Hurlumhei

Aktiivijäsen
  • Viestit

    62
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hurlumhei kaikki viestit

  1. Me ei sinällään olla sanottu oikein mitää varsinkaan kutsumattomille sukulaisille. Kavereille jotka jäi ulkopuolelle ollaan asiaa harmiteltu koska syynä kutsumattomuuteen on juhlatilan pienuus ja rahan vähyys. Kaverit ovat ymmärtäneet hyvin. Luulen että eniten sanomista ja pahoja puheita tulee jälkikäteen kun esim. pari miehen tätiä huomaa että mun puolelta tuli aika monta serkkua mutta miehen serkkuja eli näitä tätien lapsia ei kutsuttu...mutta siinäpähän tulee. Me kutsuttiin ne ihmiset joista pidämme ja joidenka kanssa olemme siten ollen tekemisissä + nämä pari pakollista tätiä sulhasen äidin mielenrauhan ja perhesovun vuoksi. Monihan on täällä naikkareissa sanonut että ei voi kutsua esim. vain osaa serkkuja tai tätejä mutta kun mun äidillä on 10 sisarusta ja isällä 5 ja sulkin vanhemmillakin aika liuta niitä ykkös serkkujakin on sitten lähes sata....Eli on lähdetty siitä että kutsutaan ketä halutaan ja ei selitellä sen kummemmin muutakuin nyt tosiaan se että 70 henkeä oli paikassamme maksimi. Suhdeluku menee silleen että on 30 sukulaista mukaanlukien meidät itsemme ja perheemme ja 40 kaveria. Ei tulis mieleenkään kutsua epämieluisia sukulaisia kavereitten kustannuksella omiin häihin!
  2. ^ei ole. virren paikalla voi olla musiikkiesitys.
  3. En tiiä sitten mikä paikka mutta eikö tuolla hinnalla pitäs saada muutakin kuin vain pääruoka ja leivät? Tai ehkää ette itse niitä halunneet, tuli vain mieleen kun monissa paikoissa kyllä hinta on tuo mutta menussa on kyllä pitkä lista salaatteja ja alkuruokia jne..
  4. ^juu ja sit ollaan silleen että VOI VOI KUN NYKYNUORILLA EI OO KÄYTÖSTSPOJA!!! :
  5. OT: Paras kommentti muuten mitä sain silloisesta huulikorustani 15 vuotiaana oli eräältä vanhalata "herrasmieheltä" tullut komentti : "tuosta korusta tulee luultavasti syöpä ja kuolet" ja rastoista eräältä toiselta "nuo varmaan haisee pahalta ja vilisee jotain elukoita!". Että silleen. > Ja edelleen saarnaan mäkin sitä että joo on oikein odottaa ihmisiltä juhlapukeutumista ja juhlavaa laittautumista mutta tuo lävistyksien, tietynlaisten hiusten tms. vieroksunta on musta melkeen ihan sama kuin jos halveksus jotain vaikkapa sen seksuaalisensuuntautumisen (joka voi näkyä ulospäin tietynlaisena tyylinä) tai ihon värin tai vaikkapa jonkun kulttuurisidonnaisen pukeutumistyylin (hunnun esim.) perusteella häissään kun ei sovi koristeisiin!! No ei nyt ihan, mutta aikamoista natseilua kumminkin.
