rastas

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About rastas

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Meille tärkeitä asioita juhlapaikan valinnassa oli: 1. Miljöö. On kiva että kesähäissä voi viettää aikaa myös ulkona vehreässä ympäristössä 2. Että kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan. olemme olleet häissä jossa osa vieraista oli sijoitettu toiseen huoneesee. Ne jotka olivat eri huonessa kuin hääpari olivat pettyneitä. En halua että kukaan meidän juhlissa tuntee olonsa "kakkos vieraaksi". 3. Että saa itse tuoda juomat. Haluamme tarjota meidän juhlapäivänä ihmisille hyvää ruokaa ja juomaa ja meistä olisi tylsää, jos ihmiset jotuisivat itse kustantamaan juhlimista meidän juhlissa. Asia olisi tietty toinen jos on esim. vain illan kestävät juhlat, jolloin vieraiden ei tarttis ostaa kuin muutama juoma ruokailun jälkeen. Mutta halusimme juhlia kokopäivän ja olisi tyyristä vieraille maksaa kokopäivä ravintola hintoja. Niin ja lisäisin vielä, että myös paikan helppo saavutettavuus on tärkeää.
 2. Hei niksnaks, taidän reissu kuulostaa ihanan eksoottiselta! Junasta näkee vaihtuvat maisemat, toisin kuin lentokoneesta. Kauanko matka kestää junalla Pekingiin?
 3. Me mennään Venetsiaan kesäkuussa ja ollaan 2 päivää
 4. Me lähdetään Italiaan, ensin Gradoon rantalomalle ja sitten VENETSIAAN! Kummatkin olemme halunneet käydä Venetsiassa, niin mikäs sen parempi ajankohta kuin häämatka. Lisäksi halusimme rentouttavan rantaloman. Italialainen keittiö, laguunit ja romanttinen gondoliajelu
 5. Onko kellään tietoa kuinka yleisiä nuo limenvihreät neilikat on? Saakohan niitä helposti?
 6. Aika hankalalta vaikuttaa, testaan kuitenkin ' Eipä näytä onnistuvan. Arghh! Jihaa! Se toimii
 7. Mulla myös puku ostettu jo hyvissä ajoin Häät kesäkuussa ja puvun ostin viime heinäkuussa. Se oli täydellisesti mun puku, niin pakkohan oli ostaa. Ja sitäpaitsi, sitä on kiva sovitella, kun hääkuume iskee
 8. Mua kanssa kiinnostaisi kuulla kokemuksia Glo:sta. Kämpin huoneiden sisustus ei niin innosta, mutta Glo:n huoneet näyttää just sellasilta mistä tykkään. Aiemmin mietinnässä oli hotelli Linna, mutta Glo taitaa viedä voiton. Joten kertokaa kokemuksia!!
 9. Hei, kuulisin mielelläni lisää Gradosta, sillä häämatkamme suuntaa sinne. Laita mulle vaikka privaa
 10. Heippa, Finnmatkoilla näyttää olevan yhtenä Italian kohteena Grado. Meitä kiinnostaisi se kovasti, sillä se on lähellä Venetsiaa ja rantaa riittää. Olisi kiva kuulla kokemuksia, onko kukaan käynyt Gradossa?
 11. Heippa, Kertokaahan te jotka olette kesäkuussa Azoreilla olleet millainen ilma siihen aikaan on. Tarkeneeko rannalla/ uima-altaalla? Sataako paljon, onko tuulista? Elokuu on ilmeisesti paras aika, kukkaloiston kannalta, mutta kun häät on kesäkuussa ja olisi kiva lähteä heti matkalle. Muokkaus: Olisin vielä kysellyt, että onko Ponta Delgadassa mahdollista uida meressä eli onko uimrantaa vai pitääkö lähteä johonkin pidemmälle, jos haluaa mereen uimaan? Hispanialla näytti olevan yksi hotelli hienolla ranalla, mutta se on sitten kaukana Ponta Delgadasta :-/ Azorit vaikuttaa aivan ihanalta
 12. Onkos kellään kokemusta Vuosaaren seurakunnan papeista? Ketä suosittelisitte?
 13. Päädyttiin polisien kesäkotiin. Ihana miljöö, just meidän paikka Onko ketään muita joilla juhlat kesäkodilla? Minkälaista koristelua ja pöytäjärjestelyä olette käyttäneet/ olete ajatelleet käyttää. Olisi kiva kuulla kokemuksia ja suunnitelmia.
 14. Mulla kanssa kaksi kaasoa, hyviä ystäviä kummatkin
 15. Nostetaan Olisin tosi kiitollinen kuvista, jos joku kerkeis laittaa