verran). Jos oltais muuhun aikaan oltu liikenteessä, niin oltais kyllä koottu matka itse - vertailu kannattaa!
 12. Täällä on oma ketjunsa Piilopirtistä. Piti olla meidänkin hääjuhlapaikkana, käytiin 07 keväällä paikka tsekkaamassa ja varaamassa, mutta lukuisista yhteydenottoyrityksistä huolimatta ei saatu vastausta menutiedusteluihin ajallaan, monta kuukautta myöhemmin soittivat.. Tuli vähän sellainen fiilis, että liekö ollut tuplabuukkaus, ja sitten kun se peruuntui niin soittivat meille. Tossa vaiheessa tosin meillä oli jo uusi paikka katsottuna. Mutta oli siis kyllä paikkana meidän mieleen, harmi sinänsä että asiat meni niin kuin meni.
 13. Ei nyt niin vanha, mutta ei ihan tuoreimmastakaan päästä: Stevie Wonderin You are the sunshine of my life. Näillä näkymin tulee meille häävalssin tilalle.
 14. Mulle tekee Outi molemmat, hinta riippunee siitä miten kauan urakkaan menee, samalla laitetaan myös kaaso ja sulhanen kuntoon.
 15. Helppo vastata että en, koska vihkisormukseni rakennetaan kihlastani (eli kihlan ympärille).