  6. Tää on jo vanha viesti johon viittaan mutta pakko kommentoida kun eilisestä asti tämä viesti on päätäni vaivannut. Nimittäin a.) lapset ei vahingoitu siitä että näkevät vanhempiensa juhlissa juovan, en ole ainakaan koskaan kuullut moisesta enkä mielestäni itsekään ole mitään traumoja saanut vaikka vanhemmat on vappuisin, häissä yms. hieman aikuisten juomia juoneet. b.) on mielestäni typerää heittää näitä "morsian ei varmaan muista mitään koko päivästä" -kommentteja jos ei asiaa ole itseltään morsiamelta kysynyt. Itse kestän ainakin juoda itseni sammumis kuntoon ilman että muisti menee. Turha olettaa mitään pelkästään siksi että morsian kumosi tuoppeja, hänellähän saattoi olla myös unelmiensa ikimuistoiset ja juuri omanlaisensa häät! c.) on oikein hyvä ja täysin oikein että te absolutisteina pidätte alkoholittomat eli omanlaisenne häät. Ei varmaan kuitenkaan tuntuisi teistäkään kuitenkaan mukavalta jos joku teidän vieraanne jälkeenpäin kirjoittaisi täällä tyyliin: "Hääjuhlan tarkoitus oli ilmeisesti nipotus, alkoholia ei ollut lainkaan ja morsian vain kuljeskeli lasiin syljeskellen sitruunan nielleen näköisenä pihalla. Paikalla oli lapsiakin tätä tylsyyttä katselemassa. Tuskinpa morsian ilolla häitään muistelee!" Tällaista nyt vaan tuli päällimmäisenä mieleen kun en vaan voi ymmärtää häitten arvostelua sillä perusteella että siellä juotiin jos parilla itsellään ja vierailla oli hauskaa ja mukavaa. Harmi tietenkin ettei teillä ollut. Ja en siis nyt ollenkaan sano että alkoholittomat häät todella olisi tylsät, vaan laitoin vaan tuon arvostelusi tavallaan käänteisesti esille.
  7. Jaahas. Yksi viikonloppu enää jäljellä ennen häitä ja aiemmin keväällä ilmoitti kaaso että sillon on polttarit. No nyt ei ole enää tietävinäänkään koko asiasta ja on kuulemma menossa serkkunsa lakkiaisiin erääseen ihan toiseen kaupunkiin silloin lauantaina kuin missä kuvittelin polttarien olevan. Tietysti nyt kaikki sanotte että juu se vaan nyt vedättää sua, mutta silti tuli yhtäkkiä sellanen kauhee olo että entä jos niitä polttareita ei vaan oliskaan! Olis kyllä yllätys ja varmaan ihan oikein mulle kun oon polttareita pitänyt liian itsestään selvyytenä. Toisaalta, en minäkään kyllä sitä kaasoani päästäisi ikinä pälkähästä ilman polttareita jos asetelmat ois toisinpäin että ehkä jotain on kuitenkin tulossa. Huhhuh. saahan nähä!
  8. Meillä: Tapio viuna 38% 0,7l Vital karpalo-rypäle mehu 2l Vichy 3l Mietittiin monimutkaisempiakin vaihtoehtoja ja kokeiltiin täällä esillä olleita reseptejä mutta päädyttiin kuitenkin tohon meijän monissa bileissä testattuun, halpaan, helppoon ja hyväksihavaittuun malliin.
  9. Ei tarvitse teititellä! ;D Jos tuntuu pahalta alkaa suoraan sinuttelemaan voi ihan reilusti heti ensimmäisellä tapaamisella tehdä sinun-kaupat. Kannattaa muistaa että pappi ei ole mikään jalustalla oleva korkea virkamies tai nainen vaan ihmisiä varten olemassaoleva sielunpaimen ja kuuntelija ja auttaja.
  10. Mulla on pellavainen puku. Onko kellään kokemusta sen "pukuteflonin" käytöstä pellavaan? Sopiiko se sille?
  11. Ääääääääääää!! Mua jänskää ihan sikana! Tiiän jo että polttarit on sitten vikana viikonloppuna ennen häitä, muttamutta sehän on jo alle kahden viikon päästä! HUI! Ainoa siis mitä tiiän on että mun pitää mennä sit perjantaina mun lapsuuden kotiin, sillä varjolla että mennään sit lauantaina serkkutytön lakkiaisiin. Oon melko varma etten mä kyllä sinne lakkiaisiin asti ehdi, mutta saas nähä. Äiti on selkeesti juonessa mukana. Kai ne pitää juhlatamineet ainakin varmuuden vuoks mukaan ottaa. Huh. Mulla on niin hullu kaaso että pelottaa ees ajatella mitä kaikkee se on keksiny.
  12. ^OT: Joo o. Meilläpäin isännät ainakin puhu hirtehisesti hautajaisista peijaisina. ;D Ja kyllähän ne hirvipeijaiset hirven hautajaiset just nimenomaan on, juhlitaan sitä että elikko kuoli.
  13. mitäs ne on ne karaatit?
  14. ^Selvä, sinulla on täysi oikeus omiin mielipiteisiisi. Tuli vaan väkisin mieleen tuollaisista "nykynuoret on itsekeskeisiä" kommenteista että tän täytyy olla osittain vitsi. On nimittäin aika rankkaa yleistystä kun nuoria on nykyaikanakin aika moneen junaan ja tällä foorumilla morsiamia ja sulhasia monen ikäisiä ja tosi monenlaisia..
