Hurlumhei

Aktiivijäsen
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Hurlumhei

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ei sinällään olla sanottu oikein mitää varsinkaan kutsumattomille sukulaisille. Kavereille jotka jäi ulkopuolelle ollaan asiaa harmiteltu koska syynä kutsumattomuuteen on juhlatilan pienuus ja rahan vähyys. Kaverit ovat ymmärtäneet hyvin. Luulen että eniten sanomista ja pahoja puheita tulee jälkikäteen kun esim. pari miehen tätiä huomaa että mun puolelta tuli aika monta serkkua mutta miehen serkkuja eli näitä tätien lapsia ei kutsuttu...mutta siinäpähän tulee. Me kutsuttiin ne ihmiset joista pidämme ja joidenka kanssa olemme siten ollen tekemisissä + nämä pari pakollista tätiä sulhasen äidin mielenrauhan ja perhesovun vuoksi. Monihan on täällä naikkareissa sanonut että ei voi kutsua esim. vain osaa serkkuja tai tätejä mutta kun mun äidillä on 10 sisarusta ja isällä 5 ja sulkin vanhemmillakin aika liuta niitä ykkös serkkujakin on sitten lähes sata....Eli on lähdetty siitä että kutsutaan ketä halutaan ja ei selitellä sen kummemmin muutakuin nyt tosiaan se että 70 henkeä oli paikassamme maksimi. Suhdeluku menee silleen että on 30 sukulaista mukaanlukien meidät itsemme ja perheemme ja 40 kaveria. Ei tulis mieleenkään kutsua epämieluisia sukulaisia kavereitten kustannuksella omiin häihin!
 2. ^ei ole. virren paikalla voi olla musiikkiesitys.
 3. En tiiä sitten mikä paikka mutta eikö tuolla hinnalla pitäs saada muutakin kuin vain pääruoka ja leivät? Tai ehkää ette itse niitä halunneet, tuli vain mieleen kun monissa paikoissa kyllä hinta on tuo mutta menussa on kyllä pitkä lista salaatteja ja alkuruokia jne..
 4. ^juu ja sit ollaan silleen että VOI VOI KUN NYKYNUORILLA EI OO KÄYTÖSTSPOJA!!! :
 5. OT: Paras kommentti muuten mitä sain silloisesta huulikorustani 15 vuotiaana oli eräältä vanhalata "herrasmieheltä" tullut komentti : "tuosta korusta tulee luultavasti syöpä ja kuolet" ja rastoista eräältä toiselta "nuo varmaan haisee pahalta ja vilisee jotain elukoita!". Että silleen. > Ja edelleen saarnaan mäkin sitä että joo on oikein odottaa ihmisiltä juhlapukeutumista ja juhlavaa laittautumista mutta tuo lävistyksien, tietynlaisten hiusten tms. vieroksunta on musta melkeen ihan sama kuin jos halveksus jotain vaikkapa sen seksuaalisensuuntautumisen (joka voi näkyä ulospäin tietynlaisena tyylinä) tai ihon värin tai vaikkapa jonkun kulttuurisidonnaisen pukeutumistyylin (hunnun esim.) perusteella häissään kun ei sovi koristeisiin!! No ei nyt ihan, mutta aikamoista natseilua kumminkin.
 6. Tää on jo vanha viesti johon viittaan mutta pakko kommentoida kun eilisestä asti tämä viesti on päätäni vaivannut. Nimittäin a.) lapset ei vahingoitu siitä että näkevät vanhempiensa juhlissa juovan, en ole ainakaan koskaan kuullut moisesta enkä mielestäni itsekään ole mitään traumoja saanut vaikka vanhemmat on vappuisin, häissä yms. hieman aikuisten juomia juoneet. b.) on mielestäni typerää heittää näitä "morsian ei varmaan muista mitään koko päivästä" -kommentteja jos ei asiaa ole itseltään morsiamelta kysynyt. Itse kestän ainakin juoda itseni sammumis kuntoon ilman että muisti menee. Turha olettaa mitään pelkästään siksi että morsian kumosi tuoppeja, hänellähän saattoi olla myös unelmiensa ikimuistoiset ja juuri omanlaisensa häät! c.) on oikein hyvä ja täysin oikein että te absolutisteina pidätte alkoholittomat eli omanlaisenne häät. Ei varmaan kuitenkaan tuntuisi teistäkään kuitenkaan mukavalta jos joku teidän vieraanne jälkeenpäin kirjoittaisi täällä tyyliin: "Hääjuhlan tarkoitus oli ilmeisesti nipotus, alkoholia ei ollut lainkaan ja morsian vain kuljeskeli lasiin syljeskellen sitruunan nielleen näköisenä pihalla. Paikalla oli lapsiakin tätä tylsyyttä katselemassa. Tuskinpa morsian ilolla häitään muistelee!" Tällaista nyt vaan tuli päällimmäisenä mieleen kun en vaan voi ymmärtää häitten arvostelua sillä perusteella että siellä juotiin jos parilla itsellään ja vierailla oli hauskaa ja mukavaa. Harmi tietenkin ettei teillä ollut. Ja en siis nyt ollenkaan sano että alkoholittomat häät todella olisi tylsät, vaan laitoin vaan tuon arvostelusi tavallaan käänteisesti esille.
