Rosetta

Rouva
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Rosetta

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. hNade, tuo oli kyllä parhaimpia kirjoituksia, joita olen täällä lukenut (ellei paras). Todella hyvin sanottu! Vaikka sitä itsekin nuorempana ajatteli (ja toimi) eri tavalla, niin mitä "vanhemmaksi" tulee, sitä enemmän ajattelee, että on joko mentävä alussa tai sitten ei ollenkaan. Jotenkin ei enää ymmärrä sellaista, että ollaan vuositolkulla yhdessä ja sitten vasta naimisiin - mitä siinä enää silloin on järkeä... Mutta jokainen tietenkin tekee oman elämäntilanteensa ja ajatusmaailmansa mukaan (nuo siis vain omia ajatuksiani). Niinpä!
 2. Itse asiassa kysyin asiaa etukäteen juuri siitä maistraatista, jossa meidät vihittäisiin, ja kerrottiin että voi vastata "I will", "I do" tai ihan vain "Yes" - aivan sama, kunhan vain ymmärrettävästi myöntävän vastauksen antaa Me käytimme sitten tuota viimeisintä vaihtoehtoa. (Ja hyvä niin, siinä tilanteessa sitä oli niin hermostunut, että hyvä kun sai senkin suustaan... )
 3. Vihittiin maistraatin vihkitilassa virka-aikana
 4. No niin, palaanpa nyt jälkeenpäin asiaan Eli minulla oli loppujen lopuksi musta, lyhythihainen yläosa, jossa avoin pääntie ja hihat läpinäkyvää ohutta kangasta, ja violetti, leveähelmainen samettihame, jossa mustaa kirjailua ja mustaa pitsiä helmassa. Minusta kaunis ja juhlava asu, tosin muuttui aika viime hetkellä aiotusta, mutta parempi näin (Laitan ehkä kuvan tuonne 'pukeutuminen maistraatissa' -ketjuun sitten kun saan kuvan, jossa asu näkyy hyvin ja kokonaan Osa kuvista kun on vielä ottajan kamerassa.)
 5. Minulla oli kaunis, melko pieni silkkikukista tehty kimppu, ja olin iloinen, että oli Jotenkin olisi tuntunut orvolta ilman mitään kukkia. Ja juhlistihan se tilannetta myös osaltaan.
 6. Tämän takia taidan kyllä tosiaankin pitää oman nimeni... (Tämän ja senkin takia, että passin uusiminen täältä käsin lähetystön kautta aikamoisen vaivan ja rahanmenon takana...)
 7. ^ Eiköhän noin ole asia lähestulkoon kaikkialla muualla kuin Suomessa Siis että kihloihin meno tarkoittaa sitä että on kosittu ja naimisiin menosta päätetty. Myös täällä Iso-Britanniassa. Tuohon itse kysymykseen, pakko sanoa etten ole tähän asti edes kiinnittänyt huomiota ihmisten sormusten määrään, mutta täytyypä alkaa seuraamaan...
 8. ^ Anskutin, en usko Justiina77:n nyt aivan tuollaista tarkoittaneen... Tuskinpa kukaan niin hölmö on, että menee yhdistämään toisen uskonnon sakramentteja uskonnottomaan tai eri uskonnon seremoniaan...! Vaikea tietysti mennä sanomaan toisen puolesta, mutta uskon että lähinnä tuossa tarkoitettiin sitä, että voi käyttää juttuja kuten esim. häämarssi/sisääntulomusiikki ja poistumismusiikki, jotka monet ovat tottuneet yhdistämään kirkkovihkimiseen, vaikka ne eivät olekaan millään lailla sen yksityisoikeuksia, saati sitten sakramentteja.
 9. Tässä minun tuleva kimppuni (silkkikukista)
 10. Kyprokselle tuntuvat menevän tosi monet täältä vihittäviksi (siis ihan englantilaisparit, mutta tuskinpa toisen suomalaisuus kauheasti asiaa muuttaisi... En tosin voi vannoa ). Täällä on siis ihan toimistoja, jotka järjestävät tällaista. Pikaisen googlauksen satoa: http://www.weddingchaos.co.uk/wedding-abro...rus-wedding.asp http://www.weddings-abroad.com/cyprus.htm http://www.marriageincyprus.com/ http://www.cypruswed.com/ Kannattaa siis googlailla ja tutustua, mitkä ovat vaatimukset ym.
 11. Edelleen ihmettelen samaa kuin viestissäni yllä... Itse en ole koskaan kokenut enkä kuullut mitään tuollaista, siis viranomaisten negatiivista suhtautumista vanhemman ja lapsen erinimisyyteen... En ulkomailla (jossa asumme) enkä Suomessa. Päinvastoin, asia ei ole koskaan tuottanut minkäänlaisia ongelmia. (Ei välttämättä kannata uskoa kaikkiin kuulopuheisiin )
 12. Ilmeisesti jotkut kuvittelevat, että kaikki suorastaan uivat rahassa...