  15. no onpahan provo. ;D Tosin ihmetellyt olen itsekin muutamia kertomuksia itkuraivari-bridezilloista joille ei polttareissakaan oo mikään kelvannu.. Muttamutta, eiköhän täällä suurimmalla osalla oo tilanne ihan sama kuin mullakin, että kaaso järkkää salaa just sellaset ja sen hintaset polttarit kuin haluaa ja morsmaikku sit vaan haetaan niihin osallistumaan. Mulla kaaso pyysi vain listan naisista ketä oon häihin kutsunut ja siinäpä se mun osuus sit onkin. Että enmää nyt sitten tiiä kuinka moni täällä vaatii itselleen yhtään mitään polttareitten suhteen...
  16. Meidän perheessä ei nuita strippailu asioita mitenkään vakavasti oteta, ja kummallakin on oikeus ja lupa kyllä mennä strippaamista halutessaan katselemaan. Pornoakin saa katella ihan vapaasti. En mä sitten tiiä mikä meitä vaivaa kun ei osata olla mustasukkaisia pelkästään siitä että toinen NÄKEE alastoman ihmisen. Sekasaunominen on myös meidän piireissä ihan luonnollista. Joku tuolla aiemmin sanoi että nainen ei voi samalla tavalla kuin mies kiihottua pelkästä katselemisesta ja pakko on kyllä sanoa että on kyllä ihan puppua. Kyllä nainen voi kiihottua pelkästä miehen katselemisesta!! Mutta, meillä tosiaan nämä stripparihommat otetaan silleen kevyesti huumorimielessä enemmänkin kuin missään kiihottumismielessä. Musta ois kyllä hauska päästä joskus kattomaan oikeeta naisstripparia ja strippibaaria ja sit mää oon niin kiero että haluisin joskus nähä hunksien shown ;D Toisaalta näissä asioissa on aina hyvä olla tietoinen mahdollisesta ihmiskaupasta, prostituutiosta yms. ongelmista, niitten suhteen ei voikaan ihan niin kevyesti suhtautua.
  17. Joo kyllä mä myös uskon tohon teoriaan että jos olisi kykeneväinen pettämään polttareissa niin olisi muulloinkin. Kuitenkin se sitoutuminen siihen toiseen on tehty jo ennen niitä häitä eikä se "papin aamen" periaatteessa muuta sitä sitoumusta mitenkään. Tai en minä tiedä voiko olla niitä joille vasta avioliitossa olisi pettäminen kielletty, meillä kuitenkin ihan jo siitä seurustelun alottamisesta asti on ollu pettäminen kielletty ;D
  18. Nyt täytyy korjata! Mieleni muuttuikin kaupassa ja vielä kalliimpaan suuntaan! Sormukseksi tulikin siis järkyttävät 60 euroa maksava sancta birgitta ;D Nyt on sitten meikämandoliinollakin kivi, graniitti vallan.
  19. Huhhuh tuntuu etten enää muita unia nääkään kuin hääunia. ja aina niissä joku on vinksallaan ;D Puku-unia näin siihen asti kunnes puku vihdoin valmistui ja alitajuntani sai sen asian suhteen rauhan. Nyt unia tulee nähtyä kaikesta muuhun häihin liittyvästä, on tullut nähtyä jo ties millasta hääpaikkaa ja bändiä jnejne. Hassua miten tuo ihmisen pää prosessoi asioita ;D
  20. ^AAMEN. Samaa olen itsekin kauhistellut. Ei mulle oo tullut mieleenikään miettiä etukäteen/paheksua jälkikäteen toisten ihmisten vaatteita tai hiuksia tai koruja, sen verran heitä kunnioitan ihmisinä ja olen vain onnellinen kun paikalle haluavat juhliimme tulla. Mua oksettaa sekin jos kaasot stailataan johonkin samanvärisiin kolttuihin ja mätsätään koristeiden sävyyn, yäk. Ja kun tää on taas tätä hysteeristä "Mun häät ja mä saan päättää!" vouhotusta. Sitäpaitsi musta just yleensä siskot ja veljet on niityä jotka vielä muistaa millasta se teininä olo on ja voi enemminkin puolustaa heidän valintojaan joita esim. vanhemmat vastustaa. ja tosiaan tässä on sekin ongelma että kyllä niitä rastoja ja lävistyksiä ja gootti yms. vaatteita on ihan meillä aikuisillakin..
