Jump to content
Naimisiin.info

Jemmaliini

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jemmaliini kaikki viestit

  1. Meillä on kans mietitty että jos juhlittais kotona lähimpien sukulaisten ja ystävien kesken. Mutta meillä on semmonen ongelma että meillä on kolme kissaa, ja miehen suvussa kissa-allergikkoja. Ja se että ei voisi pihalle pitää ovee auki ettei kissat pääse karkuun. Mutta oisko semmonen hirveen huono idea että pitäis juhlat jonku sukulaisen kotona? Esim meillä uskon että saisimme viettää miehen mumman luona (hän asuu omakotitalossa). Niin että siellä olis päivällä lähimmille sukulaisille juhlat ja sitten illalla meillä kotona ystäville vähä rennommat juhlat. Kertokaahan mielipiteitä asiasta
  2. Neilikat on aivan ihania kukkia tykkään tosi paljon niistä. Ja kun näin muitten kuvia neilikoista tehdyistä kimpuista niin päätin että voin itsekin ottaa kimpun missä on neilikoita. Vaikka kuulin jostain että neilikat on hautajaiskukkia.. mutta eikös se ole tärkeintä että itse tykkää?
  3. Meillä ois alkumaljana semmonen kuohari ku Gasti Ancia. Erittäin hyvää. Me juotiin sitä myös sillon ku mentiin kihloihin Ja osittain sen takia halutaan sitä samaa kuoharia.
×
×
  • Create New...