zizzie

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zizzie

 1. Meillä oli kutsun liitteessä, jossa muutakin infoa jotenkin näin: Halutessanne muistaa hääparia lahjalla, apunanne on häälahjalista sokos-tavarataloissa sekä häämatkatili (tilinumero) Ei tullut mistään päin mitään pahaa eikä kyllä hyväkään sanomista. Lisatalla sitten oli tavaraa 6 eurosta pariin sataan euroon, niin että, kaikille olisi riittänyt myös niitä halvempia lahjoja. Ainut oli, että sulhasen isovanhemmat käsittivät , että pitää ostaa jotain lahjalistalta ja lisäksi kartuttaa matkatiliä. Ovatkin kyllä jo vähän vanhuuden hömelöitä ja muutenkin hyvin anteliaita ihmisiä.
 2. Minulla oli Armanin Aqua Di Gio. Mielestäni hieman vadelmaan vivahtava raikas tuoksu. Muut, joilta kysyin, eivät kyllä ole myöntäneet, että siinä vadelma tuoksuisi. Meillä siis oli vadelma osana teemaa mm. kakku ja booli.
 3. Ms. Divan pukuun sopisi minun mielestäni pystymallinen kimppu, koska puvun linjat muuten voimakkaasti alaspäin. Ja puvun värisiä ruusuja (kuten puvussakin) on ja lisäksi jotain muuta esim. sitä violettia Tähän tyyliin: http://www.everydayflowers.net/sitebuilder...opy-187x250.jpg
 4. herve mariage 2009 mallisto: http://www.stvalentino.sk/images/produkt/GARANCE%205443.jpg
 5. Tuplaleveä peitto ja siihen ihanat valkoiset lakanat sekä yöpöydän valaisimet! Itse ostimme lahjaksi saaduilla rahoilla uuden sängyn! Elikkä saatiin makkari uuteen uskoon avioelämän alkuun!
 6. Minulla oli tälläinen: Valkoinen (vihreä ruusu), sininen hortensia ja valkoinen kalla
 7. Wendajola: Kyllä oltiin sovittu. Nyt virhe laskutuksesta on kuitenkin korjattu Klubin puolelta. Saatiin myös vähän isompi lahjakortti ravintolaan hyvitykseksi kömmähdyksestä kakun kanssa!
 8. Kuopion klubi on aiemmin ollut kovin kehuttu paikka. Omistaja kuitenkin vaihtui kesäkuun alussa. Mekin menimme sinne luottavaisin mielin, sillä ensimmäisessä tapaamisessa uusi ravintolapäällikkö vaikutti mukavalta ja asiansaosaavalta. Myös kokki jonka tapasimme. Menun hinnat olivat kuitenkin nousseet siitä, mitä sovimme alkuperäisen omistajan kanssa. Nousu johtui siitä, että tekevät itse kaiken paikanpäällä alusta asti. Juhlamme olivat hienot ja onnistuneet. Ja erityisesti ruoka oli hyvää!! Mutta pientä kabinettia, jonka olimme kuitenkin varanneet ja maksaneet, ei oltu siistitty lainkaan. Bändimmekin kuitenkin ruokaili siellä ja siellä oli tarkoitus tulla lasten huone. No se oli sitten sellainen "varikkoalue". Jos ruoka olikin hyvää, niin meidän hääkakkumme oli vääränlainen. Olimme tilanneet ja oikein kahteen kertaan kokin kanssa sopineet vadelma-tummasuklaa kakusta. Mutta yllätys, yllätys. Kakkumme oli ilmeisesti appelsiini-valkosuklaakakku. Ja minä inhoan appelsiini marmeladia, jota välissä oli. Saimme hyvitykseksi illallisen Isä Camilloon. Pitäisiköhän tämän riittää? Lisäksi lapsista, joita meillä oli aika paljon, oli laskutettu aikuisen hinta. Siitä emme ole vielä saaneet mitään hyvitystä, vaikka useaan otteeseen pyydetty. Kiinnostaisi tietää miten muilla on sujunut juhlat Kuopion Klubilla tänä kesänä?