 7. Jaahas. Yksi viikonloppu enää jäljellä ennen häitä ja aiemmin keväällä ilmoitti kaaso että sillon on polttarit. No nyt ei ole enää tietävinäänkään koko asiasta ja on kuulemma menossa serkkunsa lakkiaisiin erääseen ihan toiseen kaupunkiin silloin lauantaina kuin missä kuvittelin polttarien olevan. Tietysti nyt kaikki sanotte että juu se vaan nyt vedättää sua, mutta silti tuli yhtäkkiä sellanen kauhee olo että entä jos niitä polttareita ei vaan oliskaan! Olis kyllä yllätys ja varmaan ihan oikein mulle kun oon polttareita pitänyt liian itsestään selvyytenä. Toisaalta, en minäkään kyllä sitä kaasoani päästäisi ikinä pälkähästä ilman polttareita jos asetelmat ois toisinpäin että ehkä jotain on kuitenkin tulossa. Huhhuh. saahan nähä!
 8. Meillä: Tapio viuna 38% 0,7l Vital karpalo-rypäle mehu 2l Vichy 3l Mietittiin monimutkaisempiakin vaihtoehtoja ja kokeiltiin täällä esillä olleita reseptejä mutta päädyttiin kuitenkin tohon meijän monissa bileissä testattuun, halpaan, helppoon ja hyväksihavaittuun malliin.
 9. Ei tarvitse teititellä! ;D Jos tuntuu pahalta alkaa suoraan sinuttelemaan voi ihan reilusti heti ensimmäisellä tapaamisella tehdä sinun-kaupat. Kannattaa muistaa että pappi ei ole mikään jalustalla oleva korkea virkamies tai nainen vaan ihmisiä varten olemassaoleva sielunpaimen ja kuuntelija ja auttaja.
 10. Mulla on pellavainen puku. Onko kellään kokemusta sen "pukuteflonin" käytöstä pellavaan? Sopiiko se sille?
 11. Ääääääääääää!! Mua jänskää ihan sikana! Tiiän jo että polttarit on sitten vikana viikonloppuna ennen häitä, muttamutta sehän on jo alle kahden viikon päästä! HUI! Ainoa siis mitä tiiän on että mun pitää mennä sit perjantaina mun lapsuuden kotiin, sillä varjolla että mennään sit lauantaina serkkutytön lakkiaisiin. Oon melko varma etten mä kyllä sinne lakkiaisiin asti ehdi, mutta saas nähä. Äiti on selkeesti juonessa mukana. Kai ne pitää juhlatamineet ainakin varmuuden vuoks mukaan ottaa. Huh. Mulla on niin hullu kaaso että pelottaa ees ajatella mitä kaikkee se on keksiny.
 12. ^OT: Joo o. Meilläpäin isännät ainakin puhu hirtehisesti hautajaisista peijaisina. ;D Ja kyllähän ne hirvipeijaiset hirven hautajaiset just nimenomaan on, juhlitaan sitä että elikko kuoli.
 13. ^Selvä, sinulla on täysi oikeus omiin mielipiteisiisi. Tuli vaan väkisin mieleen tuollaisista "nykynuoret on itsekeskeisiä" kommenteista että tän täytyy olla osittain vitsi. On nimittäin aika rankkaa yleistystä kun nuoria on nykyaikanakin aika moneen junaan ja tällä foorumilla morsiamia ja sulhasia monen ikäisiä ja tosi monenlaisia..
 14. no onpahan provo. ;D Tosin ihmetellyt olen itsekin muutamia kertomuksia itkuraivari-bridezilloista joille ei polttareissakaan oo mikään kelvannu.. Muttamutta, eiköhän täällä suurimmalla osalla oo tilanne ihan sama kuin mullakin, että kaaso järkkää salaa just sellaset ja sen hintaset polttarit kuin haluaa ja morsmaikku sit vaan haetaan niihin osallistumaan. Mulla kaaso pyysi vain listan naisista ketä oon häihin kutsunut ja siinäpä se mun osuus sit onkin. Että enmää nyt sitten tiiä kuinka moni täällä vaatii itselleen yhtään mitään polttareitten suhteen...