Jump to content
Naimisiin.info

zizzie

Morsian
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by zizzie

  1. Meillä oli kutsun liitteessä, jossa muutakin infoa jotenkin näin:

    Halutessanne muistaa hääparia lahjalla, apunanne on häälahjalista sokos-tavarataloissa sekä häämatkatili (tilinumero)

    Ei tullut mistään päin mitään pahaa eikä kyllä hyväkään sanomista. Lisatalla sitten oli tavaraa 6 eurosta pariin sataan euroon, niin että, kaikille olisi riittänyt myös niitä halvempia lahjoja.

    Ainut oli, että sulhasen isovanhemmat käsittivät , että pitää ostaa jotain lahjalistalta ja lisäksi kartuttaa matkatiliä. Ovatkin kyllä jo vähän vanhuuden hömelöitä ja muutenkin hyvin anteliaita ihmisiä.

  2. Kuopion klubi on aiemmin ollut kovin kehuttu paikka. Omistaja kuitenkin vaihtui kesäkuun alussa. Mekin menimme sinne luottavaisin mielin, sillä ensimmäisessä tapaamisessa uusi ravintolapäällikkö vaikutti mukavalta ja asiansaosaavalta. Myös kokki jonka tapasimme. Menun hinnat olivat kuitenkin nousseet siitä, mitä sovimme alkuperäisen omistajan kanssa. Nousu johtui siitä, että tekevät itse kaiken paikanpäällä alusta asti.

    Juhlamme olivat hienot ja onnistuneet. Ja erityisesti ruoka oli hyvää!! Mutta pientä kabinettia, jonka olimme kuitenkin varanneet ja maksaneet, ei oltu siistitty lainkaan. Bändimmekin kuitenkin ruokaili siellä ja siellä oli tarkoitus tulla lasten huone. No se oli sitten sellainen "varikkoalue".

    Jos ruoka olikin hyvää, niin meidän hääkakkumme oli vääränlainen. Olimme tilanneet ja oikein kahteen kertaan kokin kanssa sopineet vadelma-tummasuklaa kakusta. Mutta yllätys, yllätys. Kakkumme oli ilmeisesti appelsiini-valkosuklaakakku. Ja minä inhoan appelsiini marmeladia, jota välissä oli.

    Saimme hyvitykseksi illallisen Isä Camilloon. Pitäisiköhän tämän riittää?

    Lisäksi lapsista, joita meillä oli aika paljon, oli laskutettu aikuisen hinta. Siitä emme ole vielä saaneet mitään hyvitystä, vaikka useaan otteeseen pyydetty.

    Kiinnostaisi tietää miten muilla on sujunut juhlat Kuopion Klubilla tänä kesänä?

  3. Minä kävin Studio Alex T.:ssa meikissä sekä kampauksessa. Kampaaja-meikkaajana oli Tanja, joka kylläkin lehtee pois sieltä. Mutta muitakin meikkaajia ilmeisesti löytyy. Käyttivät Lancomen meikkejä. Minulla, jolla meikki yleensä lässähtää jo parin tunnin kuluttua, oli melkein täydellinen meikki vielä seuraavana aamunakin... :) Iho kyllä alkoi kiiltää, mutta sitä en odottanutkaan että pysyisi mattana koko ajan. Hyvää jälkeä tekevät kaikki tässä kampaamossa! Kaasoni kävi toisella Alexin kampaajalla (Hanna) ja kampaus oli mieltei hienompi kuin minulla. Suosittelen!

  4. koivunoksa: miten voi olla noin törkeää kohtelua? Eivätkä edes olleet ilmoittaneet mitään, että ette juhlianne saakaan!? :o Minä ainakin vaihtaisin koko juhlapaikkaa... enkä näin ollen kyllä suosittele sitä kellekään! Onneksi en ole itse siellä juhlia järjestämässä, vaan Kuopion Klubilla. Toivottavasti ei sieltä tule samanlaista tilannetta!

×
×
  • Create New...