 9. Minä kävin Studio Alex T.:ssa meikissä sekä kampauksessa. Kampaaja-meikkaajana oli Tanja, joka kylläkin lehtee pois sieltä. Mutta muitakin meikkaajia ilmeisesti löytyy. Käyttivät Lancomen meikkejä. Minulla, jolla meikki yleensä lässähtää jo parin tunnin kuluttua, oli melkein täydellinen meikki vielä seuraavana aamunakin... Iho kyllä alkoi kiiltää, mutta sitä en odottanutkaan että pysyisi mattana koko ajan. Hyvää jälkeä tekevät kaikki tässä kampaamossa! Kaasoni kävi toisella Alexin kampaajalla (Hanna) ja kampaus oli mieltei hienompi kuin minulla. Suosittelen!
 10. koivunoksa: miten voi olla noin törkeää kohtelua? Eivätkä edes olleet ilmoittaneet mitään, että ette juhlianne saakaan!? Minä ainakin vaihtaisin koko juhlapaikkaa... enkä näin ollen kyllä suosittele sitä kellekään! Onneksi en ole itse siellä juhlia järjestämässä, vaan Kuopion Klubilla. Toivottavasti ei sieltä tule samanlaista tilannetta!
 11. Minä haluaisin myös jotain erilaista, mutta valssia kuitenkin, joten lisää ehdotuksia!!
 12. Odelma: Pukusi kuva löytyy täältä foorumilta otsikon "Kysy hääpukeutumisesta ammattilaiselta" ja siellä "millaisia kukkia tämän puvun kanssa". Skorppari75 kirjoittaa ja ilmeisesti on hankkinut ihailemasi puvun. Jospa sitä kautta saisit tietää valmistajan!
 13. Haluaisiko Sannibal81 tai Charlott hääpäiväkseen 12.7.2008 Kuopion klubilla...Meillä varattuna se päivä mutta haluttaisiin muutamaa viikkoa myöhemmin? Mites ois?
 14. Päivitän minäkin listaa omalta osaltani Kilsi 19.1.2008 (Nilsiän kirkko ja Gasthaus Lastulahti) Tiitus08 2.2.2008 (Tuomiokirkko ja Koivumäen kartano) Heiri 7.6.2008 (Kehvonsalonkartano) Miitunen 7.6.2008 (Tuomiokirkko ja Puijon Maja) Orchids 14.6.2008 (Tuomiokirkko ja Peräniemen Kasino) Päve 12.7.2008 (Männistön vanha kirkko ja Koivumäen Kartano) Lisbetti08 12.7.2008 (Tuomiokirkko ja Hotelli Atlas) Jane-79 12.7.2008 (Tuomiokirkko) Zizzie 12.7.2008 (Tuomiokirkko ja Kuopion Klubi) HeinäKukka 19.7.2008 (Tuomiokirkko ja Kuusenkatveen kievari) riepukka 26.7.2008 (Tuomiokirkko ja Koivumäen kartano) Pullukka 26.7.2008 (Tuomiokirkko ja Ystävyyden maja) caprille 2.8.2008 (Tuomiokirkko) Poppu82 2.8.2008 (Kiuruvesi) zzari 8.8.2008 (Maistraatti ja bileet 9. päivä Iso-Valkeisessa) Sannibal81 9.8.2008 (Tuomiokirkko ja Kuopion Klubi) Alma-Kaarina 23.8.2008 (Alahovin viinitila) Taivas 20.9.2008 (Männistön vanha kirkko ja Ystävyyden maja)
 15. Täällä parin vuoden takainen Vuoden hääkuva. Mikko Mäntyniemen ottama. http://www.studioalias.fi/valokuvat/muotok.../haa/haa009.jpg