Sandi

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sandi

 1. Nuo lasipurkit on ostettu Ikeasta
 2. Meidän pienimuotoisessa hääjuhlassa oli myös karkkibuffet:
 3. Mulla oli tuollainen kampaus ja se tehtiin Profil Duossa. Nyt täytyy sanoa, että sen tarkkaa hintaa en muista. Mutta koska hiukset jätettiin auki, niin sain sen juhlakampauksen hinnalla.
 4. Tiistaina klo13
 5. Minulla oli tällainen kimppu: Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä siitä idean saa selville.
 6. Meidät vihittiin maistraatin tiloissa virka-aikana.
 7. Osaisiko joku suositella hyvää paikkaa rakennekynsien laittoon täällä Hämeenlinnassa?
 8. ntisinivalkoinen, mulla on vielä vähän hakusessa tuo kampaus. Toisaalta haluaisin pitää hiukset auki, mutta toisaalta taas jonkinlainen nutturakin olisi kiva. Mulla on koekampaus tämän kuun lopussa, joten siihen mennessä pitäisi saada tuo kampaus päätettyä. Uskon kyllä, että saat haluamasi kampauksen. Viet kuvia mukanasi kampaajalle ja kerrot toiveistasi, niin kyllä kampaaja osaa (ainakin pitäisi osata) tehdä haluamasi kampauksen. Mulla on jo nyt tulostettuna kuvia kivoista kampauksista ja meikeistä, mitkä otan sitten mukaan koekampaukseen ja -meikkiin.
 9. Meille tulee tällainen Viivi ja Wagner-koriste:
 10. Tuli tossa mieleen, että onko täällä koskaan järjestetty minkäänlaista Hämeenlinnan naikkareiden miitinkiä..?
 11. Tännehän on tullut uusia morsiammia! Tervetuloa joukkoon ;D ntisinivalkoinen, mulla on elokuussa häät ja tilasin kampaajan ja meikin (tehdään samassa paikassa) toukokuussa. Itse käyn Profil Duossa ja vaikka hääkampausta ei ole vielä tehtykään, niin voin jo nyt suositella paikkaa muillekin
 12. Minulle tulee ihan "oikea" hääkimppu maistraattiin, mutta eri päivänä pidettävään juhlaa ei tule kimppua.
 13. Tuota valokuva-asiaa minäkin olen miettinyt, kun meilläkään ei ole todistajia omasta takaa.. :-/
 14. Me aiomme käyttää kertiksiä, kun juhlia vietetään ulkona. Ja en ainakaan vielä ole löytänyt mistään nättejä lautasia :-/ Tuo Tinsin laittama linkki alkoi kyllä kiinnostamaan..
 15. Minä aion laittaa päälleni mustan mekon, johon tulee limenvihreä tai vaaleanpunainen nauha vyötärölle. Puku on olkaimeton ja polvipituinen.
 16. Noi liilat ruusut ovat kyllä ihania! Tosin mulla oli aikoinaan ylioppilaskuvassa liiloja ruusuja ja silloin ne ainakin menivät huonoksi todella nopeata.
 17. ^Sainkin tuohon jo vastauksen maistraatista.
 18. Tämä on nyt meillä ajankohtainen asia. Minulla on edellisestä suhteesta poika, jolla on minun sukunimeni ja nyt tulevan avioliiton myötä haluasin meidän koko perheelle saman sukunimen (siis miehen sukunimen). Minulla on yksinhuoltajuus, joten eihän silloin täydy kysyä pojan biologiselta isältä lupaa nimen vaihtamiseen?
 19. Jaa sinäkö olit ne kaikki häälehdet vienyt ;D Mies tosin jaksaa ihmetellä, et miks ihmeessä mä luen niitä, kun ei meille kuitenkaan ole tulossa mitään perinteisiä häitä : Saako kysyä, että missä päin Hattulaa asutte? (tai kysyin jo, mutta ei ole pakko vastata )
 20. Me olemme menossa salaa naimisiin. Maistraatissa käynnin jälkeen laitamme kutsut postiin, jossa ilmoitamme asiasta ja kutsumme vieraat (vain ihan lähimmät ihmiset) puutarhajuhliin juhlistamaan naimisiinmenoa.
 21. Marenkia on ilmeisesti myös hattulalainen Me olemme ihan uusia Hattulalaisia, muutimme n. kuukausi sitten tänne, joten ei olla vielä kauheasti ehditty tutustua paikkoihin. Tosin kirjasto on jo tullut tutuksi kun olen yrittänyt käydä hamstraamassa kaikkia sisustus- ja häälehtiä itselleni ;D
 22. Hattulalainen morsian ilmoittautuu mukaan Meillä on tiedossa hyvin pienimuotoiset häät elokuussa 2007. Ensin meidät vihitään maistraatissa ja myöhemmin pidämme juhlat sukulaisille.