  21. Rastat tai muuten tietynlaiset/väriset hiukset ja lävistykset eivät vaan käsittääkseni kuulu minkään etiketin piiriin vaan ne kuuluvat ihmisen ns. omaan tyyliin. Eli pukeutumisessa toki ja jossain määrin meikissäkin pitää etikettejä ja hyviä tapoja noudattaa mutta täysin hyvien tapojen mukainenkin asu voi olla kuitenkin edelleen väriltään esim. melko tummanpuhuva. Mielestäni nämä hiukset sunmuut eivät todellakaan ole asioita jotka estäisivät ihmistä olemasta "siisti", eivätkä nämä ole sellaisia pois otettavia uniformuja kuin urheilijan vaatteet. Siitä olen ihan samaa mieltä että kukin juhlikoon ajallaan tavallaan. (mutta joku raja täytyy silti morsiamen toiveillakin olla.) Toisaalta, eiköhän nyt niinkin läheisten kuin siskojen kanssa tällaiset asiat ole lopulta ihan sovittavissa. Tsemppiä vaan teinien kanssa setvimiseen! t.entinen itsepäinen ja omaperäinen teini, nykyinen itsepäinen ja omaperäinen aikuinen
  22. ^Joo mut hengellinenkin musikki voi olla poppia! Ja pop ja rock tai hevi ei välttämättä ole aina mitenkään riehakasta ja kirkkoon sopimatonta tai vähemmän tunnelmallista jne.. Meillä ei ainakaan musavalinnassa ole kyse siitä että väen vängällä kirkkoon otettas jotain sinne täysin sopimatonta (usko pois, tiedän mistä puhun ts. olen tuleva pappi!) vaan otetaan sellainen biisi joka sopii mielestämme tilaisuuteen kuin nakutettu. Sattuu olemaan rokkia ja vielä maallinen biisi. On liian yksinkertaistavaa sanoa niinkuin kanttorit yleensä sanovat että hengellistä musiikkia kirkkoon, muut biisit juhlaan. Kannatan tässä asiassa biisikohtaista harkintaa. Täytyy myös muistaa että kaikki rakkaus on peräisin Jumalalta, joten laulut jotka laulavat ihmisten välisestä rakkaudesta voidaan kyllä tulkita puhuvan paljon muustakin ja toisaalta myös ns. maallisena musiikkina pidetyillä artisteilla saattaa olla ties miten syväluotaavia ja uskonnollisia sanoituksia. Asia ei siis ole mustavalkoinen. Sen kyllä ymmärrän että kirkot asiaa syynää koska ei tietenkään uskonnon vastaiset tai vaikka seksistä kertovat biisit kirkkoon sovi.
  23. Toki juhliin yleensä pukeudutaan/meikataan hieman eri tavalla kuin esim. kouluun mutta jos haluaa teini-ikäiset siskonsa morsiusneidoiksi niin sitten saa myös mitä pyytää. Ja voiko se todella aikuiselle ihmiselle niin suurena yllätyksenä tulla että teinin tyyli vaihtuu nopeastikin? Ihmiset ei ole koristeita ja miten se sitten sinun "söpöydestäsi" on poissa jos joku muu on vähän vähemmän söpö? Voit varmaan ainoastaan ehdottaa heille jotain tiettyä vaatetta/meikkiä mutta jos he eivät suostu ja sinulle tämä "söpöys" on kynnyskysymys niin olet sitten ilman morsiusneitoja tai etsit jotkut hieman nuoremmat kullannuput suvustasi. Voi huhhuijakkaa >
  24. Meillä tulee olemaan 65-67 vieraalle *10 pulloa kuoharia *18 litraa viinejä *4 pulloa brandya ja 3 pulloa kermalikööriä *240 tölkkiä olutta *60 litraa boolia 4,9% eli olen laskeskellut että per henki on 1dl kuoharia, 2 lasia viiniä, 0,4dl likööriä/brandyä, 4 kaljaa, 8dl boolia.HMMM. Toivotaan että riittää eikä loppus kesken ihan alkuillasta..
  25. Mikäs ihme se on??